AKP
AKP
cevre-gunu-dolayisiyla-cevre-ve-sehircilik-il-mudurunden-baskan-gurkana-ziyaret

“Çevre Günü” Dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdüründen Başkan Gürkan’a Ziyaret

GÜRKAN: ÇEVRE GÜNÜNÜ KUTLUYORUM 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

sadik-ogludan-samanliya-ziyaret

SADIK OĞLU'DAN SAMANLIYA ZİYARET

MTSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek; pandemi süreci nedeniyle tebrik ziyareti gerçekleştiremediğimiz İl Başkanı Sn. Mesut Samanlı’ya görevinde başarı temennisinde bulunduk. Kendisine misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz.

vali-barus-puturgedeki-depremzedeleri-ziyaret-ederek-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Pütürge'deki Depremzedeleri Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, merkez üssü Pütürge ilçesi olan 5,3 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

cevre-gunu-dolayisiyla-vali-barusa-ziyaret

Çevre Günü' Dolayısıyla Vali Baruş’a Ziyaret

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

alaattin-cakici-devlet-bahceliyi-ziyaret-etti

Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşme sonrası Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

baskan-sadikoglu-ve-yonetim-kurulu-uyelerinden-teknokent-ziyareti

Başkan Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Teknokent Ziyareti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde; girişimcilerin inovasyona dayalı projelerini desteklemek ve yönlendirmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Teknokent’i ziyaret etti

malatyayi-ziyaret-eden-cevre-ve-sehircilik-bakani-murat-kurum

Malatya’yı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum

2023’E GİDEN YOLDA MALATYA DAHA DA GELİŞECEK Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ocak ayında yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Malatya’ya geldi

sehit-ailesinden-jandarma-karakoluna-tesekkur-ziyareti

Şehit Ailesinden Jandarma Karakoluna Teşekkür Ziyareti

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı, Cumhuriyet Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından bir süre önce İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce'nin talimatıyla aziz şehitlerin anısına karakolda "Şehit Köşesi" oluşturulmuştu.

baskan-guderden-esnaflara-destek-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN ESNAFLARA DESTEK ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı öncesi Taştepe mahallesindeki esnafları ziyaret etti. İş yerlerini tek tek dolaşarak hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Güder, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

yeni-malatyaspordan-baskan-gurkana-ziyaret

Yeni Malatyaspor’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

GÜRKAN: FUTBOLCULARIMIZA VE TEKNİK HEYETE GÜVENİYORUZ · Başkan Gürkan, “Unutmayın ki tarihteki bütün destanlar yokluk içinde yazılmıştır. Lig yakında başlıyor bugün yeni bir sayfa açmalıyız ve bu bulunduğumuz konumdan bir an öce kurtulmalıyız. Yeter ki azim ve sabır gösterelim.”

baskan-guder-faaliyete-yeniden-baslayan-berber-ve-kuaforleri-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜDER, FAALİYETE YENİDEN BAŞLAYAN BERBER VE KUAFÖRLERİ ZİYARET ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber, kuaförler ve güzellik salonları 11 Mayıs’ta kontrollü şekilde faaliyetlerine başlamasının ardından ilçede hizmet veren berber ve kuaför esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

baskan-guderden-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ANLAMLI ZİYARET

BATTALGAZİ’DE Kİ YÖNETİCİLER ŞEHİT AİLELERİNİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anneler Gününde şehit annelerini evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediye takdim etti. Başkan Güder, “Bu güzel Anneler gününde şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik ve her konuda yanlarında olduğumuzu ifade ederek, hayır dualarını aldık” dedi.

ak-parti-battalgazi-ilce-teskilatindan-polislere-ve-saglik-calisanlarina-anlamli-ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatından Polislere ve Sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-kasap-balik-ve-sebze-pazarini-ziyaret-etti

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, KASAP, BALIK VE SEBZE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN GÜDER: “MÜCADELEMİZDEKİ ORTAK PAYDA İNSAN SAĞLIĞIDIR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

baskan-ilhan-polis-haftasi-dolayisiyla-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti

Başkan İlhan :Polis haftası dolayısıyla kontrol noktalarını ziyaret etti.

Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emniyet mensuplarına, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, 10 Nisan 2020 cuma günü saat 21:00’daevlerimizin balkonlarından alkışlarla destek veriyoruz.Haydi Malatya...

vali-barus-maske-ve-dezenfektan-uretimi-yapan-liseleri-ziyaret-etti

Vali Baruş Maske ve Dezenfektan Üretimi Yapan Liseleri Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, dünya çapınca pandemi ilan edilmesine neden olan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında maske ve dezenfektan üretimi yapan Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

adil-gevrekten-tff-baskanina-ziyaret

Adil Gevrek'ten TFF Başkanına Ziyaret

Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

mhp-heyetinden-sendika-ziyareti

MHP Heyetinden Sendika ziyareti

ürkiye Kamu-Sen sendikasına bağlı ,Türk Yerel Hizmet Sen Malatya Şubesini, MHP Millet Vekili Mehmet Celal FENDOĞLU ile birlikte MHP İl Başkanı Mesut SAMANLI ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İLHAN ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram IŞIK ve Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Çetin TÜRKYILMAZ, Türk Tarım Orman Sen Malatya Şube Başkanı Cumali SEVİM, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp GÖNÜLTAŞ ziyaret ettiler.