canlı yayın
buyuksehir-belediyesinden-yapilandirmayi-son-gune-birakmayin-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “YAPILANDIRMAYI SON GÜNE BIRAKMAYIN!” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olan mükelleflerin ve kuruluşların vergi, kira ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırmaya devam ediyor. Yapılandırma kapsamında 31 Aralık 2020 tarihine kadar vatandaşların başvurmaları halinde peşin ödemede gecikme zammı affı ve 18 aya varan taksitlendirme imkânı da sağlanıyor

esnaf-ve-sanatkara-yapilandirma-uyarisi

Esnaf ve sanatkara yapılandırma uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) tarafından prim borçlarının yeniden yapılandırması ile ilgili olarak başlatılan uygulama hakkında bilgi verilerek, talep eden esnafların 31 Aralık 2020 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuruda bulunması gerektiği uyarısı yapıldı.

battalgazi-belediyesinden-emlak-vergisi-uyarisi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN EMLAK VERGİSİ UYARISI

Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Pazartesi günü (yarın) sona ereceğini hatırlatarak, ödeme yapmaları konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

battalgazi-belediyesinden-vergi-uyarisi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN VERGİ UYARISI

Battalgazi Belediyesi, 2020 yılı emlak ve çevre temizlik ile ilan-reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin başladığını ve ikinci taksitini yatırmak isteyen mükelleflerin mağdur olmaması için 30 Kasım’da ödemelerin sona ereceğini hatırlattı.

buyuksehirden-salgin-donemi-aile-ici-iletisime-dikkat-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN “SALGIN DÖNEMİ AİLE İÇİ İLETİŞİME DİKKAT” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.

kuvvetli-ruzgar-ve-firtina-uyarisi

Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre, Elazığ, Malatya, Bingöl,Adıyaman ve Tunceli çevrelerinde PAYLAŞ

malatya-ve-adiyaman-cevrelerinde-firtina-uyarisi

Malatya ve Adıyaman çevrelerinde fırtına uyarısı

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre; Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu, Bingöl ve Tunceli'de yer yer sağanak gök gürülütülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

sicak-hava-dalgasi-uyarisi

SICAK HAVA DALGASI UYARISI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda; 13.05.2020 15:00-19.05.2020 02:00 tarihleri arasında Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli çevrelerinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzeri beklenen hava sıcaklığı nedeniyle vatandaşlarımızdan özellikle kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile çocuk ve yaşlılarımızın aşırı sıcak havanın neden olabileceği güneş çarpması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları ve güneş ışığının dik geldiği saatlerde açık havada bulunmamaları sağlıkları açısından önem arz etmektedir.

meteorolojiden-kuvvetli-yagis-uyarisi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre, Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman çevrelerinde, beklenen hadisede Kuvvetli (21-50 kg/m2) , Çok Kuvvetli (51-75 kg/m2) ve yer

meteorolojiden-tunceli-ve-bingole-cig-uyarisi

Meteorolojiden Tunceli ve Bingöl'e Çığ Uyarısı

Meteorolojiden Tunceli ve Bingöl'e Çığ Uyarısı

milletvekili-cesurun-iktidara-uyarisi-halk-sizi-diskalifiye-edecek

MİLLETVEKİLİ CESUR’UN İKTİDARA UYARISI: “HALK SİZİ DİSKALİFİYE EDECEK”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidarı uyardı; teknik faul alıyorsunuz, diskalifiye edileceksiniz, benden söylemesi!

kis-hastaliklarina-karsi-akilci-ilac-kullanimi-uyarisi

Kış hastalıklarına karşı ‘akılcı ilaç kullanımı’ uyarısı

Soğuk havaların hastalıklara davetiye çıkardığı bu günlerde uzmanlardan akılcı ilaç kullanımı konusunda uyarı geldi. Akılcı ilaç kullanımında hastalığın tanısının önemli olduğunu söyleyen Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, “Eğer tanı hatalıysa gereksiz yere ilaç kullanmış olursunuz. Tanı doğruysa da ilaca ne zaman başvuracağımız, hangi dozlarda ve ne süre ile kullanacağımızı bilmemiz gerekir” dedi.

meteorolojiden-3-bolge-icin-saganak-ve-kar-uyarisi

Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile sabah saatlerinde Konya, Sinop, Samsun çevreleri ve Antalya’nın doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

13-saatlik-su-kesintisi-uyarisi

13 SAATLİK SU KESİNTİSİ UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Alibaba, Karababa ve Karahan içmesuyu depoları isale hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle 21.11.2019 Perşembe Günü 06.00-18.00 saatleri arasında, aşağıda belirtilen mahallelerde 13 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

battalgazi-belediyesinden-emlak-ve-reklam-vergisi-uyarisi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN EMLAK VE REKLAM VERGİSİ UYARISI!

Emlak Vergisi 2. taksit ödemesi için son gün 30 Kasım Battalgazi Belediyesi tarafından 2019 yılı Emlak Vergisi 2.Taksidinin son ödeme tarihinin 30 Kasım 2019 olduğu belirtildi. Veznelerde yaşanabilecek yoğunluklardan dolayı vatandaşların mağdur olmaması adına Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 2. Taksidinin belirtilen tarihten önce ödenmesi istendi.

endoskopide-50-yas-uyarisi-genel-cerrahi-uzmani-prof-dr-okan-erdogan

Endoskopide 50 yaş uyarısı Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Okan Erdoğan

Mide tümörünün dünya ölçeğinde sık görülen tümörler arasında olmadığını belirten Medstar Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Okan Erdoğan, "ABD’yi referans alırsak yılda bir milyon 700 bin kişiye yeni kanser tanısı konuluyor. Bunun 20 binini mide kanseri oluşturuyor. Hastalığın görünme oranı az diyebiliriz. Türkiye’de mide tümörleri kanser türleri arasında ilk 10’da yer alıyor. En sık görüldüğü bölge ise Doğu Anadolu Bölgesi" diye konuştu.

meteorolojiden-malatya-icin-firtina-uyarisi

Meteorolojiden Malatya için fırtına uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden Malatya için fırtına uyarısı geldi.

yesilyurt-belediyesinden-emlak-cevre-temizlik-ve-ilan-reklam-vergisi-uyarisi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN REKLAM VERGİSİ UYARISI!

“Son Gün 31 Mayıs 2019” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2019 yılı Emlak Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğunu açıkladı.