canlı yayın
tso-da-yolsuzluk

TSO DA YOLSUZLUK!

Tokat TSO nun kasası boşaltılırken TSO Başkanı Arat’ın haberi yokmuydu?

medya-yalan-yaziyor-

MEDYA YALAN YAZIYOR (!)

Bakış gazetesi elindeki belge ve bilgiler ışığında kurulduğu günden bu güne kamu yararını ön plân da tutup kamuoyunu aydınlatma açısından haberlerini yaptı. Ne yazık ki bazı çıkarcı siyasîler ve dalkavukları tarafından Gazetemiz aleyhine karalama kampanyası başlatıldı. Sözde “Medya yalan yazıyor” lafını temcit plavı gibi kullanmaya başladılar. Bakış gazetesi olarak diyoruz ki “ONLAR YALAN SÖYLÜYOR”

---ak-partide-cikar-catismalari-on-planda-mi

AK PARTİDE ÇIKAR ÇATIŞMALARI ÖN PLANDA MI?

AK Parti ilçe Başkanı ve yöneticileri hakkındaki usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk ve çıkar amaçlı menfaat temin etme suçlarından açılan davalar devam eder iken. Bazıları tutuklandı, bazıları hakkında davalar devam ediyor.

hangisi-ak-parti-yi-ilgilendiriyor

HANGİSİ AK PARTİ Yİ İLGİLENDİRİYOR!

BAKIŞ gazetesi elindeki belge ve bilgilerle haber yapması bazı siysi çıkarcıların işine gelmemektedir. Bizde bunun üzerine o ilin siyasi parti temsilcisine yapmış olduğumuz haberlerde yalan, iftira, hakaret, kamu yararına zarar verme ve kamuoyunu aldatma varsa tarafımıza yasal çerçeveler altında suç duyurusunda bulunmasını bekleriz. İllegal yollar ile BAKIŞ gazetesini, susturma,karalama ve ticari zarara uğratma girişimlerinden uzak durmalarını temenni ederiz.