AKP
AKP
bakan-yardimcisi-demircan-covid-19-gunlerinde-yasam-sergisinin-acilisini-yapti

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN, ‘COVİD-19 GÜNLERİNDE YAŞAM’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık” Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.

mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

icisleri-bakan-yardimcisi-catakli-malatyada-incelemelerde-bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Malatya’da İncelemelerde Bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, 24 Ocakta Elazığ Sivrice’de yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden büyük ölçüde etkilenen Malatya'da depremzedeler için yürütülen çalışmaları inceleyerek değerlendirmede bulunmak amacıyla Malatya’ya geldi.

bakan-yardimcisi-catak-saglik-icin-hepimiz-icin-denetiminde-ve-deprem-bolgesinde-incelemelerde-bulundu

Bakan Yardımcısı Çatak "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Denetiminde ve Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.2 şiddetindeki depremin meydana getirdiği etkileri incelemek üzere Malatya'ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İlk olarak Malatya Valiliğine ziyarette bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Çataklı daha sonra Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda Deprem Değerlendirme Toplantısına katıldı.

genclik-ve-spor-bakan-yardimcisi-ihsan-selim-baydas-ve-beraberindeki-heyeti-kabul-eden-baskan-gurkan

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve beraberindeki heyeti kabul eden Başkan Gürkan,

SAYIN BAKANIMIZIN MALATYA’YA ÖZEL BİR İLGİ VE ALAKASI VAR Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Malatya Valisi Aydın Baruş ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’da eşlik etti. Gençlik ve Spor Bakanımızın Malatya’mız için çok güzle müjdeleri olacak Misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Malatya’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

hayatini-kaybeden-vali-yardimcisinin-ismi-cerablusta-okula-verildi

Hayatını kaybeden vali yardımcısının ismi Cerablus'ta okula verildi

Cerablus'ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onarılan 33 derslikli okula, görevli olduğu Cerablus kentinde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Gaziantep Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller'in ismi verildi.

tarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-mustafa-aksu-malatya-valiligini-ziyaret-etti

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak için Malatya’ya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti

tarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-uzunu-kabul-eden-baskan-gurkan

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI UZUN’U KABUL EDEN BAŞKAN GÜRKAN

MALATYA’NIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Uzun, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. 10 Ocak 2020 Cuma günü gerçekleşen ziyarete Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Uzun, Büyükşehir Genel Sekreteri Cemal Nogay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğa Koruma ve Milli Parklar Malatya Bölge Müdürü Abdullah Koç, Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit de eşlik etti.

kazancioglu-tcdd-genel-mudur-yardimcisi-oldu

Kazancıoğlu TCDD Genel Müdür Yardımcısı oldu

Malatyalı Doç.Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu TCDD Genel Müdürlüğü Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

calik-kayisi-birlik-icin-bakan-yardimcisi-ozel-bir-calisma-yurutuyor

Çalık: “Kayısı Birlik için bakan yardımcısı özel bir çalışma yürütüyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Kayısı Birliğin yeniden kurulması ile ilgili olarak da Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli ile de konuştuk. Bakan Yardımcımız Hadi Tunç bu konuda özel olarak Malatya’nın Kayısı Birliği için bir çalışma yapıyor. Ekim ayında Ankara’mızda olacağız, bizde konuları bir kez daha masaya yatırıp neler yapacağımızı konuşacağız” dedi.

-keskinden-malatyali-bakan-yardimcisi-beydasa-ziyaret

KESKİN`DEN MALATYALI BAKAN YARDIMCISI BEYDAŞ`A ZİYARET

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberindeki oda başkanları ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı ziyaret etti.