canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-kirsal-bolgelerin-yol-agini-yeni-yatirimlarla-genisletiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KIRSAL BÖLGELERİN YOL AĞINI YENİ YATIRIMLARLA GENİŞLETİYOR

“171 Km Sathi Kaplama Yaparak, Büyük Bir Başarının Altına İmza Attık” Dilek mahallesindeki bağlantı yollarında devam eden yenileme hizmetlerini yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin tüm yaşam alanlarının daha akıcı ve konforlu ulaşım ağına sahip olması adına başlattığımız asfalt seferberliğimiz kapsamında: bu yıl içerisinde 171 km sathi kaplama çalışması yaparak büyük bir başarının altına imza attık.” diye konuştu.

tarihi-bolgelerimizi-prestijli-yatirimlarla-turizme-kazandiriyoruz

“Tarihi Bölgelerimizi Prestijli Yatırımlarla Turizme Kazandırıyoruz”

AK PARTİ HEYETİ, GÜNDÜZBEY’E ÇIKARMA YAPTI AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti 23. Dönem Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine gittikleri Gündüzbey’de, tarihi ve kültürel mirasın korunmasına yönelik başlatılan yatırımları yerinde incelediler.

yesilyurt-belediyesi-ulasim-aginin-kalitesini-dev-yatirimlarla-guclendirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ULAŞIM AĞININ KALİTESİNİ DEV YATIRIMLARLA GÜÇLENDİRDİ

“15 Ayda 53 Bin 523 Ton Sıcak Asfalt Serimi Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun ulaşım kalitesini ve seviyesini üst seviyeye çıkartmak adına 15 aylık süre zarfı içerisinde 53 Bin 523 ton sıcak asfalt ile 125 km sathi kaplama serip, toplamda 57 km. imar ve kadastro yol açarak araç ve yaya trafiğinin konforlu hale gelmesinde rekor seviyesinde yatırımlarda bulunduk.”diye konuştu.

yesilyurt-cevre-ve-insan-sagligini-koruyacak-yatirimlarla-ulke-capinda-adini-duyurdu

YEŞİLYURT, ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINI KORUYACAK YATIRIMLARLA ÜLKE ÇAPINDA ADINI DUYURDU

“Sağlıklı Bir Dünya, Temiz Çevre İle Mümkündür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs başta olmak üzere toplum ve insan sağlığını tehdit eden salgınlar ve farklı hastalıkların yayılmasını önlemek; insan, çevre ve doğa sağlığını koruyacak yatırımlar ve toplumda farkındalık yaratacak projelerle mümkündür. Yeşilyurt’umuzda hizmete giren devasa çevre yatırımları ve ödüllü projelerimiz çevre sağlığına verdiğimiz önemin açık bir göstergesidir.” dedi.

ornek-ve-marka-yatirimlarla-gelisip-buyuyoruz

Örnek ve Marka Yatırımlarla Gelişip, Büyüyoruz”

BAŞKAN ÇINAR, İZOLLU VAKFININ DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA YENİ YATIRIMLARI ANLATTI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzollu Vakfı Yönetimi tarafından düzenlenen söyleşi programında, Yeşilyurt’u Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 Vizyonuna ulaştıracak yeni yatırımları anlattı. Başkan Çınar, Yeşilyurt’un gerek fiziksel gerekse de insan odaklı sosyal sorumluluk projeleriyle gelişimi sürdüren, her alanda örnek ve marka yatırımlarla büyüyen bir ilçe olduğunu söyledi.