AKP
AKP
chpden-dogu-hamlesi-parti-uyesi-olmayan-koy-kalmayacak

CHP'den Doğu hamlesi: Parti üyesi olmayan köy kalmayacak.

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız" dedi. Toplantıda her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına teslim edildi.

duzeltme-keskin-ahilik-yasatilsaydi-koronavirus-icin-polisiye-tedbir-almaya-gerek-kalmazdi

Düzeltme Keskin; “Ahilik yaşatılsaydı koronavirüs için polisiye tedbir almaya gerek kalmazdı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik toplumsal yapı içerisinde eğitsel, kültürel, mesleki, ahlaki ve dini birçok alanda işlev gösteren önemli bir teşkilatlanma konumundadır. O nedenle Avrupa Birliği kriterleri yerine Anadolu kriteri olan Ahilik kriterleri resmi kurumlarda ve toplumda ön plana çıkartılmalı” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

battalgazide-asfaltsiz-yol-kalmayacak

BATTALGAZİ’DE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Battalgazi Belediyesi bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Eskimalatya Meydanbaşı Mahallesi genelinde toplam 8 km’lik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmetkar olmak için bu göreve talip olduk” dedi.

koronavirus-hastalarina-evden-online-takip-kan-aldirmaya-gerek-kalmayacak

Koronavirüs hastalarına evden online takip: Kan aldırmaya gerek kalmayacak

Dünyanın birçok ülkesinde koronavirüs ile mücadelede kullanılan Covid-19 Uzaktan Online Takip Sistemi, Türkiye’de de uygulanmaya başlandı. Sistem ile birlikte, şüpheli olan veya tanı konmuş hastalar evlerinde parmak uçlarına takarak kullanabilecekleri cihaz ile, hekimler tarafından online olarak, anlık takip edilebilecek.

esenlik-genel-muduru-unlu-gerekirse-zamli-urunleri-almayacagiz

Esenlik Genel Müdürü Ünlü; Gerekirse zamlı ürünleri almayacağız

Korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye'nin bir çok yerinde hijyen ve gıda maddelerinde fahiş oranlarda fiyat artışı yaşanırken Malatya'daki Esenlik Süper Marketler zincirine bağlı 38 markette bu ürünlerde indirime gidildi.

ak-partiden-onemli-uyari-risk-almayan-yoneticilerden-kurtulacagiz

AK Parti'den önemli uyarı: Risk almayan yöneticilerden kurtulacağız

AK Parti, 7’inci Büyük Olağan Kongre sürecinde delege seçimlerini tamamlayarak belde kongrelerini yapmaya başlarken, ocak ayının son haftasında da ilçe kongrelerini başlatmayı hedefliyor. Yıl sonuna kadar il kongrelerinin tamamlanması ve Aralık 2020 veya 2021’in başında da büyük kongrenin yapılması beklenirken, AK Parti kurmayları sık sık bir araya geldikleri teşkilatlara önemli uyarılarda bulunuyor. Teşkilatlara verilen mesajlarda, tüm yükün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenmesi alışkanlığından vazgeçilmesi istenirken, şu görüşler dile getiriliyor:

rektor-karabulut-malatya-turgut-ozal-universitesi-yerel-kalmayacak-uluslararasi-olacak

Rektör Karabulut; 'Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerel kalmayacak, uluslararası olacak'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerel kalmayacak, küçük bir yerde sıkışmayacak, şehir üniversitesi olacak ve uluslararası bir üniversite olacak. İsmine yakışan bir üniversite olacak.” dedi.

calik--beraberce-yol-almaya-sonuna-kadar-kararliyiz---

Çalık: “Beraberce yol almaya sonuna kadar kararlıyız”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yazihan ilçesinde katıldığı iftar yemeğinde, “Beraberce yol almaya sonuna kadar kararlıyız” dedi.

-tehlike-canlari-calmaya-basladi

TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Çevre yolundaki heyelan tehlikesi nedeni ile evlerin boşaltılması için tebligat yapıldığını belirtti