canlı yayın
vali-barus-halfettin-salkopru-saricioglu-hidayet-ve-carmuzu-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Halfettin, Salköprü, Sarıcıoğlu, Hidayet ve Çarmuzu Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

cengizden-deprem-sonrasi-baskan-gudere-gecmis-olsun-ziyareti

CENGİZ’DEN DEPREM SONRASI BAŞKAN GÜDER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi ve Kuluncak’ta ki yatırımlar konuşuldu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i makamında konuk etti.

calik-doganyol-ve-puturge-ilce-ziyaretleri

Çalık, Doğanyol ve Pütürge ilçe ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

battalgazi-ilce-baskani-ilhan-sehit-ailesini-ziyaret--etti-

BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Ülkücü Şehid Semai Ercan’ın ablası Meral Hanımı evinde ziyaret eden İlhan 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı. MHP Battalgazİ İlçe başkanı İlhan İlhan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ülkücü Şehit Semai Ercan’ın ablası Meral hanımı evinde ziyaret ederek 8 Mart kadınlar gününü kutladı

vali-barus-kernek-basharik-kmustafapasa-seyhbayram-sifa-ve-kavaklibag-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş Kernek, Başharık, K.Mustafapaşa, Şeyhbayram, Şifa ve Kavaklıbağ Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor

baskan-cinar-btcturk-yeni-malatyaspora-destek-ziyaretine-katildi

BAŞKAN ÇINAR, BTCTÜRK YENİ MALATYASPOR’A DESTEK ZİYARETİNE KATILDI

“Y.Malatyaspor’a Birlik ve Beraberlik Ruhuyla Sahip Çıkalım” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya’nın ortak değeri ve gözbebeğimiz olan Btc Türk Yeni Malatyaspor’umuz taraftarımızın vereceği destek, futbolcularımızın gayreti ve çabasıyla Konyaspor engelini 3 puanla aşacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür.Y.Malatyaspor’a birlik ve beraberlik ruhuyla sahip çıkalım. Tüm taraftarlarımızı Konyaspor maçında destek vermeye çağırıyorum.” diye konuştu.

baskan--ilhan-stk-ziyaretlerine-basladi

BAŞKAN İLHAN STK ZİYARETLERİNE BAŞLADI

MHP Battalgazi ilçe başkanlığına atanan ilhan ilhana çok sayıda STK temsilcisi hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

vali-barus-necatibey-ortaokulu-ve-kubilay-anadolu-imam-hatip-lisesini-ziyaret-etti

Vali Baruş Necatibey Ortaokulu ve Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesini Ziyaret Etti

ali Aydın Baruş, Necatibey Ortaokulunun Taşındığı Nurettin Zengi İlkokulunu ve Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesinin Taşındığı Orhangazi Ortaokulunu ziyaret etti.

baskan-cinar-sosyal-medyanin-ilgi-odagi-olan-fatma-ozaslani-evinde-ziyaret-etti

BAŞKAN ÇINAR, SOSYAL MEDYANIN İLGİ ODAĞI OLAN FATMA ÖZASLAN’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

“Fatma Teyzenin Tarihi Cevabı, Askerlerimize Umut Aşılamıştır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Suriye’de ne işimiz var?’ sorusuna verdiği ‘Yılan gelmiş, düşman gelmiş bağrımıza girmiş evimizin içerisine. Biz Suriye'ye gitmezsek Türkiye'yi taksim ettiler paylaştılar’ yanıtı ile sosyal medyanın ilgi odağı olan Fatma Özaslan’ı evinde ziyaret etti

vali-barus-firat-cosnuk-yildiztepe-tandogan-ve-goztepe-mahallelerini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Fırat, Çöşnük, Yıldıztepe, Tandoğan ve Göztepe Mahallelerini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve ilimizi de etkileyen deprem nedeniyle, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmek, deprem nedeniyle zarar gören vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

musiaddan-mhpye-hayirli-olsun-ziyareti

Musiad'dan MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Musiad Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetimi, MHP(Milliyetçi Hareket Partisi( İl Başkanı Mesut Samanlı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

baskan-eroglu-idlib-gazilerini-ziyaret-etti

BAŞKAN EROĞLU İDLİB GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İdlib’de rejim tarafından gerçekleştirilen saldırılarda yaralanan Gazileri ziyaret etti. İlk olarak Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ve Metin Polat’la birlikte Belkaya Köyü sakinlerinden Uzman Çavuş Mustafa Atasoy ile Turhal’lı Uzman Çavuş Yasin Erciyas’ı ziyaret eden Başkan Eroğlu son olarak Tokat Merkez’de ikamet eden Uzman Çavuş Yılmaz Kuru’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhanilce-yonetimiyle--baskan-gudere-iade-i-ziyarette-bulundu

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN,İLÇE YÖNETİMİYLE BAŞKAN GÜDERE İADE İ ZİYARETTE BULUNDU

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN İLHAN, BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

taraftarlardan-denizlide-idlib-sehit-ailesine-taziye-ziyareti

Taraftarlardan Denizli'de İdlib şehit ailesine taziye ziyareti

Denizli deplasmanına giden Yeni Malatyasporlu taraftarlar, İdlib şehidi Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyon Dinar’da bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

malatya-heyetinden-4-bakana-ziyaret

Malatya Heyetinden 4 bakana ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri ve belediye başkanları 4 bakanı ziyaret ederek, deprem sonrası yaraların sarılmasına ilişkin çalışma ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.

erasmus-projesi-kapsaminda-ilimize-gelen-ogretmenler-il-milli-egitim-muduru-ali-tatliyi-ziyaret-ettiler

Erasmus Projesi Kapsamında İlimize Gelen Öğretmenler İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı Ziyaret Ettiler.

Şahnahan Ortaokulumuzun koordine ettiği Erasmus+ Ka201 Avrupa Birliği projesi kapsamında İtalya, Bulgaristan, Romanya ve Portekizden gelerek İl Müdürlüğümüze ziyarette bulunan öğretmen ve idarecileri İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı makamında kabul etti.

stklardan-chpye-ziyaret

STK’lardan CHP’ye Ziyaret

37. Olağan kongre sonrası yeniden göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Enver Kiraz ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Himyaç-Der Başkanı Ece Budan öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri Kiraz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

baskan-guderden-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN İLHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhan’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

baskan-guderden-milli-egitim-muduru-tatliya-ziyaret

Başkan Güder’den Milli Eğitim Müdürü Tatlı’ya Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Güder, 6.8’lik Elazığ merkezli depremin ardından Battalgazi İlçesinde ağır hasar gören okullarda öğrenim gören ve diğer okullara nakledilen öğrencilerin yaşadığı sorunları aktardı.

baskan-guderden-yenimalatyaspora-destek-ziyareti

Başkan Güder'den Yenimalatyaspor'a destek ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Antalyaspor’u konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor’a moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Güder, “Bizler ortak değerimize sahip çıktıkça, gerçek bir Malatyalı olabiliriz. Ben yok, biz yok, hepimiz varız” ded