canlı yayın
cirmihtimizin-koklu-tarihi-tum-ihtisamiyla-yeniden-ayaga-kalkiyor

“Çırmıhtı’mızın Köklü Tarihi, Tüm İhtişamıyla Yeniden Ayağa Kalkıyor”

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Kadim Çırmıhtı’da gerçekleştirilen restorasyon ve dönüşüm projeleriyle tarihsel kimliğine yeniden kavuşan Tarihi Yeşilyurt Konakları başta olmak üzere hizmete giren müzeleri ve dönüşüm projesine tabi tutulan güreş sahasını inceledi.

ak-partili-calik-puturgeyi-yeniden-insa-ediyoruz

AK Partili Çalık: Pütürge’yi yeniden inşa ediyoruz

AK Partili Çalık: Pütürge’yi yeniden inşa ediyoruz AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 24 Ocak’ta meydana gelen depremde ağır hasar gören Pütürge ilçesini yeniden inşa ettiklerini söyledi.

baskan-cinar-yeniden-insa-edilen-futbol-sahasini-ziyaret-etti

BAŞKAN ÇINAR, YENİDEN İNŞA EDİLEN FUTBOL SAHASINI ZİYARET ETTİ

“Yeşilyurt Belediyespor’umuza Profesyonel Bir Saha Kazandırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F.3.Lig 1.Grupta Malatya’yı temsil edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’a tahsis edilen Mollakasım Mahallesindeki futbol sahasını ziyaret etti.

fendoglu-su-borcundan-faizler-silinip-ana-para-yeniden-yapilandirilsin

Fendoğlu, su borcundan faizler silinip ana para yeniden yapılandırılsın

(MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu , Vatandaşın MASKİ'ye Olan Su Borcunun Faizlerin silinip, Ana Para üzerinden tekrardan yapılandırılması ve taksit imkanın sağlanmasını talep etti.

yeniden-refah-partisi-muhtarlar-dernegini-ziyaret-etti

Yeniden Refah Partisi Muhtarlar Derneğini ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, Battalgazi İlçe başkanı Mustafa Kasar ve Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihad Onur Kurhan i

orduzuda-kule-donen-bolge-yeniden-yesillenecek

ORDUZU’DA KÜLE DÖNEN BÖLGE YENİDEN YEŞİLLENECEK

BAŞKAN GÜDER, ÇETİNER’DEN AĞAÇLANDIRMA SÖZÜ ALDI Son günlerde Malatya’da ormanlık bölgelerde çıkan yangınların sonunda binlerce ağacın kül olmasına duyarsız kalmayan Battalgazi Belediye Başkan Osman Güder, Orman Bölge Müdürü M.Salih Çetiner’den zarar gören bu alanlara ağaçlandırma sözü aldı.

milliyetcilik-yeniden-yukselecek

Milliyetçilik Yeniden Yükselecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın 'MHP, Türkiye'nin mevcudiyet ve bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler karşısındaki sarsılmaz varlık refleksinin siyasi teşkilatlanmasıdır' dedi.

calik-doganyol-ilcemizi-yeniden-insa-ediyoruz

Çalık: “Doğanyol ilçemizi yeniden inşa ediyoruz”

alık: “Doğanyol ilçemizi yeniden inşa ediyoruz” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak’ta Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan Doğanyol ilçesinin yeniden inşa edildiğini söyledi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

inonu-rektorlugune-profdr-kizilay-yeniden-atandi

İnönü Rektörlüğüne Prof.Dr. Kızılay, Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan, 13 Ağustos 2020 tarih ve 2020/411 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 Üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay, Yeniden Atandı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Malatyalıların takdirini kazanmıştır.

hali-saha-ve-spor-tesisleri-yeniden-acildi

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Kaymakam Gülenç ile Belediye Başkanı Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadılar.

milletvekili-draylin-cesur-isparta-kiraz-ureticisinin-sorunlarini-yeniden-meclise-tasidi

MİLLETVEKİLİ DR.AYLİN CESUR; ISPARTA KİRAZ ÜRETİCİSİNİN SORUNLARINI YENİDEN MECLİSE TAŞIDI

22 Haziran’da TBMM’ne bir soru önergesi vererek, Kiraz üreticisinin sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye ileten Isparta İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, bu defa kirazcılara desteğini 20 Milletvekili arkadaşı ile bir Meclis Araştırması isteyerek verdi ve TBMM’nde Araştırma Komisyonu açılması gerektiğini söyleyerek teklifte bulundu.

yesilyurtta-ki-sosyal-tesisler-ve-egitim-merkezleri-yeniden-faaliyete-gecti

YEŞİLYURT’TA Kİ SOSYAL TESİSLER VE EĞİTİM MERKEZLERİ YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

“Hemşerilerimizi Hijyenik Ortamlarda Ağırlamaya Devam Edeceğiz” Küresel bir tehdit haline dönüşen koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde faaliyetlerine ara verilen Yeşilyurt Belediyesine ait Millet Kıraathaneleri, Kent Konseyi, Yeşilkonak, Gençlik Merkezleri ve Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evi, normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete geçti.

lig-yeniden-baslasa-bile-buyuk-ihtimalle-yarida-kalir

Lig yeniden başlasa bile büyük ihtimalle yarıda kalır!

TFF Başkanı Nihat Özdemir; bir süre önce Türkiye'deki futbol liglerinin 12 Haziran'da tekrar başlamasının planlandığını açıkladı. Kimi ‘oynanamaz', kimi ‘oynansın' derken yeni bir tartışma başladı.