canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-ilhan-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Başkan İlhan, Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Dağ, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen İlhan İlhan’a başarılar diledi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

agbaba-30-agustosu-her-zamankinden-daha-coskulu-kutlayacagiz

Ağbaba, '30 Ağustos'u Her Zamankinden Daha Coşkulu Kutlayacağız'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AKP'nin milli bayramlara karşı 'alerjisi' olduğunu belirterek, kısıtlama getirseler de 30 Ağustos tüm Türkiye'de her zamankinden daha coşkulu kutlanacak

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

millet-bu-alcaklara-her-zaman-gerekli-dersi-verecektir

Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" münasebetiyle bir mesaj yayımladı. BİMYAD Genel Başkanı Apohan; Milletimiz vatanı, namusu, bayrağı ve şerefi için seve ölüme gitti. Destan yazmak için yürek gerekir, iman ve inanç gerekir.

camilerde-ne-zaman-toplu-namaz-kilinabilecek-diyanetten-ilk-bilgi

Camilerde ne zaman toplu namaz kılınabilecek? Diyanet'ten ilk bilgi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk etapta kapatılan yerler arasında bulunan AVM’ler berber-kuaförler ve güzellik merkezleri normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte 11 Mayıs'ta yeniden hizmete açılacak olaması sonrası, "acaba camiler de cemaatle toplu namaz kılınmaya açılabilir mi?" şeklinde vatandaşlarda bir beklenti oluşmaya başladı.

yaslilarimiza-her-zaman-minnet-ve-sukran-duyuyoruz

“YAŞLILARIMIZA HER ZAMAN MİNNET VE ŞÜKRAN DUYUYORUZ”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Konağı’nda yaşlı vatandaşlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vefa Konağını ziyaret ederek, yaşlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

tiyatro-etkinligiyle-cocuklar-keyifli-zaman-gecirdi

TİYATRO ETKİNLİĞİYLE ÇOCUKLAR KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİ

Battalgazi Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında Anadolu Sanat Tiyatro ekibi tarafından Tiyatro gösterisi sundu. ‘Bremen Mızıkacıları’ isimli tiyatro gösterisi çocuklardan yoğun ilgi gördü. Battalgazi Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında çocuklar için özel bir tiyatro gösterisi düzenledi. Battalgazi Belediyesi konferans salonunda Anadolu Sanat Tiyatro ekibi tarafından ‘Bremen Mızıkacıları’ isimli tiyatro gösterisi sunuldu. Sergilenen tiyatro gösterisine Karababa, Fırıncı, Ali Fevzi Ağan ve Orduzu Elmasuyu İlkokulu öğrencileri katıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de çocukların keyifli anlarına eşlik etti.

samanli-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

baskan-guder-her-zaman-tarihi-dokumuza-sahip-cikacagiz

Başkan Güder, 'Her Zaman Tarihi Dokumuza Sahip Çıkacağız

Battalgazi Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği Tarihi Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda başarı ödülüne layık görüldü.Battalgazi Belediyesi "Sancaktar Türbesi Restorasyonu” ile ödüle layık görüldü.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

tum-dunyada-169-ulkede-ve-battalgazide-ayni-zamanda-cevre-temizligi-yapildi

TÜM DÜNYADA 169 ÜLKEDE VE BATTALGAZİ’DE AYNI ZAMANDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Başkan Güder: “Temiz toplum ve temiz çevre için el ele verelim” Let’s Do It!(Haydi Yapalım!)” çevre temizliğine farkındalık hareketi 169 ülke ile eş zamanlı olarak 81 ilde ve binlerce noktada gerçekleştirildi. Bu etkinliğe Malatya’da ise Battalgazi Belediyesi Orduzu Tabiat parkında yaptığı çöp toplama etkinliği ile katkı verdi. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşların katılımı ile Orduzu tabiat parkındaki çöpler toplandı ve gelecek nesillere çevre bilinci kazandırmak hedeflendi.

chp-her-zaman-cumhuriyet-ve-demokrasinin-kalesi-olacaktir

CHP, Her zaman Cumhuriyet ve Demokrasinin kalesi olacaktır.

Cumhuriyet Halk partisi Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, ülkemizin en köklü partisi olan CHP’nin 96. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak CHP’nin her zaman Cumhuriyet ve Demokrasinin kalesi olmaya devam edeceğini bildirdi.

rektor-karabulut-milletimiz--ihanetleri-ve-hainlikleri-hicbir-zaman-unutmayacaktir---

Rektör Karabulut “Milletimiz; ihanetleri ve hainlikleri hiçbir zaman unutmayacaktır”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut yayınladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajında, “Milletimiz; ihanetleri, hiyanetleri, hainlikleri ve nankörlükleri hiçbir zaman unutmayacaktır, bu tür şebekeler bir daha benzer ihanet girişimlerinde bulunamayacak, bu topraklarda barınamayacaklardır.” dedi.

malatya-belediyesi-fayton-la-geziyi-ne-zaman-yasaklayacak

MALATYA BELEDİYESİ FAYTON LA GEZİYİ NE ZAMAN YASAKLAYACAK

Çoğu turistik il veya ilçelerde fayton gezileri yasaklanırken Malatya pınar başı mesire alanında sabahtan gece yarısına kadar fayton gezileri ara vermeden devam ediyor.