AKP
AKP
tibbi-atik-sterilizasyon-tesisi-hizmet-vermeye-devam-ediyor

TIBBİ ATIK STERİLİZASYON TESİSİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Tokat-Turhal-Zile ve Pazar Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin en modern Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi hizmet vermeye devam ediyor.

tibbi-atiklar-cevreye-ve-dogaya-buyuk-zararlar-vermekte

Tıbbi atıklar çevreye ve doğaya büyük zararlar vermekte

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK 4 TON TIBBİ ATIK TOPLUYOR Hizmet ve yatırımlarında çevreye duyarlı bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi tıbbi atıkları diğer atıklardan ayrı toplayarak çevreye ve doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

mtu-beseri-tibbi-urun-tanitim-temsilcilerine-yeterlilik-belgesi-5-donem-egitimi-basliyor

MTÜ Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi 5. Dönem Eğitimi başlıyor

MTÜ Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi 5. Dönem Eğitimi başlıyor Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin (MTÜ) uzaktan eğitim sistemi üzerinden gerçekleştirilecek olan Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi Eğitimi (ÜTT) için 5. dönem kayıtları başladı. Eğitimlere en az ön lisans düzeyinde eğiteme sahip kişiler katılabiliyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile Malatya Turgut Özel Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü arasında işbirliği kapsamında yürütülen Beşeri Tıbbi Ürün Tanıtım Temsilcilerine Yeterlilik Belgesi Eğitiminin ikinci dönem kayıt süreci başlatıldı.

-tibbi-sekreterlerin-sesini-duyun

TIBBİ SEKRETERLERİN SESINI DUYUN

Tazminatları bile işten atma korkusuyla verilmiyor.Onlarda haklarını arayamıyorlar. Özellikle yapılan şikayetler Cimer atılan mesajlar bu haksızlığı ortaya çıkarıyor.