AKP
AKP
yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinari-duygulandiran-karsilama

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’I DUYGULANDIRAN KARŞILAMA

“Sağlıklı ve Dinamik Bir Şekilde Görevimizin Başındayız” Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

istanbuldaki-maske-denetimlerinde-15-bin-621-kisiye-islem-uygulandi

İstanbul'daki maske denetimlerinde 15 bin 621 kişiye işlem uygulandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, maske takma zorunluluğu kapsamında kentte, 22 Haziran-26 Ağustos tarihleri arasında 1 milyon 189 bin 93 denetim yapıldığını, 15 bin 621 kişi hakkında işlem uygulandığını açıkladı.

babalara-mektuplar-duygulandirdi

BABALARA MEKTUPLAR DUYGULANDIRDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreninde okunan mektuplar duygulandırdı.

aliaga-belediyesinden-duygulandiran-canakkale-turkusu

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN DUYGULANDIRAN ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümlerinde son üç yılda 60 bin vatandaşıyla Çanakkale tarihi yarımada şehitlik ziyareti gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, bu yıl hazırladığı ‘Övün Çanakkale’ isimli video kliple şehitlerin aziz hatıralarını andı. Hazırlanan video klipte Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye personelleri ile birlikte Çanakkale türküsünü seslendirdi

depremde-gocuk-altinda-kalan-hayvanlara-tedavi-uygulandi

Depremde Göçük Altında Kalan Hayvanlara Tedavi Uygulandı

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da da kendini hissettiren 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi sahada çalışmalarına devam ediyor, tüm imkânlarını seferber ediyor. 6.8 şiddetindeki deprem ve artçı depremler Malatya’da en çok Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerini etkiledi. Deprem felaketi sonrası Doğanyol, Pütürge ve Kale’ye AFAD ekipleriyle beraber ilk müdahaleyi Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaptı.

baskan-gurkan-gonul-belediyeciliginin-ilk-uygulandigi-yer-malatya-olacak

BAŞKAN GÜRKAN, “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN İLK UYGULANDIĞI YER MALATYA OLACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi Çarşıbaşı sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, “Gönül belediyeciliğinin ilk uygulandığı yer Malatya olacak” dedi.