canlı yayın
yesilyurtun-sagligini-korumak-oncelikli-gorevimiz

“Yeşilyurt’un Sağlığını Korumak Öncelikli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından hemşerilerimizi muhafaza etmek adına hijyen ve temizlik uygulamalarımızı yoğunlaştırdık. Yeşilyurt’un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.

projemiz-yesilyurtun-gelisen-kimligine-farkli-bir-deger-katacak

“Projemiz, Yeşilyurt’un Gelişen Kimliğine Farklı Bir Değer Katacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Semt Pazarı, Sosyal Yaşam Alanları, Restaurantı ve Spor Mekânlarına sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezinin Yeşilyurt’un gelişen kimliğine farklı ve özel değerler katacağını söyledi.

yesilyurt-belediyesi-yeni-yatirimlariyla-yesilyurtun-cehresini-degistiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YENİ YATIRIMLARIYLA YEŞİLYURT’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

“Bütün Yaşam Alanlarımız Aynı Seviyede Gelişip, Değişiyor” Bostanbaşı mahallesindeki yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Merkez-kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarımızın aynı seviye gelişmesi, değişmesi ve kalkınması adına başlattığımız yatırımlara her gün bir yenisini daha ekleyerek, milletimize hizmet yolunda büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıyoruz.” diye konuştu

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yesilyurtun-tarihi-binalari-cephe-sagliklastirma-projeleriyle-tarihe-isik-tutuyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ BİNALARI ‘CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJELERİYLE TARİHE IŞIK TUTUYOR

“Cephe Sağlıklaştırma Projelerimiz, Tarihi Bölgelerimizin Değerini Artırıyor” Yeşilyurt’un tarihi bölgelerinden Çırmıhtı ile Gündüzbey’in tarihsel ruhunu yeniden ayağa kaldırmak adına ‘Lezzet Vadisi’ ve ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ projeleri çatısı altında birçok projeyi hayata geçiren Yeşilyurt Belediyesi, bölgedeki tarihi binaların ve dükkânların dış cephelerini ‘Cephe Sağlıklaştırma’ projesiyle yenileyerek bölgenin tarihsel kimliğine yeni değerler kazandırıyor.

yesilyurtun-tarihi-konaklari-ve-dogal-zenginlikleri-zalo-filmine-ev-sahipligi-yapiyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ KONAKLARI VE DOĞAL ZENGİNLİKLERİ ‘ZALO’ FİLMİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

“Yeşilyurt’un Tarihsel Ruhu, Doğal Güzellikleri ve Misafirperverliğine Hayran Kaldık” Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon projeleriyle tarihsel ruhu yeniden canlanan Tarihi Yeşilyurt Konakları ile Kadim Çırmıhtı’nın yeşil alanları ve doğal zenginlikleri, ünlü sanatçı Sermiyan Midyat’ın başrolünü üstlendiği ‘Zalo’ filmine ev sahipliği yapıyor.

yesilyurtun-ulasim-agini-konforlu-hale-getirme-seferberligi-artarak-suruyor

YEŞİLYURT’UN ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRME SEFERBERLİĞİ ARTARAK SÜRÜYOR

“Konforlu Yol Güzergâhlarımız Artıyor” Bostanbaşı mahallesinde gerçekleşen yol yenileme ve sıcak asfalt serim çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gelecek nesillere kaliteli ve yaşam memnuniyetinin yüksek olduğu bir Yeşilyurt emanet etmek için çalışıyoruz. Yeşilyurt’umuz bu çalışmalar ve projelerle yaşam kalitesinin arttığı, herkesin mutlu olduğu bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor.” diye konuştu.

yesilyurtun-yoresel-lezzetleri-dunyayla-bulusacak

“Yeşilyurt’un Yöresel Lezzetleri Dünyayla Buluşacak”

Yeşilyurt’un yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve satışını planlı bir faaliyet akışıyla geniş kesimlere ulaştırmanın yanı sıra kadınların girişimcilik kabiliyetlerinin arttırılması ve ekonomide bir aktör olarak yer almalarının sağlamak amacıyla kurulan Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi, kurutmalıklar, salçalar, tatlılar ve yemekleri restorasyonu devam eden Tarihi Konaklarda yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunacak.

yesilyurtun-farkli-noktalarindaki-galvanizli-cop-konteynirlari-tek-tek-dezenfekte-ediliyor

YEŞİLYURT’UN FARKLI NOKTALARINDAKİ GALVANİZLİ ÇÖP KONTEYNIRLARI TEK TEK DEZENFEKTE EDİLİYOR

“Daha Temiz, Daha Ferah Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınıyla etkin ve kararlı mücadele kapsamında; araç filosuna eklenen çöp konteynırı yıkama aracıyla, Yeşilyurt’un farklı noktalarında bulunan yeraltı ve galvanizli çöp konteynırlarını hijyenik suyla dezenfekte ediyor.

yesilyurtun-gelecegine-birakilacak-kiymetli-bir-eser-daha-millet-bahcesi

YEŞİLYURT’UN GELECEĞİNE BIRAKILACAK KIYMETLİ BİR ESER DAHA: MİLLET BAHÇESİ

“Millet Bahçesi, Sosyal Yaşam Kalitesini Yükseltecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentleri ayakta tutan ve geleceğe taşıyan kimlikleridir. Tarihi ve turistik zenginliklerinin yanı sıra yeşiliyle, doğal güzellikleriyle, havasıyla ve suyuyla farklı bir kimliğe sahip Yeşilyurt’umuzun doğal yapısına yakışacak fonksiyonel özelliklere sahip ‘Millet Bahçesi’ projemiz, ilçemizin geleceğine bırakılacak kıymetli bir eser olacaktır.” dedi.

yesilyurtun-her-noktasinda-hijyen-ve-dezenfektan-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT’UN HER NOKTASINDA HİJYEN VE DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Toplum Ve Halk Sağlığı İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünyada hızla yayılan ‘Koronavirüs’ salgınından en az seviyede etkilenmek amacıyla Yeşilyurt’un farklı noktalarında gerçekleşen hijyen ve dezenfektan çalışmalarını yerinde incelerken, fırın, lokanta ve manavlarda gerçekleşen temizlik ve hijyen kontrolüne yönelik denetleme çalışmalarına katıldı.

yesilyurtun-muhtesem-manzarasi-ve-dogal-guzellikleri-gorsel-solen-olusturuyor

YEŞİLYURT’UN MUHTEŞEM MANZARASI VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ GÖRSEL ŞÖLEN OLUŞTURUYOR

“Her Mevsim Bir Başka Güzelsin; Yeşilyurt” Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekici bir atmosfere sahip Yeşilyurt’ta, gökyüzünün maviliği ile muhteşem manzaranın bütünleşmesi sonucunda eşsiz güzellikler ön plana çıkmaya başladı.