AKP
AKP
yesilyurtta-sarikamis-sehitleri-anisina-burucek-yaylasinda-anma-toreni-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA, SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANISINA BÜRÜCEK YAYLASINDA ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

“Sarıkamış Şehitlerini Asla Unutmadık, Unutmayacağız” Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kent Konseyi işbirliğiyle; 1. Dünya Savaşı’nda Osmanlı ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak amacıyla başlattığı ve 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekâtının 106. Yılı nedeniyle Bürücek Yaylasında özel bir anma programı düzenlendi.

yesilyurtta-onleminizi-alin-saglikli-kalin-kampanyasi-baslatild

YEŞİLYURT’TA ‘ÖNLEMİNİZİ ALIN SAĞLIKLI KALIN’ KAMPANYASI BAŞLATILD

“Önlemlerimizi Alalım, Sağlığımızı Riske Atmayalım” Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle pandemi salgınına karşı toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla bir hafta sürecek olan ‘Önleminizi Alın Sağlıklı Kalın’ temalı kampanya başlattı.Malatya’nın muhtelif bölgelerini ziyaret edecek olan personeller, canlı ‘Virüs Maskot’ eşliğinde esnaflara ve vatandaşlara maske ve bilgilendirici broşürler dağıtacaklar.

yesilyurtta-yasam-dolu-sosyal-konut-yukseliyor

“Yeşilyurt’ta Yaşam Dolu Sosyal Konut Yükseliyor”

Yeşilyurt’taki yaşam kalitesini artıracak yatırımlarına aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesinin, deprem kuşağında ki Malatya’da sağlam, dayanıklı ve modern yaşam alanlarının sayısını artırmak adına planlamaya aldığı Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 9 bin 460 metrekare alandaki ‘Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesinin yapım işi hız kesmeden devam ediyor.

yesilyurtta-sokak-sagliklastirma-calismalari-devam-ediyor

YEŞİLYURT’TA SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

“Yeşilyurt’un Çehresi Değişiyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi, Çırmıhtı ve Gündüzbeyde uyguladıkları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgedeki yaşam standartlarını yükselttiklerini söyledi.

yesilyurtta-gonul-belediyeciligi-hizmetleriyle-vatandaslarin-ihtiyaclari-gideriliyor

YEŞİLYURT’TA ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ HİZMETLERİYLE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

“En Güzel Hizmet, Yüreklere Dokunandır” ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetleriyle vatandaşların iyi ve zor anlarında yanlarında olmaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, Aşağıbağlar, Abdulgaffar ve Cemal Gürsel mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere hazırladığı 2.200 adet kıyafet kolisini Mahalle Muhtarlarına teslim etti.

yesilyurtta-hizmete-girecek-millet-bahceleri-park-yatirimlari-icin-orneklik-teskil-edecek

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK

“Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

yesilyurtta-10-kasim-ataturku-anma-gunu-nedeniyle-bisiklet-turu-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ NEDENİYLE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

“Türkiye Cumhuriyeti, O’nun Belirlediği Hedefler Doğrultusunda Büyümeye Devam Edecek” Yeşilyurt Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi. Başkan Çınar, Türkiye Cumhuriyetinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda daha büyük hedeflere ulaşacağını söyledi.

yesilyurtta-10-kasim-ataturku-anma-gunu-nedeniyle-bisiklet-turu-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ NEDENİYLE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

“Türkiye Cumhuriyeti, O’nun Belirlediği Hedefler Doğrultusunda Büyümeye Devam Edecek” Yeşilyurt Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi. Başkan Çınar, Türkiye Cumhuriyetinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda daha büyük hedeflere ulaşacağını söyledi.

urkiye-saglikli-kentler-birliginin-35olagan-meclis-toplantisi-yesilyurtta-yapilacak

ÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNİN 35.OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YEŞİLYURT’TA YAPILACAK

“Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin Toplantısına Ev Sahipliği Yapacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacağız.” diye konuştu.

yesilyurtta-ocak-ile-ekim-aylari-arasinda-75-bin-320-ton-evsel-atik-topland

YEŞİLYURT’TA OCAK İLE EKİM AYLARI ARASINDA 75 BİN 320 TON EVSEL ATIK TOPLAND

“COVİD-19’a Karşı Başlattığımız Hijyen Seferberliğimizin Boyutunu Genişlettik” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik ve İdari İşler Müdürlüğü ekipleri, ‘Temiz bir Çevre ve Sağlıklı Bir Hayat’ için ilçe genelinde 7/24 mesai yaparken, cadde ve sokakların yanı sıra ibadethaneler ve okulların ilaçlanması ve temizliği büyük bir titizlikle yerine getiriliyor. Başkan Çınar, yeni tip koronavirüs başta olmak üzere tüm hastalıklara karşı vatandaşları korumak adına başlattıkları temizlik seferberliğinin boyutunu genişlettiklerini söyledi.

yesilyurtta-ihtiyac-sahibi-ogrenciler-icin-tablet-bagisi-kampanyasi-baslatildi

YEŞİLYURT’TA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, projeye 200 tablet bağışında bulunduklarını açıkladı

yesilyurttaki-parklar-ve-kavsaklar-dikilen-ciceklerle-rengarenk-oldu

YEŞİLYURT’TAKİ PARKLAR VE KAVŞAKLAR, DİKİLEN ÇİÇEKLERLE RENGARENK OLDU

“Yeşilyurt’umuzun Dört Bir Tarafı Rengarenk” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerde mevsimlik çiçekli bitkileri toprakla buluştururken, peyzaj düzenlemeleri ve ekilen rengarenk çiçekler cadde ve sokaklara yeni güzellikler katıyor.

yesilyurtta-duzenlenen-seracilik-dikim-isciligi-kursu-sertifika-toreni-yapildi

YEŞİLYURT’TA DÜZENLENEN “SERACILIK DİKİM İŞÇİLİĞİ’ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

“Bilinçli Tarım Uygulamalarıyla, Bölgemize Örnek Oluyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, İŞ-KUR, Yeşilyurt İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile Gündüzbey Yeşilkonak’ta gerçekleşen ‘Seracılık Dikim İşçiliği’ kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Başkan Çınar, bilinçli tarım uygulamalarıyla bölgeye örneklik teşkil eden hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

yesilyurtta-avrupa-hareketlilik-haftasi-kapsaminda-bisiklet-korteji-duzenlendi

YEŞİLYURT’TA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KAPSAMINDA BİSİKLET KORTEJİ DÜZENLENDİ

“Hareketli Bir Yaşama Sahip Olalım Ve Spor Yapalım” Her yıl 16 ile 22 Eylül arasında kutlanıp, bu yıl ki teması ‘Herkes İçin Sıfır Emisyonlu Hareket’ olan Avrupa Hareketlilik Haftasına üye olan Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubunun ortaklaşa düzenlediği ‘Bisiklet Korteji’ etkinliğine katılan 50 bisikletçi, sağlıklı bir hayat için pedal çevirdi.