canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

bugun-malatyada-17-vatandasimiz-vefat-etti

BUGÜN MALATYA'DA 17 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

Malatya Şehir Mezarlığı Müdürlüğünden verilen bilgilere göre bugün Malatya'da 17 vatandaşımız vefat etti.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

76-ildeki-yurtlarda-23-bin-801-vatandasimiz-gozlem-altinda

76 İldeki Yurtlarda 23 Bin 801 Vatandaşımız Gözlem Altında

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki yurtlarda halen 23 bin 801 vatandaşımızın bulunduğunu açıkladı. Bakan Kasapoğlu, 32 bin 668 vatandaşın ise evlerine uğurlandığını kaydetti.

ihtiyac-sahibi-350-vatandasimiza-gunluk-4-cesit-sicak-yemek-ulastiracagiz

İhtiyaç Sahibi 350 Vatandaşımıza Günlük 4 Çeşit Sıcak Yemek Ulaştıracağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ramazan Ayı boyunca 65 yaş ve üstü, kronik hastalığı bulunan, engelli ve yemek yapacak durumu olmayan ihtiyaç sahibi 350 vatandaşımıza 4 çeşit yemeğin olduğu paketleri teslim edeceğiz. Bolluk, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan Ayının manevi iklimini hep birlikte soluyacağız.” dedi.