canlı yayın
sire-pazari-yonetiminden-baskan-gurkana-tesekkur-ziyareti

ŞİRE PAZARI YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın önemli alışveriş yerlerinden biri olan Şire Pazarı’nın yönetimini ağırladı. Şire Pazarı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için teşekkür ziyaretine gelen Şire Pazarı Yönetiminde bulunan esnaflar, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, Başkan Gürkan ile istişarelerde bulundular.

mtude-kriz-yonetiminde-kadin-konulu-panel-yapildi

MTÜ’de "Kriz Yönetiminde Kadın" konulu panel yapıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Kriz Yönetiminde Kadın" konulu panel düzenlendi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhanilce-yonetimiyle--baskan-gudere-iade-i-ziyarette-bulundu

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN,İLÇE YÖNETİMİYLE BAŞKAN GÜDERE İADE İ ZİYARETTE BULUNDU

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN İLHAN, BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

chp-il-yonetimi-deprem-bolgesinde

CHP İl Yönetimi Deprem Bölgesinde

Gece saat 02:03’de Kale merkezli meydana gelen 4.9 şiddetindeki depremin ardından CHP İl Örgütü deprem bölgesine gitti.

yeni-yonetimin-ilk-ziyareti-deprem-bolgesine-oldu

Yeni Yönetimin İlk Ziyareti Deprem Bölgesine Oldu

Merkez üssü Elazığ-Sivrice olan 6.8 şiddetindeki depremden yara alan Kale ilçesi ve köylerini CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Yeni yönetimin de ilk ziyareti olan Kale ilçesinde depremin izlerinin hala silinmediği görüldü.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-mhp-il-ve-ilce-yonetimini-agirladi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, MHP İL VE İLÇE YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

“Hep Birlikte Çalışarak Kentimize Faydalı Hizmetlerde Bulunacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milliyetçi Hareket Parti Malatya İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı’nın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarını makamında ağırladı.

mhp-il-yonetiminden-vali-barusu-ziyaret

MHP İl Yönetiminden Vali Baruş’u Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, yeni atanan İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

mhp-yeni-yonetimi-baskan-gurkani-ziyaret-etti

MHP YENİ YÖNETİMİ BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarete MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile parti teşkilatı da katıldı

baskan-guder-fenerbahce-yonetimine-tarihe-yon-veren-battalgaziyi-tanitti

Başkan Güder, Fenerbahçe Yönetimine Tarihe Yön Veren Battalgazi’yi Tanıttı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Süper Lig'in 12. Haftasında temsilcimiz BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaşmak için ilimize gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etti. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerini Galip Demirel Çınar Park’ta düzenlenen kahvaltı programında ağırlayan Başkan Güder, daha sonra yönetim kurulu üyelerine Arslantepe Höyüğü, Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray ve Poyraz Konağını gezdirdi. Battalgazi’nin tarihi yerleri hakkında bilgiler edinen yönetim kurulu üyeleri, tarihi yerlere hayranlıklarını gizleyemediler. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren yönetim kurulu üyeleri, bu gezi programından ötürü Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ilettiler.

musiad-yonetimini-kabul-eden-baskan-gurkan

MÜSİAD Yönetimini kabul eden Başkan Gürkan;

MÜSİAD ÜRETİM VE İSTİHDAM NOKTASINDA ÖNEMLİ HİZMETLER ÜSTLENMEKTE MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

baskan-adayi-mehmet-cinar-yakinca-galericiler-sitesi-yonetimiyle-biraraya-geldi

BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, YAKINCA GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİYLE BİRARAYA GELDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Gerek istişare toplantılarımız olsun gerekse baş başa görüşmelerimizde esnaflarımızın taleplerini önemsedik ve sorunları el birliği ile çözüme kavuşturduk. Ticaret yapan, üretim yapan insanlarımız ne kadar güçlü olursa, gelişirse ve büyürse ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.

baskan-gurkan-bilim-isiginda-birlik-dernegi-yonetimi-ile-biraraya-geldi--akdag-toplumu-kucaklayici-anlayisinizi-cok-degerli-buluyorum

BAŞKAN GÜRKAN, BİLİM IŞIĞINDA BİRLİK DERNEĞİ YÖNETİMİ İLE BİRARAYA GELDİ AKDAĞ, “TOPLUMU KUCAKLAYICI ANLAYIŞINIZI ÇOK DEĞERLİ BULUYORUM”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Bilim Işığında Birlik Derneği Başkanı Zeki Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu. Akdağ, Başkan Gürkan’ın toplumu kucaklayıcı bir yapısı olduğunu belirterek, “Sizin bu anlayışınızı ben çok önemsiyorum ve çok değerli buluyorum” dedi.