AKP
AKP
turkiye-yuzyilinda-kaybeden-olmayacak

Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

Ceylan; Eğitim Bir Sen Teşkilatlarımız İradesine sahip çıkacak. Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

baskan-guder-battalgazimizin-degisimi-2021-yilinda-da-devam-edecek

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZİN DEĞİŞİMİ 2021 YILINDA DA DEVAM EDECEK”

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi’ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.

milletvekili-calik-ve-baskan-guderden-yilin-ilk-bebeklerine-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER’DEN YILIN İLK BEBEKLERİNE ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Malatya Kadın Doğum Hastanesi’nde doğan, 2021 yılının ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerin sevincine ortak oldular. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte 2020 yılının son gününde Malatya Kadın Doğum Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yakınları ile hastane personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra doğum servisine geçen Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, yeni doğan servisinde bulunan 5 aileyi ziyaret ederek onların yeni yılını kutladı.

vali-barus-yilin-son-saatlerinde-ziyaretlerde-bulundu

Vali Baruş, Yılın Son Saatlerinde Ziyaretlerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, 2020 yılının son saatlerinde Sevgi Evlerindeki çocukları, 2020 yılının ilk bebeklerini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

2021-yilinin-saglik-huzur-ve-mutluluk-getirmesini-dilerim

2021 YILININ SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

beydagi-kentsel-donusum-projesi-kapsaminda-886-konut-2022-yilinda-tamamlanacak

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 886 konut 2022 yılında tamamlanacak

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 886 konut 2022 yılında tamamlanacak AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da 186 milyon lira yatırım bedelli Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 3. etap kapsamındaki 886 konut ve 38 işyerinin 2022 yılında tamamlanacağını bildirdi.