canlı yayın
-erhan-cengiz-19-ekim-muhtarlar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Erhan CENGİZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında muhtarların halkın sorunlarının çözümünde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan CENGİZ, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olduğu gibi vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenirler. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol oynarlar.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglu-anneler-gunu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, mesajında annelerin haklarının asla ödenilemeyeceğini vurgulayarak, "Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.

baskan-keskin-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

BAŞKAN KESKİN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Ey Yüce Rabbimiz! Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kaplerimizden imanı, hayatımızdan Resulünün sünnetini ve sevgisini eksik etme.

ilce-baskani-ilhan-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

İLÇE BAŞKANI İLHAN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

mhpmilliyetci-hareket-partisimalatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-merhum-basbugumuz-alpaslan-turkesin-olumunun-23ncu-vefat-yil-donumunde-bir-mesaj-yayinladi

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in ölümünün 23’ncü Vefat yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu mesajında; “80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey, yaşadığı döneme damgasını vuran mümtaz bir dava adamı, inanmış ülkü ve ilke insanıydı.

baskan-selma-cicek-mirac-kandili-mesaji-yayimladi

BAŞKAN SELMA ÇİÇEK MİRAÇ KANDİLİ MESAJI YAYIMLADI

Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaştığımız bu mübarek gün ve gecelerde yapılacak olan dualarımızın daha makbul olacağı inancıyla Yüce Allah’a yönelmeliyiz dedi.

meb-uzaktan-egitim-ders-programini-yayimladi

MEB, uzaktan eğitim ders programını yayımladı

MEB, Covid-19 tedbirleri kapsamında eğitime verilen arada ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek uzaktan eğitim ile ilgili ders programını açıkladı.

mhp-kadin-kollari-baskani-selma--cicek-istiklal-marsinin-kabulu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

MHP Kadın kolları başkanı Selma Çiçek İstiklal Marşının kabulü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Aziz Türk milleti nin varlığına bagimsizligina göz diken hainlere karşı gösterdiği eşsiz mücadelenin mısralara dökülerek Türk milleti nin kararlılığını dünya ya ilân eden muhteşem istiklal marşımızı kabulünün 99.yıl dönümünü kutlamaktayiz

mim-der-baskani-mustafa-duyar-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Mim-Der Başkanı Mustafa DUYAR 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Duyar mesajında; Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ve özellikle kamuoyunda doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

ak-parti-malatya-milletvekili-ahmet-cakir-yeni-yil-mesaji-yayimladi

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR YENİ YIL MESAJI YAYIMLADI

Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

il-baskani-rbulent-avsar-malazgirt-zaferinin-948-yildonumu-munasebetiyle-bir-mesaj-yayimladi

İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

26 Ağustos Malazgirt zaferinin 948. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan MHP Malatya İl Başkanı Avşar, Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya yeni bir medeniyetin inşa edildiğini belirterek, bu zaferin günümüze köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu söyledi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-celal-fendoglumubarek-kurban-bayrami-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayimladi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bugün birbirimizi daha iyi anlama, ahlaki erdemlerimizi geliştirme ve başkalarının dertleriyle dertlenme zamanıdır. Paylaşmanın fazileti, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın ahlaki değeri bayramın gerçek anlamında saklıdır.

fendoglu-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-dolayisi-ile-bir-mesaj-yayimladi

Fendoğlu “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Basın, sadece toplumun haber alma hürriyetinin karşılığı olarak kalmamakta, kişisel hak ve özgürlüklerin korunmasında da etkin rol üstlenmektedi

buyuksehir-belediye-temmuz-ayi-meclis-toplantisi-sona-erdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI SONA ERDİ

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı II. Birleşimi 12 Temmuz Cuma günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Mazeret belirterek toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanarak kabul edilmesinden sonra, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

i-oguzhan-ata-sadikoglu-ramazan-bayrami-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

ı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

-battalgazi-merkez-ilce-baskani-samanli-27-mayis-ulkucu-sehitleri-anma-gunu-vesilesiyle-bir-mesaj-yayimladi-

Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Samanlı, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Anma g27 Mayıs Ülkücü Şehitleriünü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı , " Millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülkü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.