AKP
AKP
baskan-gurkan-yardim-tirlarinin-ugurlama-torenine-katildi

BAŞKAN GÜRKAN, YARDIM TIRLARININ UĞURLAMA TÖRENİNE KATILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beşir Derneği Malatya temsilciliği öncülüğünde hazırlanan Suriye’nin İdlib kentine gönderilmek için hazırlanan 3 tır insani yardım malzemesinin Suriye’ye uğurlama törenine katıldı.

bakan-yardimcisi-demircan-covid-19-gunlerinde-yasam-sergisinin-acilisini-yapti

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN, ‘COVİD-19 GÜNLERİNDE YAŞAM’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık” Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.

mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

buyuksehir-ve-kizilaydan-esnafa-1-milyonluk-gida-yardimi

BÜYÜKŞEHİR VE KIZILAY’DAN ESNAFA 1 MİLYONLUK GIDA YARDIMI

GÜRKAN: BU SIKINTILI PANDEMİ SÜRECİNİ BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı ortak bir projeye imza attı. Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan esnafa bir nebzede olsa yardımcı olmak için gıda paketi dağıtımı gerçekleştiriyor. ‘Büyükşehir Esnafın Yanında’ sloganıyla gerçekleştirilen gıda dağıtımında oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, “Her şeyi bütün olarak pay etmeyi paylaşmayı bilmemiz lazım. Kızılay ve diğer STK’larımızla güzel çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Burada güzel bir birliktelik var önemli olan bu birlikteliktir” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-izmirde-ki-depremzedeler-icin-yardim-kampanyasi-baslatti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İZMİR’DE Kİ DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

“İzmir İçin Tek Yürek Olalım” Yeşilyurt Belediyesi, 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı. Hayırseverler tarafından bağışlanacak nakdi yardımların yanı sıra gıda ve battaniye yardımlarından oluşacak yardım tırı 5 Kasım Perşembe günü saat 12:00’de İzmir’e hareket edecek.