canlı yayın
cevre-yolu-karanlikta-kaldi

Çevre Yolu Karanlıkta Kaldı

Tokatlıyı Tokatlayanlarla ilgili araştırma yapılabilmesi için Tokat’ta çevre yolu konusunda konunda kamuoyunu aydınlatıcı kamuyu bilgilendirme amaçlı açıklamalarda ve girişimde bulunacaklar mı?

yesilyurt-belediyesi-sivas-yoluyla-ankara-asfalti-arasinda-ki-baglanti-yolunu-aciyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SİVAS YOLUYLA ANKARA ASFALTI ARASINDA Kİ BAĞLANTI YOLUNU AÇIYOR

“Alternatif Yol Güzergâhları Açarak Trafik Yükünü Hafifletiyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yakınca mahallemiz sınırları içerisinde bulunup, Sivas yoluyla Ankara yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak olan alternatif yol güzergahını açmak adına çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Buradaki yolu açarak bölgedeki trafik yükünü hafifleteceğiz.” diye konuştu

gurkan-cevre-yolunun-alti-soylemini-hafizalardan-silecegiz

GÜRKAN: ‘ÇEVRE YOLUNUN ALTI’ SÖYLEMİNİ HAFIZALARDAN SİLECEĞİZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanan Kuzey Kuşak yolunda yaptığı yol açma ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Gürkan, yıllardan bu yana söylenen ve sorun haline gelen Kuzey Kuşak Yolu’nu önümüzdeki sene sonunda tamamen açmayı planladıklarını söyledi.

battalgazi-belediyesi-60-kilometre-yeni-imar-yolu-acti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ 60 KİLOMETRE YENİ İMAR YOLU AÇTI

Battalgazi Belediyesi, 1,5 yıllık zaman zarfı içinde 60 kilometre yeni imar yolları açarak, yol çalışmaları kapsamında 150 milyonluk dev yatırımı ilçe ile buluşturdu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bizler bu makamlarda vatandaşlarımıza hizmet için varız” dedi.

buyuksehir-kirsalda-4-mahallenin-grup-yolunu-asfaltladi

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA 4 MAHALLENİN GRUP YOLUNU ASFALTLADI

40 KM’ LİK ÇİVRİL, SADIKLI, EPREME, FETHİYE YOLUNDA SONA GELİNDİ Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan’da 40 Km’lik Çivril, Sadıklı, Epreme, Fethiye grup yolunda yapılan çalışmalarda sona geldi. Bölge halkının ulaşımını rahatlıkla sağlaması için yapılan çalışmalarla birlikte Yazıhan ilçesinin önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturulmuş oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

-neden-yargi-yolu-degil-de

Neden Yargı Yolu Değil de…

YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HABERLERDEN DOLAYI KAMUOYUNU ALDATAN KAMU YARARINI HİÇE SAYANLARDAN DAVACIYIZ

malatya-cevre-yolunda-hiz-limitleri-artirildi

MALATYA ÇEVRE YOLUNDA HIZ LİMİTLERİ ARTIRILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ağustos ayı toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.