canlı yayın
demekki-tokatta-yolsuzluk-var

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

haydi-topyekun-tatile

Haydi Topyekün Tatile…!

Bizim takımın futbolcuları sanırım Beşiktaş maçından sonra tatile çıkmışlar. Sonra bir baktık Rize bize kendi sahamızda demli bir çay içiriverdi. Başımız döndü. Akabinde Antep. Ve puan kayıpları ardı ardına geldi. Sergen hocanın 90 dakika katlandığı futbolcular, oyuncu değişikliklerinde saç baş yoldurtan değişikler de ardı ardına gelince puan kayıpları da kaçınılmaz oldu.

bu-takima-ne-oldu

BU TAKIMA NE OLDU.....?

Belki de maç trafiğinin yoğun oluşu ve akabinde dinlenemeden 1 hafta içerisinde 3 maç yapmak. Belki de takım içinde her hafta teknik direktörümüzün rakip takıma göre taktiksel düşüncelerden dolayı futbolcu değişiklikleri ve futbolcuların yedek kalmasından kaynaklanan sorunlar…

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan--3-aralik-dunya-engelliler-gunu-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ‘ 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’ MESAJI;

“Engelli İnsanlara Saygı, İnsanlığa Saygıdır” ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Toplumsal bilinç ve bilgi düzeyinin artırılması, yardımlaşma ve empati düzeyinin yükselmesiyle engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarının yükseleceğine inanıyorum.” dedi.

u-t-a-n-i-y-o-r-u-m--

U T A N I Y O R U M !

Vali Baruş bey olmadı....

bir-bilenle-bilge-nesil-

“Bir Bilenle Bilge Nesil”

Şube Başkanı Ceylan, “İl geneli tüm liselerimizde uygulayacağız bu projeyi. Yüz ağartan 3. Yılımız olacak inşallah. Valimiz Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu ve İl Müdürümüz Murat Küçükali beyin başından beri desteklerini alıyoruz.

tuzaga-dusulmemeli

TUZAĞA DÜŞÜLMEMELİ

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu açıklamada; Kamuoyuna yansıyan bazı haberlere göre, rotaryenler Millî Eğitim Bakanlığı ve okullarla teması artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, hatta daha da ileri gidip “Rotary Okulda” temasıyla bakanlık ve millî eğitim müdürlükleriyle ikili görüşme ve iş birliği içerisine giriyorlar ifadeleri kullandı.

-vali-gul-gaziantep-dijital-donusume-hazir

Vali Gül, “Gaziantep, dijital dönüşüme hazır”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Genç Profesyoneller Sertifika Ödül Töreni’nde Gaziantep’in dijital dönüşüme hazır olduğunu söyledi.

-chpli-baskan-vekaleti-akpli-meclis-uyesine-verdi

CHP’Lİ BAŞKAN VEKALETİ AKP’li MECLİS ÜYESİNE VERDİ

Tokat’ın CHP’li Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şehir dışında ve izinli olduğu günlerde belediye başkanlığı görev vekaletini AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet Erçelik’e verdi.

-balkan-kupasi-tokatta

BALKAN KUPASI TOKAT’TA

Balkan Kupasını Tokat'a getirerek Şehrimize takım halinde en büyük başarıyı kazandıran Belediye Plevnespor Voleybol takımı kupayı Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na takdim etti.

ekst-sonbaharda-sanat-dedi

EKST SONBAHAR,DA SANAT DEDİ

Sonbaharda Sanat etkinliği, EKST genel başkanı yazar Tiyatrocu, Erdem Kaya, nın sunumuyla başladı.

-tokat-resadiye-busurum-koyu-genclik-konseri

TOKAT REŞADİYE BÜŞÜRÜM KÖYÜ GENÇLİK KONSERİ

Büşürüm derneği başkanı Şakir Özdemir beyin açılış konuşması, ardından gençlik kolu başkanı Birkan Alkay ve kadınlar kolu başkanının konuşmasıyla devam etti.

kurs-uygulamasi

KURS UYGULAMASI

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Şaban CEYLAN, Tokat DYK Kurs uygulamaları için İl MEM e talepte bulunduklarını belirtti

egitim-bir-senden-uc-onemli-eylem-karari

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN ÜÇ ÖNEMLİ EYLEM KARARI

EĞİTİM-BİR-SEN'DEN ÜÇ ÖNEMLİ EYLEM KARARI 1 - 2013 yılından bu yana devam ettirdiğimiz serbest kıyafet eylem kararı, 2- Geçen yıl aldığımız ‘mesai saatleri haricinde ve hafta sonları angarya niteliğindeki mesleki çalışmalara katılmama’ eylem kararımız devam ediyor. 3- Eğitim-öğretim yılı başında belirlenen nöbet planlaması haricinde nöbet tutulmaması ve haftada birden fazla nöbet görevi yerine getirmeme eylem kararı aldık.

gurkan-devam-edecek-mi

Gürkan Devam Edecek mi?

C.B R.Tayyip Erdoğan, Malatya milletvekillerinin çıkarlarını ön palanda tutup koruma kalkanına mı alacak.

ceylan-harf-harf-isledik

Ceylan 'Harf Harf İşledik'

Omuzlarımızda 1 milyonu aşkın üyenin haysiyetini, 5 milyon 200 bin kişinin mesuliyetini taşıyoruz

hizmet-bekiliyor

Hizmet Bekiliyor

Tokat’ın önünü açıp geliştirecek, kalkındıracak hizmetler, yatırımlar Tokatlılar için hiçbir zaman önemli olmadı bu gidişle de olmayacak gibi.

bekleyelim-

BEKLEYELİM

Yeni Malatyaspor - Alanyaspor müsabaka sonrası kulüp başkanı tarafından medya mensubuna sözlü ve fizik saldırı olayı sonucu taraflar açıklamada bulunuyor..

cirkin-saldiri

ÇİRKİN SALDIRI

Oysaki spor barış ve kardeşliktir. Hak arama kaba kuvvet ile değil yasal yolla hak aranmalıdır.

yeni-nesil-soyle

Yeni Nesil Şöyle

Bu yüzden aranızda, “Yeni nesil şöyle, yeni nesil böyle!” diye konuşup durmayı bırakın! “Senin yaşında Fatih İstanbul’u fethetmişti!” diyerek demagoji de yapmayın! Evet, 21 yaşındayım. Ama Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaşta değilim.