canlı yayın
sadikoglu--genclerimiz-3-6-aylik-egitimlerle-hem-meslek-hem-is-sahibi-olacak

Sadıkoğlu; “Gençlerimiz 3-6 aylık eğitimlerle hem meslek hem iş sahibi olacak”

“İŞGEM Mesleki Eğitimle Büyüyor” projesi kapsamında yakın zamanda Malatya 2. OSB’de inşasına başlanacak eğitim merkezinin model çalışmaları için Ankara ve Konya’da incelemelerde bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu; “Yeni eğitim merkezimiz nitelikli iş gücü fabrikası gibi çalışarak, gençlerimize iş garantili eğitim fırsatı sunacak” dedi

battalgazi-belediye-baskani-guder-7-aylik-maasini-bagisladi

Battalgazi Belediye Başkanı Güder 7 aylık maaşını bağışladı

Battalgazi Belediye Başkanı Güder 7 aylık maaşını bağışladı

yesilyurt-belediye-baskani-5-aylik-maasini-bagisladi

Yeşilyurt Belediye Başkanı 5 aylık maaşını bağışladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatıığı,'Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşını bağışlayarak katılım sağladığını belirtti.

ornek-milletvekili-50-ailenin-kirasini-ve-gecimini-saglamak-icin-3-aylik-maasini-bagisladi

ÖRNEK MİLLETVEKİLİ: 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlamak için 3 aylık maaşını bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 50 ailenin kirasını ve geçimini sağlayacak....

ebys-sistemi-hem-tasarruf-hem-de-kolaylik-saglayacak

“EBYS SİSTEMİ HEM TASARRUF HEM DE KOLAYLIK SAĞLAYACAK”

OĞUZELİ BELEDİYESİ EBYS UYGULAMASINA GEÇTİ “DAHA HIZLI VE GÜVENİLİR BİR HİZMET VERMEK İÇİN ÇABALIYORUZ” Oğuzeli Belediyesi vatandaşlara daha hizmet vermek ve hem kurum içi hem de kurumlar arası evrak dolaşımını daha etkin, daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmek adına ‘Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne geçiş yaptı. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda ve koordinasyonunda yürütülmekte olan 'Elektronik Belge Yönetim Sistemi' (EBYS) hakkında bilgilendirme eğitimi Oğuzeli Meclis Salonunda Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelin katılımıyla gerçekleşti.

aylik-en-yuksek-azalis-yuzde-191-ile-giyim-ve-ayakkabi-grubunda-oldu

Aylık en yüksek azalış yüzde 1,91 ile giyim ve ayakkabı grubunda oldu

Ülkemizde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık %11,84, aylık %0,74 arttı. Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerinin dahil olduğu bölgemizde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık %1,04 arttı.Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %11,84, aylık %0,74 arttı

ali-ekinci--iyi-parti-battalgazi-belediye-baskan-adayi-oldu

ALİ EKİNCİ İYİ PARTİ BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına gelen Ali Ekimci , İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak tarafından karşılandı. Çeşitli görüşmelerden sonra Ali Ekinci’nin İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.