canlı yayın
ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

vali-barus-yoncali-baraji-turkiye-ekonomisi-icin-cok-onemli-proje

Vali Baruş, “Yoncalı Barajı Türkiye Ekonomisi İçin Çok Önemli Proje”

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ 9.Bölge Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Yoncalı Sulaması Projesi kapsamında ilçe tarımını canlandıracak, yaklaşık 17,407 Hektar alanın sulanmasını sağlayacak Yoncalı Barajı, İsale Tüneli ve Tünel Segmentleri Yapım Fabrikasında incelemelerde bulundu.

vali-barus-kale-ve-battalgazi-ilcesinde-yapilan-konut-projelerinde-inceleme-yapti

Vali Baruş, Kale ve Battalgazi İlçesinde Yapılan Konut Projelerinde İnceleme Yaptı

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için Kale ve Battalgazi ilçesinde yapılan konut projelerini yerinde inceledi.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde; Suriye uyruklu M. A. isimli şahsın Şanlıurfa ilinden gümrük kaçağı cep telefonu getirerek piyasaya sürdüğü bilgileri elde edilmiş

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Ø Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak; Kumar oynayan ve oynatan şahıslara yönelik yapılan denetimlerde, bir Oyun Salonund

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

KOM Şube Müdürlüğümüz ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda ilimizde cep telefonu aksesuarı satışı yapılan bir işyerinde 5607 SKM suçu kapsamında cep telefonu aksesuarlarının olduğu tespit edilmesi üzerine, 03.09.2020 günü Adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden;

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

İl Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya halkımızın huzur ve güvenliği kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele amacıyla, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz tarafından 2020 Yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda

vali-barus-korona-virus-ile-ilgili-alinan-tedbir-ve-kararlarin-uygulamalarini-denetledi

Vali Baruş, Korona Virüs İle İlgili Alınan Tedbir ve Kararların Uygulamalarını Denetledi

Vali Aydın Baruş, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve korona virüs salgınının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirlerin ve kararların uygulamalarını denetledi.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak Fuhuş konusu ile ilgili yapılan denetim ve kontrollerde, (2) bayan (4) erkek şahıs olmak üzere toplam (6) şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda (10500 TL) idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametlerin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır

vali-barus-genclik-ve-spor-il-mudurlugunde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu

Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu ile yapımı tamamlanmak üzere olan tam olimpik yüzme havuzunda inceleme yapan Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan’dan bilgi aldı.

vali-davut-gulun-30-agustos-zafer-bayrami-kutlama-mesaji

Vali Davut Gül’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 98’inci yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele; tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır.

vali-barus-tarihi-yapi-eser-ve-alanlarda-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Tarihi Yapı, Eser ve Alanlarda İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait restorasyonu yapılan ve devam eden tarihi yapı, eser ve alanları ziyaret etti.

japonya-ankara-buyukelcisi-akio-miyajima-vali-barusu-ziyaret-etti

Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

vali-barus-gelincik-tepesi-deprem-konutlarini-inceledi

Vali Baruş Gelincik Tepesi Deprem Konutlarını İnceledi

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için yapılan konut projesini yerinde inceledi.

tc--malatya-valiligi--il-umumi-hifzissihha-kurul-karari

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 19.08.2020 Çarşamba günü 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 23. 27. ve 72. maddelerine göre Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

malatyaya-havalimani-terminali-mujdesi

Malatya'ya havalimanı terminali müjdesi

Malatya'ya havalimanı terminali müjdesi AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı. Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Malatya Havalimanında incelemede bulunarak, Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz’den bilgiler aldı.

vali-barus-pandemi-denetimlerine-devam-ediyor

Vali Baruş, Pandemi Denetimlerine Devam Ediyor

Vali Aydın Baruş, İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” genelgesi kapsamında kent genelinde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler yapmaya devam ediyor.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

05.08.2020 15.20 tarihinde şüpheli numaralardan aramak suretiyle kendilerini Polis, Savcı ve Asker olarak tanıtan şüpheli şahıs, mağdur vatandaş üzerinde korku ve panik yaratmak suretiyle ikamette bulunan;

vali-barus-pandemi-ile-ilgili-alinan-kararlari-acikladi

Vali Baruş, Pandemi İle İlgili Alınan Kararları Açıkladı

Vali Aydın Baruş, 12 Ağustos 2020 günü Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İl Pandemi Kurulu Toplantısının ardından basın mensuplarına ilimizde covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler ve kararlar ile ilgili açıklamalarda bulunda.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

İl Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya halkımızın huzur ve güvenliği kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele amacıyla, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz tarafından 2020 Yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda