AKP
AKP
soylemez-aile-butunlugunu-koruyan-karar-verildi

Söylemez, Aile Bütünlüğünü Koruyan Karar Verildi

Eşi Kırıkkale’de görev yapan davacının Malatya Akçadağ ilçesinde görevine devam etmesi halinde aile bütünlüğünün bozulacağı açık olup, bu durumun davacı ve eşi için telafisi güç neden olacağı açıktır.

isimsiz-sokaklar-ve-29-parka-isim-verildi

İSİMSİZ SOKAKLAR VE 29 PARKA İSİM VERİLDİ

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Meclis toplantısında ilçede bulunan 29 isimsiz parka ve 4 isimsiz sokağa da isim verildi.

yesilyurt-ilcesi-muhtarlarina-covid-19-tedbirleri-anlatildi-takdir-belgesi-verildi

YEŞİLYURT İLÇESİ MUHTARLARINA ‘COVİD-19’ TEDBİRLERİ ANLATILDI, TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

“Pandemi İle Etkin Mücadelede Muhtarlarımızın Desteği Büyüktür” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verd

calik-malatyada-kooperatifler-araciligiyla-3-bin-275-esnafa-1587-milyon-lira-faizsiz-kredi-verildi

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.”

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatiflerimiz kanalıyla 24 Ocak’tan itibaren Malatya’daki 3 bin 275 esnafa 158 milyon 700 bin lira tutarında 50 bin liralık faizsiz kredi verildi.” dedi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yesilyurtta-bir-yilda-430-aileye-aile-rehberlik-ve-danismanlik-hizmetleri-verildi

YEŞİLYURT’TA BİR YILDA 430 AİLEYE AİLE REHBERLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VERİLDİ

“Mutlu Bir Toplumun Temeli Mutlu Bir Aileden Oluşur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde kurdukları Aile Rehberlik Ve Danışmanlık Hizmetleriyle, başvuru yapan ailelere rehberlik ve danışmanlık hizmetleri ulaştırdıklarını söyledi.

242-ciftciye-kenevir-uretim-izni-verildi

242 çiftçiye kenevir üretim izni verildi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, üretime izne tabi olan ürünler arasında yer alan kenevir bitkisi üretimi için geçen yıl 242 çiftçiye izin verildiğini açıkladı.

kutuphaneye-sehit-doktorun-ismi-verildi

KÜTÜPHANEYE ŞEHİT DOKTOR’UN İSMİ VERİLDİ

BAŞKAN GÜDER: “SAĞLIK ŞEHİDİMİZİ KÜTÜPHANEMİZLE YAŞATACAĞIZ” Türkiye'deki ilk corona virüsü hastasını muayene eden doktor olarak bilinen ve Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Cemil Taşçıoğlu anısına Battalgazi Belediyesi tarafından Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi’nde kütüphane açıldı.

eskimalatyada-ki-495-deprem-konutunun-starti-verildi

ESKİMALATYA’DA Kİ 495 DEPREM KONUTUNUN STARTI VERİLDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremzede aileleri için Eskimalatya’da ki Yatılı Bölge Okulu (YİBO) yan kısmında bulunan arazi üzerine Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılması planlanan deprem konutlarının, zemin etüt çalışmalarını yerinde inceled

balkan-turklerinin-cinari-cambazov-topraga-verildi

Balkan Türklerinin Çınarı, Cambazov Toprağa Verildi

Balkan Türklerinin Büyük Çınarı Prof.Dr. İsmail Cambazov bugün Sofya, Botunets Müslüman Kabristanında İkindi namazına müteakip toprağa verildi. Cenazeye Korona virüsü tedbirleri nedeniyle çok sayıda vatandaş katılma imkanı bulamasa da, başta Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanları Başmüftüsü Dr. Mustafa Haci katılırken ve müftülük temsilcileri ile yakınları katıldı.

yesilyurt-belediye-personellerine-bagimlilikla-mucadele-farkindalik-egitimi-verildi

YEŞİLYURT BELEDİYE PERSONELLERİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

“Sağlıklı Bir Toplum İçin Hepimize Ciddi Görevler Düşüyor” Yeşilyurt Belediyesi ‘Hizmet İçi Eğitim’ programları kapsamında personellerine yönelik ‘Bağımlılık Yapan Maddelerin Arzıyla Mücadele ve Farkındalık Eğitimi’ düzenledi. Eğitim programında; madde kullanan bir kişinin nasıl anlaşılacağı,fiziksel belirtileri, bağımlılara yaklaşım, koruyucu ve önleyici çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı.

sehit-uzman-cavus-onur-sukru-ozler-topraga-verildi

Şehit Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler toprağa verildi

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin havan ve top saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi.

ilk-yardim-egitim-seminerine-katilan-mahalle-muhtarlarina-sertifikalari-verildi

İLK YARDIM EĞİTİM SEMİNERİNE KATILAN MAHALLE MUHTARLARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

“İlk Yardımın Bilinçli Ve Doğru Yapılması Hayat Kurtarabilir” Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanlığının işbirliğiyle düzenlenen ‘İlk Yardım Eğitim’ seminerine katılan Yeşilyurt İlçesindeki muhtarlara sertifikaları takdim edildi.

kemerin-ses-getirsin-projesi-odulleri-vali-barus-tarafindan-verildi

“Kemerin Ses Getirsin” Projesi Ödülleri Vali Baruş Tarafından Verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Hayatı Korumak için Senin de Kemerin Ses Getirsin yarışmasında derece alan 4 öğrenci, ödülünü Vali Baruş’tan aldı.

hayatini-kaybeden-vali-yardimcisinin-ismi-cerablusta-okula-verildi

Hayatını kaybeden vali yardımcısının ismi Cerablus'ta okula verildi

Cerablus'ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onarılan 33 derslikli okula, görevli olduğu Cerablus kentinde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Gaziantep Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller'in ismi verildi.

battalgazi-belediye-personeline-ilkyardim-egitimi-verildi

BATTALGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Güder: “70 personelimiz ‘ilkyardımcı belgesi’ alacak Battalgazi Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu hükümleri gereğince çeşitli birimlerde görev yapan personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi veriyor. İlk yardım eğitimini yakından takip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilk yardım eğitimlerinin önemine değindi.

akcadag-eski-belediye-baskani-ibrahim-kosar-topraga-verildi

Akçadağ eski belediye başkanı İbrahim Koşar toprağa verildi

Önceki gün vefat eden Akçadağ Belediyesi eski başkanlarından İbrahim Koşar, Akçadağ Belediyesi bahçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.