AKP
AKP
gozukara-maalesef-sehit-ve-gaziler-istismar-ediliyor

Gözükara, Maalesef Şehit ve Gaziler İstismar Ediliyor

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Maalesef Bazıları Tarafından Şehit ve Gazilerin İsimleri Kullanılarak İstismar ve Mağdur Ediliyor.

baskan-guderden-19-eylul-gaziler-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna büyük bir fedakârlık gösteren tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi

19-eylul-gaziler-gunu-torenle-kutlandi

19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Sakarya Meydan Muharebesinde göstermiş olduğu üstün kahramanlık münasebetiyle TBMM tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik rütbesiyle birlikte Gazilik unvanı tevcih edilişinin 99. yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla Malatya'da tören düzenlendi.

baskan-guder-gazilerimiz-ve-sehit-ailelerimiz-basimizin-tacidir

BAŞKAN GÜDER: “GAZİLERİMİZ VE ŞEHİT AİLELERİMİZ, BAŞIMIZIN TACIDIR”

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube’ni ziyaret etti. Başkan Güder, “Gazilerimiz ve şehit ailelerimiz, bizim başımızın tacıdır” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

asfalt-calismasi-ile-tenzile-sokak-piril-piril

ASFALT ÇALIŞMASI İLE TENZİLE SOKAK PIRIL PIRIL

Battalgazi Belediyesi, deforme olmuş Tenzile Sokak’ta sıcak asfalt serim çalışması yaptı. Esnafların mağdur olmaması için çalışmalarını gece yürüten ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “MASKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çarşı merkezinin alt yapı çalışmalarının tamamlanması için 130 milyon liralık bütçe ayrıldı” dedi.

baskan-eroglu-idlib-gazilerini-ziyaret-etti

BAŞKAN EROĞLU İDLİB GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İdlib’de rejim tarafından gerçekleştirilen saldırılarda yaralanan Gazileri ziyaret etti. İlk olarak Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ve Metin Polat’la birlikte Belkaya Köyü sakinlerinden Uzman Çavuş Mustafa Atasoy ile Turhal’lı Uzman Çavuş Yasin Erciyas’ı ziyaret eden Başkan Eroğlu son olarak Tokat Merkez’de ikamet eden Uzman Çavuş Yılmaz Kuru’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

sehit-ve-gazilerimizi-minnet-ve-sukranla-yd-ediyoruz

Şehit Ve Gazilerimizi Minnet Ve Şükranla Yâd Ediyoruz

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Mustafa Gözükara ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler. Gözükara: Şehit ve Gazilik bilincini projelerimizle oluşturacağız

malatyali-kahraman-gazilere-ziyaret

Malatyalı Kahraman Gazilere Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı ve Dernek yönetimi olarak bir taıim ziyaretlerde bulundular.

kibris-gazilerine-madalya-ve-berat-tevcih-toreni-duzenlendi

Kıbrıs Gazilerine Madalya ve Berat Tevcih Töreni Düzenlendi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele madalyaları tüzüğü kapsamında Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Gazilerimiz için hazırlanan Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni düzenlendi.

-chpli-baskan-vekaleti-akpli-meclis-uyesine-verdi

CHP’Lİ BAŞKAN VEKALETİ AKP’li MECLİS ÜYESİNE VERDİ

Tokat’ın CHP’li Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şehir dışında ve izinli olduğu günlerde belediye başkanlığı görev vekaletini AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet Erçelik’e verdi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanlidan-gaziler-gunu--mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

19 Eylül Gaziler Gününü milletçe idrak etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Kadim zamanın şahit olduğu en büyük kahramanlık destanlarını yazan Aziz Türk Milleti dost, düşman herkesin nazarında cesaret, kahramanlık, ahlâk ve adalet timsali olmuş, mukaddesatı mevzubahis olduğunda tereddüt etmeksizin canını ortaya koyarak önüne çıkan her engeli büyük bir azim ve cesaretle bertaraf etmiştir

19-eylul-gaziler-gunu-kutlu-olsun

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, günün anlam ve önemini belirten açıklamasında; “19 Eylül vatanı için canını ortaya koyarak savaşan ve gazilik onuruna erişen kahramanların şeref günüdür. Gazi olmanın gurur ve kıvancını bir kez daha büyük bir coşku ile yaşıyoruz. 19 Eylül, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında Türk'ün kahramanlık ve cesaretinin taçlandığı bir gündür. 19 Eylül, Atamızdan bize en büyük mirastır”