canlı yayın
buyuksehir-zabita-ekiplerinden-trafik-denetimi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

hafriyat-tasiyan-araclar-zabita-ekipleri-tarafindan-denetleniyor

HAFRİYAT TAŞIYAN ARAÇLAR ZABITA EKİPLERİ TARAFINDAN DENETLENİYOR

Daha temiz ve yaşanabilir bir Malatya için çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya genelinde hizmet ve yatırımlarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprakları ve inşaat yıkıntı atıklarının hafriyat döküm sahası dışında herhangi bir noktaya dökülmemesi için Zabıta ekipleri çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

zabita-toplumun-mal-ve-can-guvenligi-icin-gece-gunduz-calisiyor

ZABITA TOPLUMUN MAL VE CAN GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümü dolayısıyla Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay ve zabıta personelleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194. yıl dönümünü kutladıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ediyoruz. Zabıta Daire Başkanlığına gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

baskan-guderden-zabita-teskilatina-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ZABITA TEŞKİLATINA ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, zabıta teşkilatının 194. yılı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı’yı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının 194’üncü yılını kutlayan Başkan Güder, personelle de bir araya gelerek haftalarını kutladı. Ziyarette Başkan Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam eşlik etti. Başkan Güder, zabıtalara kanun ve yönetmelikler çerçevesinde insanların yaşam kalitesini yükseltmek üzer

zabita-teskilati-194-yasinda

Zabıta Teşkilatı 194 Yaşında

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli ve personeli, “Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş Yıl Dönümü ve Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

buyuksehir-zabitadan-denetim-aciklamasi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA’DAN DENETİM AÇIKLAMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından yapılan ekmek denetimleriyle ilgili olarak Fırıncılar Odasından gelen açıklamaya karşı açıklama yapıldı. Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, mevzuattan gelen yetkileriyle görevlerini yerine getirdiklerini vurguladı.

zabitanin-tarife-denetim-yetkisi-yok

ZABITANIN TARİFE DENETİM YETKİSİ YOK

Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Odası Başkanlığımız tarafından alınan 25 kuruşluk zam sonrası Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından fiyat ve gramaj denetimine çıkılması kanunlara ve yönetmeliklere aykırıdır. Büyükşehir Zabıtası resmen yetki gaspında bulunmaktadır.

buyuksehir-zabitadan-ekmek-denetimi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA’DAN EKMEK DENETİMİ

Malatya’dan son günlerde bazı fırınlarda uygulanan ekmek zammına karşı Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından denetimler gerçekleştirildi. Zammın mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmediğine dikkat çeken Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, 200 gram ve 1.25 TL rayiç bedele uymayan esnafa cezai işlem uyguladıklarını kaydetti.

zabita-daire-baskanligi-ekipleri-firinlarda-denetim-ve-bilgilendirmelerde-bulundu

Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri fırınlarda denetim ve bilgilendirmelerde bulundu

FIRINLARDA MASKE VE ELDİVEN DENETİMİ YAPILDI Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri unlu mamul satışı yapan fırınlarda gramaj kontrolü, maske, eldiven ve hijyen kuralları konusunda denetimler gerçekleştirdi