canlı yayın
vali-barustan-yilin-son-gunu-ziyaretleri

Vali Baruş’tan Yılın Son Günü Ziyaretleri

Vali Aydın Baruş, 2019 yılının son saatlerinde Sevgi Evlerindeki çocukları, 2020 yılının ilk bebeklerini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

milletvekili-calik-ile-baskan-cinar-2020-yilinin-ilk-bebegi-azra-bebegi-ve-ailesini-ziyaret-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BAŞKAN ÇINAR, 2020 YILININ İLK BEBEĞİ ‘AZRA’ BEBEĞİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Çınar, Azra Bebeğin Kulağına İsmini Okudu, Dua Etti AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da 2020 yılının ilk dakikalarında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen ‘Azra’ bebeği ziyaret ederek, Karakaya Ailesinin sevincine ortak oldu. Başkan Çınar, Azra bebeğin ismini kulağına okuyup dua etti.

-mutlu-insanlarin-sehri-yesilyurt-2019-yilinda-her-alanda-gelisti-ve-buyudu

‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ 2019 Yılında Her Alanda Gelişti ve Büyüdü

Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, kadim medeniyeti, doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel lezzetleri, misafirperver, güler yüzlü ve çalışkan insanlarının huzur ve refah içerisinde yaşadığı Yeşilyurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar önderliğinde 2019 yılında gerçekleşen yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye çapında tanınan ve bilinirlilik seviyesi yükselen bir ilçe konumuna ulaştı.

2019-yilinin-son-meclis-toplantisi-yapildi

2019 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı 13 Aralık Cuma günü yapılan II. Birleşimle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlık etti.

doga-koleji-ogrencileri-yeni-egitim-ogretim-yilina-merhaba-dedi

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİ

Yaz tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Doğa Koleji Kampüsleri’nde okulun ilk günü coşkulu geçti. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Yeni eğitim-öğretim yılına binlerce öğrenci ve öğretmenimizle ‘merhaba’ dedik. Nitelikli eğitim anlayışımızla; veli, öğrenci ve okul iş birliği ile yeni döneme tam kadro hazırız. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, yeni öğrencilerimizle buluşmanın heyecanıyla, topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

2019-2020-egitim-ogretim-yilinin-ilk-ders-zili-caldi

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı.

Vali Gül, “Yapımı devam eden 4 bin derslikten 600’ü hizmete girdi” Gaziantep’te de 2019-2020 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı. Süleyman Şah İlkokulu’nda düzenlenen törende konuşan Vali Davut Gül, Gaziantep’te yapımı devam eden 4 bin derslikten 600 dersliğin hizmete girdiğini kaydetti.

2019-2020-egitim-ogretim-yilinda-alinacak-trafik-tedbirleri-konulu-toplanti-duzenlendi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri Konulu Toplantı Düzenlendi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri Konulu Toplantı Düzenlendi

turk-istiklal-harbi-ve-milli-mucadelesi-100-yilinda-

TÜRK İSTİKLAL HARBİ VE MİLLİ MÜCADELESİ 100. YILINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Yoğun bir dinleyici topluluğu tarafından takip edilen programımız öncesi adet olduğu üzere misafirlerimize kurufasulye ikramımız oldu.

2018-yilinda-5159-adet-parsel-ve-muayene-bacasi

2018 YILINDA 5.159 ADET PARSEL VE MUAYENE BACASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü kanalizasyon altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 2018 yılında 4.697 adet yeni muayene bacası ve 462 adet yeni parsel bacası yapıldı

2018-yilinda-3-bin-104-cift-evlenme-muracaatinda-bulundu

2018 YILINDA 3 BİN 104 ÇİFT EVLENME MÜRACAATINDA BULUNDU

Malatya’da 24 çift nikah tarihlerini unutulmaz bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yaşamak isteyerek mutluluğa evet dediler.

11-yilin-blancosu

11 YILIN BLANÇOSU

Saadet Partisi Tokat İl Başkanlığı Tanıtma Birimi, AKP’nin 11 yılını değerlendirdi. Dış politikadan ekonomiye, iç barıştan, manevi eğitime kadar, AKP’nin ülkeyi hüsrana doğru sürüklendiğinin ifade edildiği açıklamada, iktidar sert sözlerle eleştirildi.