canlı yayın
vali-barus-cumhuriyet-ataturk-ve-gazi-mahalleleri-muhtarlarini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş beraberinde İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İlçe Emniyet Müdürü ve Mahalli İdareler Müdürü ile birlikte Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri muhtarlarını Yeşiltepe Muhtar Evinde ziyaret etti

maski-genel-muduru--karatastan-hekimhana-ziyaret

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ KARATAŞ’TAN HEKİMHAN’A ZİYARET

Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda mahalle ziyaretlerine başladı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Hekimhan ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

ispanya-pedreguer-belediye-baskani-ferrus-baskan-vekili-demezi-ziyaret-etti-

İSPANYA PEDREGUER BELEDİYE BAŞKANI FERRUS BAŞKAN VEKİLİ DEMEZ’İ ZİYARET ETTİ

İspanya’nın Kasabalarından Pedreguer Belediye Başkanı Sergi Ferrus, beraberinde İspanya, Portekiz ve İtalya’dan gelen öğrenciler ve proje sorumluları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Demez’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

baskan-gurkan-bayram-ziyaretlerinde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN BAYRAM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Ramazan Bayramı öncesinde bayram ziyaretlerinde bulundu.

malatya-tsodan-bayram-ziyaretleri

“MALATYA TSO’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, Yönetim Kurulu üyesi Mesut Özdemir, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı, Genç Girişimciler Kurul Başkanı Harun Paşahan ve yönetim kurulu üyeleri Huzurevi, MİAD Sevgi Evleri ve Çocuk evlerini ziyaret etti. “SÜREKLİ YANINIZDAYIZ”

keskinden-esnafa-bayram-ziyareti

Keskin’den esnafa bayram ziyareti

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ramazan Bayramı nedeniyle esnaf ziyaretinde bulundu

sigortacilar-baskan-gurkani-ziyaret-etti

SİGORTACILAR BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Malatya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Topal beraberindeki dernek yöneticileriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

minibuscu-esnaflarindan-baskan-gurkana-ziyaret

MİNİBÜSÇÜ ESNAFLARINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

himyacderden-baskan-gurkana-ziyaret

HİMYAÇDER’DEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarımıza bakış açımız; şehrin değerleriyle yönetim esası üzerine kuruludur. Bizim geçmişte bir başarı hikâyemiz varsa bunun temelinde bu istişare kültürü var.”

baskan-gurkana-ziyaretler

Başkan Gürkan’a ziyaretler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

iftar-cadirlarini-ziyaret-eden-baskan-gurkan

İftar Çadırlarını ziyaret eden Başkan Gürkan

İFTAR ÇADIRLARI MALATYALILARIN BULUŞMA NOKTASI KONUMUNDA

malatya-tsodan-huzurevi-ziyareti

MALATYA TSO’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Gündüz, Selim Gültekin, Nejdet Seçilmiş ve Cumali Karahan ile Kadın Kolları İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anneler Gününde Huzur Evi sakinlerini unutmadı.

erzurum-buyuksehir-belediye-baskani-sekmenden-baskan-gurkana-ziyaret

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEKMEN’DEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarete AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş da eşlik etti.

maski-genel-muduru-karatas-ilce-ziyaretlerinde-bulundu

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ KARATAŞ İLÇE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Darende, Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan İlçesi’ni ziyaret ederek, şube şefliklerinde incelemelerde bulundular.

baskan-cinardan-yesilyurt-belediyespor-kampina-moral-ziyareti

BAŞKAN ÇINAR’DAN YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KAMPINA MORAL ZİYARETİ

“3.Lig Hedefini Gerçeğe Dönüştürmek İstiyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play-Off 2.Tur maçında 12 Mayıs Pazar günü Trabzon Akyazı Stadyumunda saat 15:00’de Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak olan Yeşilyurt Belediyespor’un kampını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara zorlu karşılaşma için başarılar diledi.

inonu-universitesi-rektoru-prof-dr-kizilay-baskan-guderi-ziyaret-etti

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. KIZILAY, BAŞKAN GÜDER’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÜDER, “ŞEHRİ, ŞEHRİN DEĞERLERİ İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ” İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve üniversite yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Battalgazi ilçesi ile ilgili istişarenin de yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Güder, şehri, şehrin değerleri ile yöneteceklerini söyledi.

esnaf-ve-sanatkr-camiasi-baskan-gurkani-ziyaret-etti

ESNAF VE SANATKÂR CAMİASI BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

malatya-tarim-platformu-baskani-akin-baskan-guderi-ziyaret-etti

MALATYA TARIM PLATFORMU BAŞKANI AKIN, BAŞKAN GÜDER’İ ZİYARET ETTİ

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberinde Malatya Tarım Platformu yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

fendoglu-bolge-belediye-baskanlari-ile-turizmi-canlandirmak-icin-yapilacak-projeler-hakkinda-istisarede-bulundu-

"FENDOĞLU BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TURİZMİ CANLANDIRMAK İÇİN YAPILACAK PROJELER HAKKINDA İSTİŞAREDE BULUNDU."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Arapgir ilçesinde Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Kemaliye Belediye Başkanı Mehmet Karaman ve Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ile bölgenin Turizm potansiyelini canlandıracak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

belediye-baskanlarindan-bakanlara-ziyaret

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BAKANLARA ZİYARET

Türkiye Belediyeler Birliğine üye bazı Belediye Başkanları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.