canlı yayın
baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-spor-tesisleri-projesi-gercege-donusuyor

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘SPOR TESİSLERİ’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

“Spor Aktivitelerini Modern Sahalara Taşıyacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, Yeşilyurt’un 19 mahallesine hitap edecek şekilde 11 farklı noktaya inşa edilecek olan 15 milyon TL. maliyetindeki 18 adet ‘Spor Tesisi’ projesi gerçeğe dönüşüyor.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-gunduzbey-sosyal-tesis-projesinin-yapim-isi-basladi

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘GÜNDÜZBEY SOSYAL TESİS’ PROJESİNİN YAPIM İŞİ BAŞLADI

“Gündüzbey Sosyal Tesis Projemiz ile Turizm Potansiyelini Hareketlendireceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın kadim bir medeniyet kültürü üzerine inşa edilen Gündüzbey’in doğal lezzetleri, tarihi ve turistik mekânlarını daha geniş kesimlere tanıtmak amacıyla yeni dönem vaatleri arasında yer verdiği ‘Gündüzbey Sosyal Tesis’ projesinin yapım işleri başladı.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-yesil-gida-ureticiden-tuketiciye-projesi-hayata-geciyor

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN YEŞİL GIDA (ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE) PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

“Vatandaşlarımızın Doğal Ürünlere Ulaşımını Kolaylaştıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temalı ‘Yeşil Gıda Market’ projesi ilk olarak Bostanbaşı mahallesinde hizmete girecek. Başkan Çınar, projenin kırsal bölgelerde yetişen doğal ve organik ürünlere ulaşımı kolaylaştıracağını söyledi.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-mahalle-meclisleri-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘MAHALLE MECLİSLERİ’ HAYATA GEÇTİ

“Yeşilyurt İçin Birlikte Karar Verelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olan ‘Yeşilyurt İçin Birlikte Karar Verelim’ temalı ‘Mahalle Meclisleri’ projesi ilk olarak Şahnahan Mahallesinde hayata geçti.