AKP
AKP
egitim-bir-senden-hukuk-zaferi

Eğitim-Bir-Sen’den Hukuk Zaferi

Mersin 1. İdare Mahkemesi, kararında “ … Disiplin cezaları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda sayılan eylemlerin gerçekleşmesi nedeniyle verilen yaptırım kararlarıdır.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

baskan-guderden-malazgirt-zaferi-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 949. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu millet Malazgirt ruhuna her zaman sahip çıkacaktır” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malazgirt Zaferi'nin 949'ncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

baskan-cinardan-malazgirt-zaferinin-949-yil-donumu-kutlama-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN MALAZGİRT ZAFERİ’NİN 949. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI;

“Malazgirt Zaferi; Özgürlük, Kardeşlik ve Adaletin Şanlı Mührüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Adalet, özgürlük, barış ve kardeşliğin Anadolu’ya yerleşmesini sağlayan Malazgirt Zaferinin ardından bu topraklar üzerinde bütün dünyanın hayranlıkla andığı bir hoşgörü ve kardeşlik medeniyeti kurulmuştur. Sultan Alparslan’ın adaleti, merhameti ve hoşgörüsü bu topraklardaki yaklaşık bin yıllık kardeşliğimizin temelini oluşturmuştur.” dedi.

vali-barus-demokrasi-zaferi-konferansina-katildi-ve-esnafa-bayrak-dagitti

Vali Baruş 'Demokrasi Zaferi' Konferansına Katıldı ve Esnafa Bayrak Dağıttı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü nedeniyle İnönü Üniversitesi'nde düzenlenen

18-mart-sehitleri-anma-gunu-ve-canakkale-zaferinin-105-yildonumu

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Malatya’da Garnizon Şehitliğinde tören düzenlen

mhp-battalgazi-ilce-baskan-ilhan-canakkale-zaferi-yeniden-dogustur-

MHP Battalgazi İlçe Başkan ilhan, Çanakkale Zaferi Yeniden doğuştur.

Çanakkale Zaferi'ni geleceğe yön vermesi açısından hep hatırlamalı, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde, liderliğinde savaşan; gazi olan, şehit olan milli kahramanlarımızı, 275 kiloluk top mermisini hiç düşünmeden Allah'a sığınarak sırtlayan ve milli mücadelenin kazanılmasında büyük payı olan Seyit Onbaşı'yı unutmamalıyız!

baskan-samanli-canakkale-zaferi-turk-milletinin-topyekun-ayaga-kalktigi-dirilis-ve-yukselis-abidesidir

Başkan Samanlı: Çanakkale Zaferi, Türk milletinin topyekün ayağa kalktığı diriliş ve yükseliş abidesidir.

Tarih şan ve şerefle dolu büyük Türk miletinin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin 105.yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale Savaşı ile büyük Türk milleti, tüm dünyaya gerilemenin nihayet bittiğini duyurmuş, bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğumuzu süngü, mermi ve yüksek iman gücü ile ilan etmiştir. Çanakkale direnişi, namus bildiğimiz mefhumların zedelenmemesi için asil Türk evlatlarının kendilerini feda etmekten asla çekinmedikleri tarihi ve emsalsiz bir meydan okuma olarak anılacaktır.

18-mart-canakkale-zaferi-mesaji

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

1915 Çanakkale zaferi büyük bir imanın, sarsılmaz cesaret ve mertliğin bir simgesi, ecdadımızdan bizlere bir ders, bir kılavuz niteliğindedir. 2000 yıllık tarihimiz; inanç, kararlılık ve yiğitlikle kazanılmış birbirinden değerli zaferlerle doludur. Gerek Suriye ve Libya'da verdiğimiz mücadelede; gerek Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan Koronavirüs hususunda ülke olarak geçirdiğimiz zor günleri atlatmak için Çanakkale ruhunu yakalamamız; milletçe dayanışma ve birlik içinde gerçek ve mecaz anlamlarıyla virüslere karşı mücadele etmemiz elzemdir. Hangi görüşten olursa olsun, vatandaşlarımız, siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ülkemize yönelen tehditlere karşı yek vücut halinde göğüs gerdiği zaman, tarihimizin de net bir şekilde gösterdiği gibi, hiç bir fitne ve fesat bu topraklarda başarı şansı bulamayacaktır.

baskan-guderin-18-mart-canakkale-zaferi-mesaji

Başkan Güder'in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Çanakkale Zaferi, nesilden nesile aktarılan bir kahramanlık destanıdır" dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 105. yıldönümü dolayısıyla dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

ilce-baskani-samanlidan-malazgirt-zaferi-mesaji

İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

26 Ağustos Malazgirt zaferinin 948. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan MHP Malatya Battal gazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya yeni bir medeniyetin inşa edildiğini belirterek, bu zaferin günümüze köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu söyledi.

il-baskani-rbulent-avsar-malazgirt-zaferinin-948-yildonumu-munasebetiyle-bir-mesaj-yayimladi

İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

26 Ağustos Malazgirt zaferinin 948. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan MHP Malatya İl Başkanı Avşar, Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya yeni bir medeniyetin inşa edildiğini belirterek, bu zaferin günümüze köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu söyledi.

malazgirt-zaferimizin-948-yildonumu-mesaji

Malazgirt Zaferi'mizin 948. Yıldönümü Mesajı

Anadolu'nun kapılarını ebediyen bizlere açan Malazgirt Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Büyük devlet adamı ve komutan Sultan Alparslan'ın yönetimindeki Türk ordusunun cesaret ve kahramanlıkla kazandığı zafer aynı zamanda dünya tarihini de derinden etkilemiştir.

canakkale-zaferi-dunyada-esi-benzeri-olmayan-bir-kahramanlik-destanidir

“Çanakkale Zaferi Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Kahramanlık Destanıdır”

Yeşilyurt Belediyesinin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104.Yıldönümü nedeniyle Banazı Kültür ve Sanat Korosu ile ortaklaşa düzenlediği, İnönü Üniversitesi Mehteran Takımının katkı sağladığı ‘Çanakkale Destanı’ konserinde seslendirilen kahramanlık türküleri ve ağıtlar duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

baskan-comertoglunun-18-mart-sehitler-gunu-ve-canakkale-zaferi-mesaji

BAŞKAN CÖMERTOĞLU’NUN 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

baskan-avsarin-canakkale-zaferinin-104yildonumu-mesaji

Başkan Avşar’ın Çanakkale Zaferi’nin 104.Yıldönümü Mesajı:

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

baskan-gurkanin-canakkale-zaferinin-104-yildonumu-mesaji

BAŞKAN GÜRKAN’IN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Çanakkale, Türk milletinin diriliş destanıdır. Vatan uğruna hiç düşünmeden şahadete yürüyüşün adıdır” dedi.