canlı yayın
vali-barus-yilin-son-saatlerinde-ziyaretlerde-bulundu

Vali Baruş, Yılın Son Saatlerinde Ziyaretlerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, 2020 yılının son saatlerinde Sevgi Evlerindeki çocukları, 2020 yılının ilk bebeklerini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-ankarada-ziyaretlerde-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

“Yeşilyurt’umuz İçin Faydalı Görüşmeler Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un sosyal, kültürel ve tarihsel kimliğini güçlendirecek yeni yatırımların yanı sıra kentsel dönüşüm, tarımsal hizmetler, ilçenin alt ve üst yapısına yönelik yeni dönem yatırımlarının takibi için gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

erhan-cengiz-ankarada-ziyaretlerde-bulundu

Erhan CENGİZ, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, Kuluncak’ın sosyal, kültürel ve tarihsel kimliğini güçlendirecek yeni yatırımlar, ilçenin alt ve üst yapısına yönelik yeni dönem yatırımlarının takibi için gittiği Ankara'da ziyaretlerde bulundu.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-ankarada-ziyaretlerde-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

“Yeşilyurt’umuzun Daha İyi Hizmetlere Kavuşması İçin Faydalı Görüşmeler Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un sosyal, kültürel ve tarihsel kimliğini güçlendirecek yeni yatırımların yanı sıra kentsel dönüşüm, tarımsal hizmetler, ilçenin alt ve üst yapısına yönelik yeni dönem yatırımlarının takibi için gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

baskan-gurkan-yazihan-ilcesinde-ziyaretlerde-bulunup-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Yazıhan ilçesinde ziyaretlerde bulunup muhtarlarla bir araya geldi

GÜRKAN: DOĞRU PLANLAMAYLA DAHA HIZLI İLERLEYECEĞİZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Geziye Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, meclis üyeleri, bazı daire başkanları, şube müdürleri, Yazıhan’a bağlı mahalle muhtarları da eşlik etti.