canlı yayın
mhpli-yalcindan-altayliya-cevap-umarim-kulagina-kupe-olur-fatih-efendi

MHP’li Yalçın’dan Altaylı'ya cevap: Umarım kulağına küpe olur Fatih efendi

Yalçın, “Biz sana had bildirirken maskeni de düşürdük. Gerçek karakterini olanca çirkinliğiyle, kirli ruhunu bütün ufunetiyle teşhir ve deşifre ettik. Senin için seviye, çamurda eşelenmek, çukurda debelenmektir. Senin için seviye, bebek katili sofrasında sebeplenmektir. Senin, geçmişte gazetecilik bahanesiyle bölücübaşı Öcalan’ın sofrasında oturarak zıkkımlandığını ve PKK propagandası yaparak şehitlerimizin ruhlarını incittiğini Türk milleti henüz unutmadı” açıklamasında bulundu.

mhpli-yalcin-mill-meclisin-hamuru-mayasi-millettendir

MHP'li Yalçın: Millî Meclisin hamuru, mayası millettendir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yaçın, "Tarihte, hem bağımsızlık uğrunda savaş yapan hem de bunu millî iradeye ve meşruiyete dayandıran başka bir parlamento görülmemiştir. Bu yönüyle Birinci TBMM; fevkalade ve emsalsizdir" dedi.

sergen-yalcin-ve-ogrencileri-istanbuldan-umutlu

Sergen Yalçın ve Öğrencileri İstanbul'dan Umutlu

Süper Lig 15 hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile karşılaşacak olan BtcTürk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, son 3 hafta kala ligin ilk devresinde alabilecekleri puanları toplayarak ligin ilk devresini rahat bir yerde bitirmek istediklerini açıkladı.

semih-yalcin-mhp-turkiyeye-donuk-milletimize-yonelik-hainane-hesaplari-yikmaya-devam-edecektir

Semih Yalçın: MHP, Türkiye’ye dönük, milletimize yönelik hainane hesapları yıkmaya devam edecektir

Küresel aktörlerin Türkiye’de kamuoyunu yönlendirme ve iç siyaseti yeniden dizayn etme çabalarının gündemi belirlediği son günlerdeki tartışmalarda, MHP’den sık sık söz edildiği ve fırsattan istifade eski kirli defterlerin açıldığı gözlemlenmektedir

sergen-yalcinyalcin-hak-ettigimiz-bir-maglubiyet-aldik

Sergen Yalçın:Yalçın: Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık

3-1 Sivasspor'a mağlup olan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, karşılaşma sonunda düzenlenen basın toplantısında konuştu. Rakip Sivasspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Yalçın,"Bana göre hak edecek bir oyun oynayıp, haklı bir galibiyet aldılar. Bizden çok daha fazla mücadele ettiler. Daha fazla koştular, daha organizelerdi. Doğal olarak oyunu kaybettik. Karşılaşmada erken hamleler yaptık.3-1’den sonra 10 kişiyle oyunu çevirebilecek bir durum yoktu. Sivasspor maçını kaybettiğimiz için tabiki üzgünüz. Çıkacak dersleri çıkaracağız"dedi.

sergen-yalcina-4-mac-ceza

Sergen Yalçın'a 4 maç ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 07.11.2019 tarih ve 25 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

tuzaga-dusulmemeli

TUZAĞA DÜŞÜLMEMELİ

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yapmış olduğu açıklamada; Kamuoyuna yansıyan bazı haberlere göre, rotaryenler Millî Eğitim Bakanlığı ve okullarla teması artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, hatta daha da ileri gidip “Rotary Okulda” temasıyla bakanlık ve millî eğitim müdürlükleriyle ikili görüşme ve iş birliği içerisine giriyorlar ifadeleri kullandı.

sergen-yalcin-galibiyetten-memnun

Sergen Yalçın Galibiyetten Memnun

2-0 kazanılan İttifak Holding Konyaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın,"Öyle bir olay oldu ki teknik kadro ve tribünler şoka girdi.

sergen-yalcin-tezahurati-malatyayi-rahatsiz-etti

'Sergen Yalçın' tezahüratı Malatya'yı rahatsız etti

Süper Lig'de pazartesi günü oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşmasında, siyah-beyazlı taraftarının maçın bir bölümünde Sergen Yalçın lehine tezahürat yapması Malatyalı taraftarları rahatsız etti.

sergen-yalcin-uzulduk-dogaldir

Sergen Yalçın: Üzüldük, doğaldır

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Üzüldük, doğaldır, maç kaybettiğimiz aman üzülüyoruz ama kaybetmeyebilirdik. Bizim için şanssız bir gece oldu" dedi.

yalcinkaya-bu-netice-bizim-onurumuzdur-gururumuzdur

YALÇINKAYA, “BU NETİCE BİZİM ONURUMUZDUR, GURURUMUZDUR”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve AK Parti Yeşilyurt İlçe yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yalçınkaya, Başkan Güder’in rekor bir oyla seçildiğine dikkat çekerek, “Teşkilat olarak başkanımızın almış olduğu bu netice bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Göğsümüzü kabartmıştır” dedi.