canlı yayın
komurhan-koprusu-torenle-acildi

Kömürhan Köprüsü Törenle Açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Vali Aydın Baruş, Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Malatya-Elazığ İl Protokolünün katıldığı törenle Kömürhan Köprüsü’nün açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunuldu.

malatya-park-avm-kutuphanesi-duzenlenen-torenle-acildi

Malatya Park AVM Kütüphanesi Düzenlenen Törenle Açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığının “Her AVM’ye Bir Kütüphane” sloganıyla gerçekleştirilen Malatya Park AVM Kütüphanesi’nin açılışı yapılarak törenle hizmete sunuldu.

malatyanin-ilk-hanimeli-pazari-gazi-parkinda-acildi

MALATYA’NIN İLK ‘HANIMELİ PAZARI’ GAZİ PARKI’NDA AÇILDI

Hayata geçirdiği projelerle Malatya’da farkındalık yaratan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretimi güçlendirmek ve vatandaşların doğal ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Hanımeli Pazarı’nı Gazi Park’ında hizmete açtı.

hatunsuyu-parki-hizmete-acildi

HATUNSUYU PARKI HİZMETE AÇILDI

BAŞKAN GÜDER: “BİZ BU YOLA HALKIMIZA HİZMET AŞKIYLA ÇIKTIK” Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu mahallesinde yaptırılan Hatunsuyu Park’ı hizmete açıldı. Parkın açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Biz bu yola halkımıza hizmet aşkıyla çıktık. Bizim halkımıza hizmet sözümüz var, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

sehit-hamit-fendoglu-ortaokuluna-kutuphane-acildi

ŞEHİT HAMİT FENDOĞLU ORTAOKULU’NA KÜTÜPHANE AÇILDI

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK EĞİTİME ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNUYORUZ” Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi ortak bir kütüphane projesine imza atarak, Bulgurlu Şehit Hamit Fendoğlu Ortaokulu’na yeni bir Kütüphane kazandırdı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

malatya-kadin-girisimi-kooperatifi-acildi

MALATYA KADIN GİRİŞİMİ KOOPERATİFİ AÇILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan Hanımefendinin Fahri Başkanlığını yaptığı Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, düzenlenen törenle açıldı. Tevfik Temelli Caddesi üzerindeki Kerpiç Konaklar içerisinde yer alan Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin açılış törenine AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu; Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile eşi Hafize Gürkan’ın yanı sıra Malatya Valisi Aydın Baruş’un eşi Nagihan Baruş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Söylemez ile çok sayıda davetli katıldı.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinin-egitim-ve-uretim-merkezi-torenle-hizmete-acildi

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NİN EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZ MALATYA KADININA GÜÇ VERECEKTİR” Türkiye’nin ilk Endüstriyel Mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kooperatifimizin Eğitim ve Üretim Merkezi, Malatya kadınına güç verecektir” dedi.

hali-saha-ve-spor-tesisleri-yeniden-acildi

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Kaymakam Gülenç ile Belediye Başkanı Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadılar.

malatyada-ilk-antika-pazari-kervansarayda-acildi

MALATYA’DA İLK ANTİKA PAZARI KERVANSARAY’DA AÇILDI

BAŞKAN GÜDER, “HER AYIN SON PAZARI ANTİKA SEVERLERİ KERVANSARAYIMIZDA AĞIRLAYACAĞIZ” Antika severler ve koleksiyoncular için eski ürünlerin sergileneceği Antika Pazarı, Malatya’da ilk kez Battalgazi Belediyesi tarafından Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'ında açıld

anayurt-bulvari-trafige-acildi

ANAYURT BULVARI TRAFİĞE AÇILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Anayurt Bulvarının 1. Etabı trafiğe açıldı. Anayurt Caddesi ile Özsan Sanayi Sitesi Kavşağı kesişme noktasını kapsayan 1. Etap, sözkonusu bölgenin trafiğinde önemli rahatlama sağlayacak

idlib-sehitleri-icin-bayrak-sergisi-acildi

İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN BAYRAK SERGİSİ AÇILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından İdlib Şehitleri için özel bayrak koreografisi düzenlendi. İdlib’te Rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu Şehit olan Mehmetçiğimizin için düzenlenen koreografide, şövaleler üzerinde bayrak sergisi açıldı.