canlı yayın
8-yasindaki-batur-efenin-tedavisine-artik-evinde-devam-edilebilecek

8 YAŞINDAKİ BATUR EFE’NİN TEDAVİSİNE ARTIK EVİNDE DEVAM EDİLEBİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Epilepsi hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın tedavisinin evde devam etmesi için ihtiyaç duyulan jeneratör cihazını temin ederek evde tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu. Epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın hastalığı nedeniyle bağlı bulunduğu makinenin sürekli çalışabilmesini sağlayacak olan jeneratör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu aileye teslim edildi.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasinda-1-etap-tablet-dagitim-kura-cekimi-yapildi

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASINDA 1. ETAP TABLET DAĞITIM KURA ÇEKİMİ YAPILDI

“Tabletlerimizden 400’ünü Öğrencilerimize, 100’ünü EBA Destek Noktalarına Gönderiyoruz” Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ temalı Tablet Bağış Kampanyası’nda 1.Etap Tablet Dağıtım Kura çekilişi yapıldı. Belirlenen kriterlere uygun gösterdikleri tespit edilerek kayıt altına alınan 1.535 öğrenciden 400’üne tabletleri gönderilecek.

zabita-teskilati-194-yasinda

Zabıta Teşkilatı 194 Yaşında

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli ve personeli, “Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş Yıl Dönümü ve Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

mtu-malatya-turgut-ozal-universitesi--2-yasinda

MTÜ (Malatya Turgut Özal Üniversitesi ) 2 Yaşında

-Rektör Karabulut: “MTÜ model alan değil, model olan bir üniversitedir” Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitenin 2, kuruluş yılına girdiğini belirterek, “Kısa sürede model alan değil, model olan, yeni nesil bir üniversite olma hedefiyle kuruluş, kurumsal ve akademik çalışmalar anlamında önemli gelişmeler gerçekleştirildi” dedi.

kktcde-83-yasindaki-son-korona-hastasi-taburcu-edildi-

KKTC’de 83 yaşındaki son korona hastası taburcu edildi

Korona virüs salgını etkisini arttırmaya devam ederken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) sevindiren haber geldi.

esenlik-nerede-kalmistik-kampanyasinda-talihliler-belli-oldu-

Esenlik "Nerede Kalmıştık" Kampanyasında Talihliler belli oldu

88 TL'ye son model araç sahibi oldular Esenlik Süper Marketlerin ‘Nerede kalmıştık’ sloganı ile bu yıl yeniden düzenlediği Geleneksel Hediye Kampanyasında şanslı müşteriler kura çekilişi ile belirlendi. Esenlik Süper Marketlerin ‘Nerede kalmıştık' sloganı ile bu yıl yeniden düzenlediği Geleneksel Hediye Kampanyasında şanslı müşteriler kura çekilişi ile belirlendi. Kampanya sürecince 88 TL'lik alışveriş yapan 3 müşteri ise son model otomobil sahibi oldu.

65-yasindaki-hastayi-battalgazi-belediyesi-ve-112-ekipleri-kurtard

65 YAŞINDAKİ HASTAYI BATTALGAZİ BELEDİYESİ VE 112 EKİPLERİ KURTARD

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol ve asfalt ekipleri ile 112 Acil ekipleri kardan dolayı mahsur kalan 65 yaşındaki bir hastayı kurtardı. Battalgazi'de yoğun kar nedeniyle evde mahsur kalan akciğer hastası Kamber Sezer, Battalgazi Belediyesi ekiplerinin yardımıyla 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

hemserilerimizle-ayni-gonul-dunyasindayiz

“Hemşerilerimizle Aynı Gönül Dünyasındayız”

AŞKAN ÇINAR, MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ’Yİ DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINDA AĞIRLADI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’yi Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında ağırlayarak, sosyal belediyecilik alanında gerçekleşen faaliyetler ve yeni dönem projelerinin amaç ve hedefleri üzerine bilgilendirmede bulundu.

jandarma-teskilati-180-yasinda

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Alb. Süleyman Erdal ve Jandarma personeli Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 180. Yıldönümü münasebeti ile Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.