canlı yayın
korona-virusu-yenen-baskan-guder-goreve-basladi

KORONA VİRÜSÜ YENEN BAŞKAN GÜDER GÖREVE BAŞLADI

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, korona virüs tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü. Başkan Güder, “Korona virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Alacağımız tedbirlerle bu illetten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

korkutan-aciklama-koronavirusu-unutturan-sicaklik-vaka-sayilarini-artiracak

Korkutan açıklama! Koronavirüsü unutturan sıcaklık vaka sayılarını artıracak

DHA'nın haberine göre, sosyal mesafe ve maske kuralına uymadıkları gözlenen tatilcilerin çevreye attığı maskeler dikkat çekti. Sahilde vatandaşların büyük kısmı iç içe oturup güneşlenirken, denize girenlerin çoğunlukla çocuk olduğu gözlendi. Uzmanların tüm uyarılarına rağmen maske takmayanlar, güneş izini bahane etti.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

mtuden-koronavirusun-hizli-teshisine-yapay-zeka-sistemi-aciklamasi

MTÜ’den “Koronavirüsün hızlı teşhisine yapay zeka sistemi” açıklaması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Deniz Korkmaz ve Fırat Üniversitesi Araştırma Görevlisi Dr. Ferhat Uçar’ın birlikte geliştirdiği “COVIDiagnosis-Net” isimli bir yapay zeka sistemi ile koronavirüsün teşhisini hızlı bir şekilde belirlenebileceğini ortaya çıkardılar.

malatyada-anne-ve-oglu-koronavirusu-birlikte-yendi

Malatya’da Anne ve Oğlu Koronavirüsü Birlikte Yendi

Tüm Dünya’da Olduğu Gibi Türkiye’de ve Malatya’da Koronavirüs ( KOVİD 19 ) İle Mücadele Devam Ediyor. Özellikle Koronavirüs Salgını Daha Çok Kronik Rahatsızlığı Olan , Bağışıklık Sistemi Zayıf Olan ve Yaşlı İnsanlarda Etkili Oluyor..

corona-virusu--hava-yoluyla-bulasiyormu-

CORONA VİRÜSÜ HAVA YOLUYLA BULAŞIYORMU

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Çok merak edilen o soruyu cevapladı.

corona-virusu-ardindan-simdi-de-lassa-salgini-cikti

Corona virüsü ardından şimdi de Lassa salgını çıktı

Koronavirüs, etkisini henüz kaybetmeden Batı Afrika’da yeni bir salgın türü ortaya çıktı.

iyi-partide-corona-virusu-soku--test-sonuclari-pozitif-cikti

İYİ Parti'de Corona Virüsü Şoku ! Test Sonuçları Pozitif Çıktı

İYİ parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar sosyal medya hesabından kötü haberi duyurdu. Kırkpınar açıklamalarında İYİ Parti İzmir İl Sekreteri R. Dündar Tanrıverdi'nin corona virüsüne yakalandığını belirtti.

sigara-koronavirusun-cigerlere-yerlesmesini-kolaylastiriyor

Sigara koronavirüsün ciğerlere yerleşmesini kolaylaştırıyor

KOAH ve astım hastalarının çok gerekli olmadıkça evden çıkmamaları gerektiğini hatırlatan VM Medical Park Pendik Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Faruk Çiftçi, bu hastalara önerilerini şöyle sıraladı:

yesilyurt-belediyesi-covid-19-virusune-karsi-her-alanda-calisiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (COVİD-19) VİRÜSÜNE KARŞI HER ALANDA ÇALIŞIYOR

“Gereken Tüm Önlemleri Alıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünya’da ve ülkemizde can kayıplarına yol açan (COVİD-19) Koronavirüs salgınının geniş kesimlere yayılmaması adına Yeşilyurt’un dört bir tarafında dezenfektan hizmetlerine ağırlık verdiklerini ifade ederken, farklı ve dikkat çekici çalışmalarla ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ mesajının önemini vatandaşlara aktarmaya gayret ettiklerini söyledi

virusu-3-saniyede-yok-ediyor-turkiye-harekete-gecti

Virüsü 3 saniyede yok ediyor! Türkiye harekete geçti

Sağlık Federasyonu Başkanı Raşit Dinç, Türkiye'ye bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüse karşı geliştirdikleri "Türk Işın Tedavi Sistemi" için Sağlık Bakanlığı'na klinik araştırma başvurusunda bulunduklarını açıkladı. Dinç, açıklamasında, Türk Işın Tedavisi'nin 3 saniyede virüsleri yok ettiğini belirtmişti.

il-saglik-muduru-bentli-malatyada-korona-virusu-iddaalari-asilsizdir

İl Sağlık Müdürü Bentli: Malatya'da korona virüsü iddaaları asılsızdır

Malatya İl Sağlık Müdürü Recep Bentli sosyal medyada "Malatya'da korona virüsü" olduğuna dair iddialara yalanlama getirdi.