canlı yayın
hanimeli-pazari-yogun-ilgi-goruyor

HANIMELİ PAZARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

FAHRİ BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZİN ÇOK GÜZEL PROJELERİ VAR” Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından haftanın bir günü Gazi Park’ında açılan ve kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu Hanımeli Pazarı, Malatyalı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

malatya-buyuksehir-belediyesi-yogun-talepler-uzerine-degisiklige-gitt

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yoğun talepler üzerine değişikliğe gitt

DOĞU GARAJI TAŞINIYOR Malatya’nın doğu bölgesindeki ilçelerin toplu taşıma faaliyetini yapan kooperatif araçlarının konuşlandığı Doğu Garajı, eski İtfaiye Binasının altına taşınıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan planlama ve uygulama sonucu Doğu Garajı, yeni yerinde vatandaşların daha kolay ulaşımlarını yapmalarını sağlayacak.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yesilyurt-belediyesi-millet-bahcesi-alaninda-calismalar-yogunlastirildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ MİLLET BAHÇESİ ALANINDA ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTIRILDI

“Millet Bahçemiz, Bölgemizin Değerini Artıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun doğal yapısına yakışacak şekilde hizmete sunacağımız Millet Bahçemiz, sosyal donatıları, mekânları ve yeşil alanlarıyla bölgemizin değerini artıracaktır.” dedi.

buyuksehir-belediyesi-vatandaslarin-yogun-olarak-kullandigi-alanlari-ilacliyor

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları ilaçlıyor

VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİ Dünyada ve Ülkemizde binlerce insanın ölümüne neden olan Kovid 19 salgınına karşı Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

yesilyurt-belediyesi-daha-temiz-bir-yesilyurt-icin-calismalarini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘DAHA TEMİZ BİR YEŞİLYURT’ İÇİN ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

Çevre Temizliğiyle Örnek Gösterilen İlçe; Yeşilyurt Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yeşilyurt’ta ki temizlik ve hijyen çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Daha temiz, daha sağlıklı, daha ferah, tertemiz bir Yeşilyurt için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Mesai mefhumu tanımadan gerçekleşen titiz çalışmalarımız ve hemşerilerimizin destekleriyle her alanda olduğu gibi temizlikte de örnek ve marka olma yolunda hızla ilerliyoruz.” diye konuştu.

battalgazi-belediyesi-veznelerinde-vergi-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ VEZNELERİNDE VERGİ YOĞUNLUĞU

2020 yılı Emlak ve Çevre Vergilerinde birinci taksit ödemelerinin son gününe yaklaşılırken, Battalgazi Belediyesi veznelerinde yoğunluk yaşanıyor. Belediyelere ödenmesi gereken 2020 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksitlerinin son ödeme tarihi 1 Haziran Pazartesi günü sona erecek. İlk taksit ödemesini son günlere bırakıp ödemek isteyenler Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası içerisinde yoğunluk yarattı. Çok sayıda vatandaş vergisini ödemek için sıra bekledi.

yogun-bakimdaki-hasta-normal-servise-alindi

Yoğun bakımdaki hasta normal servise alındı

Yoğun bakımda takip ettiğimiz bir hastamızı daha bugün normal servise aldık. 77 yaşındaki Kiraz teyzemizi yaklaşık 24 günlük yoğun bakım sürecinin ardından test sonuçlarının negatifleşmesi ve şikayetlerinin gerilemesi üzerine bir süre normal serviste takip edecek ve herhangi bir olumsuz durum olmaması halinde evine taburcu edeceğiz.

covid-19-malatya-yogunluk-haritasi

COVİD 19 MALATYA YOĞUNLUK HARİTASI

MALATYA YOĞUNLUK HARİTASI VERİLER SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞTIR. TEYFİK TEMELLİ SIFIR VAKA

yesilyurtta-ki-firin-ve-unlu-mamuller-satis-noktalarinda-denetimler-yogunlasti

YEŞİLYURT’TA Kİ FIRIN VE UNLU MAMÜLLER SATIŞ NOKTALARINDA DENETİMLER YOĞUNLAŞTI

“Halkımızın Sağlığını Korumak Adına Her Türlü Tedbiri Alıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketimini yapılabilmesi amacıyla fırın ve unlu mamuller satış noktalarında hijyen ve gramaj denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

yesilyurt-belediyesi-kovid-19-salginina-karsi-onlemlerini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (KOVİD-19) SALGININA KARŞI ÖNLEMLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI

“Sosyal Mesafeyi Ayarlayalım, Tedbirlere Uyalım” Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlemlerini arttıran Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların ve esnafların sağlığını korumak adına pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıttı.

yesilyurtun-her-noktasinda-hijyen-ve-dezenfektan-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT’UN HER NOKTASINDA HİJYEN VE DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Toplum Ve Halk Sağlığı İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünyada hızla yayılan ‘Koronavirüs’ salgınından en az seviyede etkilenmek amacıyla Yeşilyurt’un farklı noktalarında gerçekleşen hijyen ve dezenfektan çalışmalarını yerinde incelerken, fırın, lokanta ve manavlarda gerçekleşen temizlik ve hijyen kontrolüne yönelik denetleme çalışmalarına katıldı.

yesilyurt-belediyesinde-salginlara-karsi-temizlik-ve-dezenfekte-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SALGINLARA KARŞI TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Sağlıklı Yaşam İçin Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında ki hizmet binalarında rutin olarak sürdürdüğü temizlik, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, belediyede görevli personellerin yanı sıra iş ve işlemler için binalara gelen vatandaşlar, kolonya ile karşılanıyor. Bu arada virüs salgınından korunma yollarını içeren uyarı levhaları ise binaların farklı noktalarına yerleştirildi.