canlı yayın
aklanmak-icin-mi-ak-partiden-aday-adayi-oldu

AKLANMAK İÇİN Mİ AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU?

2015-2021 Dönemi AK Parti il Başkanı Metin Polat’ın 28. Dönem milletvekilliği olma nedeni kendisi hakkında açılması beklenen ve açılmış olan davalardan aklanmak için mi oldu sorusunu soruyoruz?

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-adayi-ahmet-koseden-yeni-malatyaspora-bayram-hediyesi

Başkan Adayı Ahmet Köse'den Yeni Malatyaspor'a Bayram Hediyesi

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da başkan adaylığını açıklayan Ahmet Köse, sarı-kırmızılı kulübün taraftarlarına bayram müjdesi verdi.

chpli-durmaz--adaya-baris-getiren-unutlmaz-harektin-46-yili-kutlu-olsun

CHP’Lİ DURMAZ: “ ADAYA BARIŞ GETİREN UNUTLMAZ HAREKÂTIN 46. YILI KUTLU OLSUN”

Kıbrıs Barış Harekâtı Türkiye’nin yakın tarihinin en değerli unutulmaz günlerindendir. Türk halkını eşi benzeri olmaz bir şekilde kenetleyen birlik ve beraberlik simgesidir.

sayin-devlet-bahceli-partimizin-tek-adayi

Sayın Devlet Bahçeli partimizin tek adayı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurulta'yda partimizin ve camiamızın tek adayıdır. Bunun dışında hariçten kendilerine aday süsü vermeye çalışacaklar çıkabilir. Ancak bunların Ülkücü iradeyi etkilemeleri ve teşkilatlarımızın gerçekleştireceği kongrelere nüfuz etmeleri mümkün değildir. Güçlü ve caydırıcı Ülkücü irade, hiçbir maceraya ve hiçbir maceraperestin rol çalma çabasına izin vermeyecektir" diye ifade etti.

gelincik-tepesi-yeni-planlamalarla-battalgazinin-yeni-yuzu-olmaya-aday

GELİNCİK TEPESİ YENİ PLANLAMALARLA BATTALGAZİ’NİN YENİ YÜZÜ OLMAYA ADAY

BAŞKAN GÜDER: "GELİNCİK TEPESİNDE KAMULAŞTIRILMA YAPILACAK” Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden bin 500 konutun yapım çalışmalarını inceleyerek örnek daireleri gezen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3.etap için konutların yapılacağı yerlerin belirlendiğini belirterek, konut sayısının arttırılabileceği müjdesini verirken, yol güzergahında ki kamulaştırmanın bitirilmesinin ardından 30 metrelik yeni yollar yapılacağını söyledi.

universite-adaylarina-tavsiyeler-evde-maskeyle-deneme-sinavi-cozun

Üniversite adaylarına tavsiyeler: Evde maskeyle deneme sınavı çözün

Koronavirüs salgını nedeniyle tarihi iki kez değişen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. Bu yıl okula, kursa gitmeden evde online yöntemlerle sınava hazırlanan öğrencileri stres yapmamaları konusunda uyaran Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Nesteren Gazioğlu, bütün dünyanın olağanüstü günler yaşadığı bu dönemde adayların hedefe odaklanmalarını ve bol bol soru çözmeye devam etmelerini vurguladı.

yeni-malatyaspor-baskan-adayi-inandan-aciklama

Yeni Malatyaspor Başkan Adayı İnan'dan Açıklama

İş adamı Mehmet İnan Yeni Malatyaspor hakkında açıklamalarda bulundu. Alınan kötü sonuçların ardından İş adamı İnan taraftara seslendi

kalfalik-ve-ustalik-e-sinavlarina-15-ayda-40-bin-aday-basvurdu

Kalfalık Ve Ustalık E-Sınavlarına 1,5 Ayda 40 Bin Aday Başvurdu

Elektronik ortamda Kalfalık ve Ustalık Sınavı yapılabilmesi için pilot uygulama geçen yıl nisanda Ankara'da gerçekleştirilmişti. 2019 Aralık döneminde 19 bin 245 aday e-sınava başvurdu. Geçen yılın tamamında toplam 135 bin 959 aday kalfalık belgesi için 96 bin 345 aday da ustalık belgesi için talepte bulundu.

demir-adayligini-acikladi

DEMİR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gaziantep’te İlçe Kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisinde ( CHP ) İl Başkanlığına adaylığını ilk açıklayan mevcut başkan Diş Hekimi Lütfü Demir oldu.

basketbol-aday-hakem-kursu-acilacak

Basketbol Aday Hakem Kursu açılacak

Türkiye Basketbol Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 11-12-13 Kasım 2019 tarihleri arasında ilimizde Basketbol Aday Hakem Kursu açılacak. Kursa başvuru yapmak isteyenlerde aranacaklar şartlar ve gerekli belgeler ise şöye;

genc-muzisyen-adaylari-belirlendi

GENÇ MÜZİSYEN ADAYLARI BELİRLENDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Konservatuvarına (MBTMK) öğrenci seçmeleri yapıldı.

guder-zenginliklerimizi-tanitmak-icin-buradayiz

GÜDER: “ZENGİNLİKLERİMİZİ TANITMAK İÇİN BURADAYIZ”

Malatya Tanıtım Günlerinde Sanal Gözlük beğeni topluyor İstanbul Yenikapı’da düzenlenen 3.Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri’nde Battalgazi Belediyesi tarafından “Battalgazi Medeniyetin Kalbi” temasıyla açılan stantta gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’mızı, Malatya’mızın zenginliklerini, güzelliklerini Malatya dışına taşımak için bizde Battalgazi Belediyesi olarak Battalgazi’deki tarihimizi, kültürümüzü ve zenginliklerimizi buraya taşıdık” dedi.

eskimalatyadaki-tarihi-eserlerin-tanitimi-icin-bursadayiz

ESKİMALATYA’DAKİ TARİHİ ESERLERİN TANITIMI İÇİN BURSADAYIZ

Başkan Güder: “Arslantepe’yi Dünya Kültür rotasına almak istiyoruz”. Bursa’da 4’üncüsü düzenlenen ‘Anadolu Günlerinde’ Battalgazi Belediyesi tarihi dip derinliğini anlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başta Arslantepe ve Eskimalatya bölgesinde bulunan tarihi eserleri fuarda öne çıkaran Battalgazi Belediyesi, bölgenin ve Malatya’nın en etkin tanıtımını yapmak için canla başla çalışıyor.