canlı yayın
baskan-gurkan-ilce-ziyaretlerine-devam-ediyor-puturge-poskirana-40-km-asfalt-serimi-gerceklestirildi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR PÜTÜRGE/POSKIRAN’A 40 KM ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçesini ziyaret ederek Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan çalışmaları inceledi. 7 mahallenin ortak kullandığı 40 Km’lik yolda asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirten Gürkan, “MASKİ ve Yol Asfalt ekiplerimiz ilçelerimize çok büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.” Dedi.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-in-mahalle-ziyaretleri-devam-ediyor

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ‘ İN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Alvar, Bicir ve Aşağı Selimli mahallelerini ziyaret etti.Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi. Başkan CENGİZ katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışından ödün vermeden, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlere devam ettiklerini ifade ederek, “Modern, katılımcı, şeffaf, yerinde yönetim anlayışımızla Kuluncak İlçemiz’i tüm alanlar da büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına çaba sarf ediyoruz.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-esnaf-ziyaretleri-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜDER: “BİZE DÜŞEN GÖREV NEYSE ONU YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ” İlçedeki esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dörtyol esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Güder, “Esnaflarımızın sıkıntıları noktasında Battalgazi Belediyesi olarak bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız” dedi.

calik-doganyol-ve-puturge-ilce-ziyaretleri

Çalık, Doğanyol ve Pütürge ilçe ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

baskan--ilhan-stk-ziyaretlerine-basladi

BAŞKAN İLHAN STK ZİYARETLERİNE BAŞLADI

MHP Battalgazi ilçe başkanlığına atanan ilhan ilhana çok sayıda STK temsilcisi hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

baskan-samanlidan-stk-ziyaretleri

BAŞKAN SAMANLI'DAN STK ZİYARETLERİ

Bugünki ziyaretlerimiz kapsamında Malatya emlakçılar odası ve Yazıhan Türkmen dağ köyleri derneğini ziyaret ettik. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten emlakçılar odası başkanı Ali Özgül öncelikle Mhp Battalgazi İlçe başkanı Mesut Samanlı'nın nazik ziyareti bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Odamızın başlıca sorunları vergi dairesine kaydolan emlakçı arkadaşlarımızın odaya kayıtlı olmamaları kaydı olmadığı için bu arkadaşlarımız hakkında yeterli denetimi yapamamamız ve üzerleinde söz hakkı olmamamızdır

vali-barustan-yilin-son-gunu-ziyaretleri

Vali Baruş’tan Yılın Son Günü Ziyaretleri

Vali Aydın Baruş, 2019 yılının son saatlerinde Sevgi Evlerindeki çocukları, 2020 yılının ilk bebeklerini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

mhp-teskilati-sehit-ve-gaziler-dernek-ziyaretlerine-devam-etti

MHP Teşkilatı Şehit Ve Gaziler Dernek Ziyaretlerine Devam Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, il ve ilçe yönetimleri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara ve yönetimini ziyaret etti.

caliktan-kurban-bayrami-ziyaretleri

Çalık’tan Kurban Bayramı Ziyaretleri

-ŞEHİTLİK ZİYARETİ Çalık, Yeşiltepe şehir Mezarlığında Şehitliği ziyaret ederek, burada vatan ve bayrak uğruna kanlarını seve seve veren şehitlerin mezarları başında dua edip, karanfil bıraktı. Çalık, bayramlar gibi manevi duyguların ön planda olduğu günlerde şehitlerin ve şehit yakanlarının, gazilerin unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve veren şehit ve gazilerimizi unuttuğumuz gün, ihmal ettiğimiz gün, aslında kaybettiğimiz gün olur. O nedenle şehitlerimizi, şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız, anılarını her zaman yaşatacağız. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

sevket-orhana-tebrik-ziyaretleri

Şevket Orhan’a tebrik ziyaretleri

27 Haziran’da gerçekleşen seçimler sonrasında Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’a, mülki idare amirleri, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kent dinamikleri ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor

baskan-gurkan-bayram-ziyaretlerinde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN BAYRAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ramazan Bayramı öncesinde bayram ziyaretlerinde bulundu.

malatya-tsodan-bayram-ziyaretleri

“MALATYA TSO’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, Yönetim Kurulu üyesi Mesut Özdemir, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı, Genç Girişimciler Kurul Başkanı Harun Paşahan ve yönetim kurulu üyeleri Huzurevi, MİAD Sevgi Evleri ve Çocuk evlerini ziyaret etti. “SÜREKLİ YANINIZDAYIZ”

maski-genel-muduru-karatas-ilce-ziyaretlerinde-bulundu

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ KARATAŞ İLÇE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Darende, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan İlçesi’ni ziyaret ederek, şube şefliklerinde incelemelerde bulundular.

marasalidan-stk-ziyaretleri

MARASALI’DAN STK ZİYARETLERİ

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞCAĞIZ” Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Cemali Marasalı seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Gittiği her yerde sorun ve sıkıntıları dinleyerek istişarelerde bulunan Marasalı, seçimlerde destek istedi. Kazandıkları takdirde sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını, destek olacaklarını söyledi.

gelenekten-gelecege-projesi-icin-destek-ziyaretleri-devam-ediyo

‘Gelenekten Geleceğe’ Projesi İçin Destek Ziyaretleri Devam Ediyo

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin 2019 yılı lokomotif projesi olan “Gelenekten Geleceğe” projesinin hem tanıtımını yapmak hem de planlanan çalışmalarda destek almak amacıyla yapılan ziyaretler kapsamında Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu ve çalışanları İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay makamında ziyaret etti.

ak-parti-yesilyurt-belediye-baskan-adayi-mehmet-cinar-mahalle-ziyaretlerine-agirlik-veriyor

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, MAHALLE ZİYARETLERİNE AĞIRLIK VERİYOR

“Seçimden Seçime Değil, Halkımızla Sürekli İç İçeyiz” Turgut Özal Mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelip, projelerini anlatan Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Beş yıl önce belirlediğimiz hedeflerin büyük bir kısmına ulaşmanın onurunu yaşıyoruz. Yüce Rabbime sonsuz hamdolsun ki; beş yıllık çalışma karnemizi yüzümüzün akıyla halkımızla paylaşma imkânına sahip oluyoruz. Halkımızda bu hizmetlerimizin karşılığında hoşsohbetleri ve güler yüzünü bizlerden esirgemiyor” dedi.

milletvekili-mehmet-fendoglu-ziyaretlerine-devam-ediyor

MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Mhp Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.