canlı yayın
bozkurtlar-her-yerde-izmir-kukredi

Bozkurtlar Her Yerde: İzmir Kükredi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım "Bu yürüyüş Ege ve Akdeniz’de çevremizi kuşatmak isteyen küstah Yunanistan’a ve etrafında yer alan muhasım odaklara karşı Türk gençliğinin bir uyarısıdır" dedi.

-okulum-evde-egitim-her-yerde

Okulum Evde Eğitim her Yerde

Tüm dünya insanlarını eve hapseden coronivirüs salgını 2019-2020 eğitim- öğretim yılının ikinci yarısını sekteye uğrattı. Koronavirüs salgınının yayılımını engellemek amacıyla Mart ayının 3.haftası itibari ile Nisan sonuna kadar okullar kapatıldı. Kapalılık durumunun ne kadar süreceği de belirsiz…

agbaba-ak-partiyi-yerden-yere-vurdu

Ağbaba AK Parti'yi yerden yere vurdu

Ağbaba, “Adam gibi devletin görevi depremden sonra cenaze kaldırmak, taziyeye gitmek değildir. Devletin görevi, o yoksul insanların taşın, toprağın altında ölümünü önlemektir” dedi.

buyuksehir-her-yerde-karla-mucadele-ediyor

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE KARLA MÜCADELE EDİYOR

X - Gece, 150’ye yakın mahalle yolunu ulaşıma açan ekipler, gün ışığıyla birlikte bu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi en çok mesai’yi Pütürge, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kale ve Doğanyol ilçelerinde yapıyor.

buyuk-sehir-her-yerde

Büyük şehir her yerde

X - 2 günde 150’ye yakın mahalle yolunu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, gün içerisinde bir mahalle yolunu birkaç defa açmak zorunda kalıyor. Yağışların en çok etkili olduğu ilçeler Pütürge, Akçadağ, Doğanyol, Hekimhan ve Kuluncak.

baris-pinari-harekati-her-an-kaldigi-yerden-devam-edebilir

BARIŞ PINARI HAREKATI HER AN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDEBİLİR

Fırat Nehri'ne üzerine Türkiye ve Suriye tarafını bir birine bağlayacak seyyar köprü kuruluyor.

vali-gul-ogrenciler-ikamet-ettikleri-yerdeki-okula-kaydolacak

Vali Gül, “Öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolacak”

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2018-2019 eğitim öğretim yılı yılsonu değerlendirme toplantısında okul müdürleri ile bir araya geldi. Gül, burada yaptığı konuşmada öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolması noktasında okul müdürlerini uyardı.