AKP
AKP
-ehan-cengiz-sofular-mahallemizin-de-icme-suyu-sorununu-soz-verdigimiz-gibi-cozduk

Ehan CENGİZ Sofular Mahallemizin’ de İçme suyu sorununu söz verdiğimiz gibi çözdük.

Başkan CENGİZ, İlçe merkezinde olduğu gibi en uzak Mezramıza kadar hizmet götürmek için canla başla çalıştıklarını, ihtiyaç olan tüm bölgelerdeki sorunları çözmek için gece gündüz çaba sarf ettiklerini vurguladı. "Kuluncak Belediyesi olarak hedefimiz, mevcut su kaynaklarımızı daha uzun süre kullanmak ve gelecek kuşaklarımızın da bugün olduğu gibi rahat bir şekilde faydalanmasını sağlamaktır. Şimdiye kadar iki büyük Mahallemiz olan İlisuluk ve Sofular Mahallelerimizin İçme suyu sorununu çözdük. Bu kapsamda su kaynaklarımızın korunması, verimli biçimde kullanımının sağlanması ve vatandaşlarımıza en sağlıklı şekilde ulaşması en büyük amacımızdır. Bunun için Kuluncak Belediyesi olarak ihtiyaç olan her yerde projeler üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz" dedi. Başkan CENGİZ, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin GÜRKAN, Maski Daire Başkanı Mehmet Yaşar KARATAŞ ve Maski personellerimize teşekkür ediyorum. Dedi.

engelliler-istedi-baskan-gurkan-down-cafe-icin-talimat-verdi

ENGELLİLER İSTEDİ, BAŞKAN GÜRKAN DOWN CAFE İÇİN TALİMAT VERDİ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kültür Dairesi Başkanlığı işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katıldığı bir söyleşi programı düzenledi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

baskan-gurkan-fransa-urunlerine-boykot-cagirisina-destek-verdi

BAŞKAN GÜRKAN FRANSA ÜRÜNLERİNE BOYKOT ÇAĞIRISINA DESTEK VERDİ:

“ ESENLİK MARKETLERDE FRANSA ÜRÜNLERİ SATILMAYACAK” Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Fransa’da son dönemde artan İslam karşıtlığı ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik hakaret içerikli karikatürlerin yayınlanması sonrasında Fransa ürünlerine boykot çağrısının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir iştiraklerinden olan Esenlik Marketlerinde Fransa ürünlerinin raflardan kaldırılacağını ve satışının yapılmayacağını söyledi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-cinar-talimati-verdi-yesilyurt-belediyespora-yeni-saha-geliyor

BAŞKAN ÇINAR TALİMATI VERDİ, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR’A YENİ SAHA GELİYOR

“Başarılı Bir Sezon İçin Elimizden Gelen Desteği Veriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F.3.Lig 1.Grupta Malatya’yı temsil edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un iç saha maçlarının yanı sıra antrenmanlarını güzel ve sağlıklı alanlarda yapması için Mollakasım Mahallesinde atıl vaziyette bulunan futbol sahasını baştan aşağıya yeniliyor.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

bayan-barus-ve-bayan-gurkanin-girisimleri-sonuc-verdi

Bayan Baruş ve Bayan Gürkan’ın girişimleri sonuç verdi

KOOPERATİFÇİLİK OTOBÜSÜ MALATYA’DA X - Hafize Gürkan: Hedefimiz her ilçede bir kooperatif kurmak, yerelde kooperatif kültürünü ortak ve kolektif hareket etme bilincini topluma kazandırarak, kırsalda kalkınmaya destek sunmaktır.

gurer-ehliyet-affi-icin--kanun-teklifi-verdi

Gürer, ehliyet affı için Kanun Teklifi verdi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sürücü belgesine el konulan ya da iptal edilenler arasında; hiçbir kazaya karışmayan, ölümle sonuçlanan kazalara sebebiyet vermeyen ve uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmadığı belirlenen sürücülerin belgelerinin bir defaya mahsus iade edilmesi için Kanun Teklifi hazırladı.

baskan-gurkan-ankara-temaslari-hakkinda-bilgiler-verdi

Başkan Gürkan, Ankara temasları hakkında bilgiler verdi

MALATYA’YA YAKIŞIR ADLİYE SARAYI İNŞA EDİLECEK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya yeni ve modern bir Adliye Sarayı kazandırılması ile ilgili olarak Ankara’da gerçekleştirmiş olduğu temaslar hakkında bilgiler verdi. Başkan Gürkan, Malatya’ya yakışır bir Adliye Sarayı’nın yapılması için sürecin takipçisi olduklarını belirtti.

yesilyurt-belediyesi-melekbabanin-cehresini-degistirecek-yatirimlara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, MELEKBABA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK YATIRIMLARA HIZ VERDİ

“Melekbaba’nın Ulaşım Ağını Daha Akıcı, Daha Konforlu Hale Getiriyoruz” Melekbaba mahallesinde devam eden yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Melekbaba mahallemizin hem kendi içindeki araç ve yaya trafiğini modernize etmek hem de merkezle olan ulaşım ağını daha konforlu hale getirmek adına yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-ulasim-agini-konforlu-hale-getirecek-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRECEK ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Kırsal Bölgelerdeki Yol Yenileme Hizmetlerine Öncelik Tanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şahnahan, Suluköy ve Bindal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun sathi kaplamayla akıcı ve konforlu hale getirdiklerini söyledi.