canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-egitim-yatirimlarina-cavusoglu-kitap-kafeyi-de-ekledi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, EĞİTİM YATIRIMLARINA ÇAVUŞOĞLU KİTAP KAFE’Yİ DE EKLEDİ

“Çavuşoğlu Kitap Kafemiz, Yeşilyurt’umuza Hayırlı Olsun” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alıp, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle imzalanan ‘ Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü’ ile yapımı tamamlanan Çavuşoğlu Kitap Kafe, kitapseverlerin hizmetine sunuldu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-cinar-seyhbayram-mahallesindeki-donusum-yatirimlarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞEYHBAYRAM MAHALLESİNDEKİ DÖNÜŞÜM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

“Yeşilyurt’umuzu Bir ve Beraber Hareket Ederek Güzelleştiriyoruz” Şeyhbayram mahallesinde gerçekleşen değişim ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bize inanıp böylesine ulvi bir göreve getiren değerli hemşerilerimizin hayat standartlarını yükseltmek, ulaşım konforlarını artırmak ve daha güzel alanlarda yaşamalarını sağlamak adına çalışıyoruz. Hemşerilerimizle bir ve beraber hareket ederek ilçemizin her mahallesini güzelleştiriyoruz.” diye konuştu.

yesilyurtta-hizmete-girecek-millet-bahceleri-park-yatirimlari-icin-orneklik-teskil-edecek

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK

“Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

yesilyurt-belediyesi-yeni-yatirimlariyla-yesilyurtun-cehresini-degistiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YENİ YATIRIMLARIYLA YEŞİLYURT’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

“Bütün Yaşam Alanlarımız Aynı Seviyede Gelişip, Değişiyor” Bostanbaşı mahallesindeki yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Merkez-kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarımızın aynı seviye gelişmesi, değişmesi ve kalkınması adına başlattığımız yatırımlara her gün bir yenisini daha ekleyerek, milletimize hizmet yolunda büyük bir azim ve kararlılıkla çalışıyoruz.” diye konuştu

baskan-cinar-mollakasim-ve-gedikte-ki-ulasim-yatirimlarini-inceled

BAŞKAN ÇINAR, MOLLAKASIM VE GEDİK’TE Kİ ULAŞIM YATIRIMLARINI İNCELED

“Güçlü Yatırımlarla Ulaşım Ağımızı Daha Konforlu Hale Getiriyoruz” Mollakasım ve Gedik Mahallelerindeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’ta ki hızlı yapılaşma ve dönüşüm süreci içerisinde gündelik yaşam ile sıkı bir bağ içerisinde olan mevcut yapıya ait karakteristik anlayışı akılcı yaklaşımlar, doğru adımlar ve kararlı bir duruşla modernize etmek adına 7/24 çalışıyoruz” diye konuştu.

gurkan-sehri-imar-ederken-kamu-yatirimlari-da-yapiyoruz

GÜRKAN: ŞEHRİ İMAR EDERKEN KAMU YATIRIMLARI DA YAPIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Altay Kışlası içerisine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan kışla, yatakhane, misafirhane, kafeterya gibi sosyal tesislerin temel atma töreni düzenlendi.

baskan-cinar-dilek-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, DİLEK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Dilek Mahallemizin Doğal ve Tarihi Kimliğine Yeni Güzellikler Kazandırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal ve tarihi zenginliklere sahip Dilek Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizin huzur ve refah seviyesini artıracak, bölgemize yeni güzellikler kazandıracak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”diye konuştu.