canlı yayın
sehit-piyade-uzman-onbasi-serdar-aslan-son-yolculuguna-ugurlandi

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan son yolculuğuna uğurlandı

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde, 6 Eylül’de teröristlerce yapılan silahlı bir saldırı sonucu yaralanan ve kurtarılamayarak şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Serdar Aslan, Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

uzmanlar-acikladi-bu-meyve-kani-temizliyor-kanseri-onluyor

UZMANLAR AÇIKLADI. BU MEYVE KANI TEMİZLİYOR KANSERİ ÖNLÜYOR

Bu besin hem kanı temizliyor hem kanserden önlüyor! Kudret narının faydaları saymakla bitmez. Tropikal bir meyve olan kudret narı, ülkemizde de yetiştirilmektedir

uzmanlar-uyardi-2nci-dalga-avmlerden-yayilacak

Uzmanlar uyardı: 2’nci dalga AVM’lerden yayılacak

Kontrollü sosyal hayat safhasına geçişle birlikte AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılacak olmasına tepki yağıyor. Bilim insanları “Öncelik AVM değil. 10 günde aynı noktaya döneriz” dedi.

uzman-cavuslara-mujdeli-haber-iste-tbmmye-sunulan-kanun-teklifi

Uzman çavuşlara müjdeli haber: İşte TBMM'ye sunulan kanun teklifi...

Uzman erbaşlar, askerliğinde çavuş olarak görev yapmadıysa başlayacağı ilk rütbe uzman onbaşıdır. Askerlik yapmayanlar uzman erbaş olamaz diye bir şey yoktur. Uzman erbaşlar, sözleşmeli personellerdir. Tüm TSK personelinin sahip olduğu haklara onlar da sahiptirler. 45 yaşına kadar çalışma süreleri vardır.

sehit-uzman-cavus-onur-sukru-ozler-topraga-verildi

Şehit Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler toprağa verildi

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin havan ve top saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Şükrü Özler, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi.

adana-buyuksehir-uzman-ekipleri-elazigda

Adana Büyükşehir Uzman Ekipleri Elazığ'da

Adana Büyükşehir Belediyesi, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılması ve enkaz altında kalan afetzedelerin kurtarılması için uzman ekipler gönderdi.

sehit-istihkm-uzman-cavus-erol-yanik-topraga-verild

Şehit İstihkâm Uzman Çavuş Erol Yanık toprağa verild

Barış Pınarı Harekât bölgesinde bombalı saldırı sonucu şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Erol Yanık, memleketi Gaziantep’te gözyaşları arasında toprağa verildi.

endoskopide-50-yas-uyarisi-genel-cerrahi-uzmani-prof-dr-okan-erdogan

Endoskopide 50 yaş uyarısı Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Okan Erdoğan

Mide tümörünün dünya ölçeğinde sık görülen tümörler arasında olmadığını belirten Medstar Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Okan Erdoğan, "ABD’yi referans alırsak yılda bir milyon 700 bin kişiye yeni kanser tanısı konuluyor. Bunun 20 binini mide kanseri oluşturuyor. Hastalığın görünme oranı az diyebiliriz. Türkiye’de mide tümörleri kanser türleri arasında ilk 10’da yer alıyor. En sık görüldüğü bölge ise Doğu Anadolu Bölgesi" diye konuştu.

sehit-jandarma-uzman-cavus-ferdi-polat-topraga-verildi

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Polat toprağa verildi

Şırnak'ta 2015 yılında sınav çıkışında bölücü terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Polat, Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Gökçedere Mahallesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.