canlı yayın
hali-saha-ve-spor-tesisleri-yeniden-acildi

HALI SAHA VE SPOR TESİSLERİ YENİDEN AÇILDI

Kaymakam Gülenç ile Belediye Başkanı Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının Halı Saha ve Spor Tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin vermesinden sonra Dilek Mesut Özil Halı Saha ve Spor Kompleksinde düzenlenen açılış maçında forma giyip, gençlerle maç oynadılar.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

agbaba-somada-sadece-isyeri-katliami-degil-hukuk-katliami-da-yasandi

Ağbaba; 'Soma’da Sadece İşyeri Katliamı Değil Hukuk Katliamı Da Yaşandı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Soma faciası sadece bir iş yeri katliamı olarak değil, aynı zamanda bir hukuk katliamı olarak da tarihe geçmiştir” dedi.

cocuklarimizin-mutlulugu-yesilyurta-huzur-veriyor

“Çocuklarımızın Mutluluğu, Yeşilyurt’a Huzur Veriyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın öğrencilere ikinci karne hediyesi olan ‘Şirinlerin Maceraları’ tiyatro etkinliğinde neşeli ve keyifli anlar yaşandı. Sahnelenen oyunu büyük ilgiyle takip eden minikler, verilen karne hediyelerinden dolayı Başkan Çınar’a teşekkür ettiler.

19-ayda-4132-orman-yangini-yasandi

19 AYDA 4132 ORMAN YANGINI YAŞANDI

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye yönelttiği, orman yangınları ile ilgili sorulara Bakan yanıt verdi. Gürer, “Ülkemizde 2018 ve 2019 yıllarında meydana gelen orman yangını sayısı ne kadardır? Bu yangınların tahrip olan yeşil alan miktarı ve ağaç sayısı ne kadardır?” diye sordu

yesilyurt-belediyesinin-muhtarlar-gunu-ozel-programinda-duygusal-anlar-yasandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN MUHTARLAR GÜNÜ ÖZEL PROGRAMINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Muhtarlar Asker Selamı Verdi, Mehmetçik İçin Dua Etti Yeşilyurt Belediyesinin ‘19 Ekim Muhtarlık Günü’ nedeniyle düzenlediği özel programla Elazığ’a giden Yeşilyurt’un 82 mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları, Harput’ta bulunan Fethi Baba ve Arap Baba türbesini ziyaret ederek, ellerindeki Türk Bayrağının gölgesinde ‘Barış Pınarı Harekâtı’ için Kahraman Mehmetçiğimize dua edip, asker selamı verdi.

yesilyurt-belediyesinin-acik-hava-konserinde-renkli-ve-keyifli-anlar-yasandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN AÇIK HAVA KONSERİ’NDE RENKLİ VE KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

“Sanatsal Hizmetlerimiz, Toplumsal Dayanışmaya Katkı Sunuyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliği yaptığı Rabia Parkındaki Açık Hava Konserine yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, sanatçılar Hızır Mustafa Torun ile Ayşe Nur Gül’ün şarkılarıyla keyifli anlar yaşadılar.

engelsiz-yasam-merkezindeki-ozel-gereksinimliler-haftasi-etkinliginde-renkli-goruntuler-yasandi

Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki Özel Gereksinimliler Haftası Etkinliğinde Renkli Görüntüler Yaşandı

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Özel Gereksinimliler Haftası dolayısıyla düzenlediği ‘Yöresel Adımlar’ adlı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “İnsanların bir organlarının eksik olması, o insanların engelli olduğu anlamına gelmiyor” diyerek, özel gereksinimli insanların önündeki tüm engellerin kaldırılması gerektiğini söyledi.