canlı yayın
yesilyurt-kent-konseyi-uluslararasi-kent-konseyleri-calisma-gruplari-projesiyle-almanyada

YEŞİLYURT KENT KONSEYİ ‘ULUSLARARASI KENT KONSEYLERİ ÇALIŞMA GRUPLARI’ PROJESİYLE ALMANYA’DA

“Her Alanda Yaptığımız Çalışmalarla Yeşilyurt’u 2023’e Hazırlıyoruz ” Yeşilyurt Kent Konseyi, ‘Avrupa Birliği Sivil Düşün’ programı kapsamında başlattığı ‘Uluslararası Kent Konseyleri Çalışma Grupları’ projesi çerçevesinde; Almanya’nın Hessen bölgesinde bilgilendirme ve eğitim programı düzenledi.

yesilyurt-belediyesinin-uluslararasi-odul-basarisi-buyuk-yanki-uyandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ‘ULUSLARARASI ÖDÜL’ BAŞARISI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Paris’te ki Uluslararası İdeal Kent Ödülü Büyük Takdir Topladı ‘Kadim Yeşilyurt Kentsel Planlama’ projesinden dolayı 2019 Yılı Uluslararası ‘Kentsel ve Mimari Dokunun Korunması’ başarı ödülünü Fransa’da düzenlenen ödül töreninde alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a tebrik mesajları yağıyor. Başkan Çınar, “ Bu ödül Kadim Yeşilyurt’un, bu ödül Cennet Şehir Malatya’nındır.” dedi.

baskan-cinar-2019-yili-uluslararasi-ideal-kentler-odul-toreni-icin-fransaya-gitti

BAŞKAN ÇINAR, 2019 YILI ULUSLARARASI İDEAL KENTLER ÖDÜL TÖRENİ İÇİN FRANSA’YA GİTTİ

“Yeşilyurt’umuzun Tüm Zenginliklerini Dünya ile Paylaşacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kadim Yeşilyurt Kentsel Planlama Projesi’nin Uluslararası Kentsel ve Mimari Dokunun Korunması ödülüne layık görülmesinden dolayı 16 Ocak Perşembe günü Fransa’nın Paris kentinde düzenlenecek 2019 Yılı Uluslararası İdeal Kentler Ödül törenine katılmak için Fransa’ya gitti.

uluslararasi-ascilar-sampiyonasinda-madalya-kazanan-ogretmen-ve-ogrencilerimiz-basarilarini-il-milli-egitim-muduru-ali-tatli-ile-paylasti

Uluslararası Aşçılar Şampiyonasında Madalya Kazanan Öğretmen ve Öğrencilerimiz Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı İle Paylaştı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5’inci Dünya Helal Zirvesi 7’inci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stant açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu. Malatya Valiliğinin koordinesinde Malatya Aşçılar Derneği ile Aslantepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Malatya yemek kültürü, kayısı ve diğer yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı yapıldı.

rektor-karabulut-malatya-turgut-ozal-universitesi-yerel-kalmayacak-uluslararasi-olacak

Rektör Karabulut; 'Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerel kalmayacak, uluslararası olacak'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerel kalmayacak, küçük bir yerde sıkışmayacak, şehir üniversitesi olacak ve uluslararası bir üniversite olacak. İsmine yakışan bir üniversite olacak.” dedi.

gaziantep-uluslararasi-naim-suleymanoglu-halter-turnuvasina-ev-sahipligi-yapiyor

Gaziantep Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Halter Federasyonu işbirliğinde birincisi düzenlenen Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası başladı. Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde derece yapan sporculara madalyaları, Gaziantep Valisi Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından verildi.

rektor-karabulut-uluslararasi-taninabilir-bir-akreditasyon-sistemi-kuracagiz

Rektör Karabulut; “Uluslararası tanınabilir bir akreditasyon sistemi kuracağız”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversite bünyesinde uluslararası tanınabilir bir akreditasyon sistemi kurmayı ve kariyerini yapabilen mezunlar veren bir üniversite olmayı hedeflediklerini bildirdi.

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-malatyada-basladi

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı Malatya’da Başladı

Vali Aydın Baruş, Malatya Valiliği, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Fırat Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'na katıldı.

malatya-uluslararasi-film-festivaline-basvurular-basladi

MALATYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 15-19 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9. Malatya Uluslararası Film Festivali; “Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması”, “Ulusal Kısa Metrajlı Film Yarışması” ana yarışma kategorilerinden oluşuyor.

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-isbirligi-protokolu-imzalandi-

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı” İşbirliği Protokolü Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi arasında imzalandı

rektor-prof-dr-karabulut-ulusal-ve-uluslararasi-arenada-marka-universitesi-olacagiz

Rektör Prof. Dr. Karabulut; “Ulusal ve uluslararası arenada marka üniversitesi olacağız”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut; üniversitenin kuruluşunun 1. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; üniversitenin ulusal ve uluslararası arenada marka üniversitesi olma idealinde olduğunu bildirdi.

mtude-uluslararasi-egitim-konferansi-kanada-buyukelcisi-katilacak

MTÜ’de Uluslararası eğitim konferansı: Kanada Büyükelçisi Katılacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Kanada'nın Ankara Büyükelçisi Chris Cooter’in konuşmacı olarak katılacağı uluslararası konferans düzenlenecek.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.