canlı yayın
ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

hayri-sucu-sokaga-cikma-ve-karantina-ihtiyaci-oldugu-aciktir

HAYRİ SUCU, “SOKAĞA ÇIKMA VE KARANTİNA İHTİYACI OLDUĞU AÇIKTIR

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri sucu, Çin'den dünyaya yayılan ve küresel salgın ilan edilen yeni tip Korona virüs İle (Covid-19) mücadele süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sucu, “Geniş, yaygın ve etkin bir sokağa çıkma ve karantina ihtiyacı olduğu açıktır. Bu sorun vatandaşları kaderlerine terk ederek çözülemez" dedi.

milletvekili-calik-malatyamiz-icin-ciddi-bir-stratejik-plana-ihtiyaci-var

Milletvekili Çalık; “Malatya’mız için ciddi bir stratejik plana ihtiyacı var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Malatya’nın stratejik bir plana ihtiyacı var. Sayın Valimiz ile birlikte yapmış olduğumuz görüşme ile birlikte Fırat Kalkınma Ajansı’mız Malatya’nın stratejik planını çalışıyor.” dedi. Milletvekili Çalık, beraberindeki heyet ile Fırat Kalkınma Ajansını ziyaret ederek, burada Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu’dan yürütülen ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

vali-gul-surdurulebilir-bir-turizme-ihtiyacimiz-var

Vali Gül, “Sürdürülebilir bir turizme ihtiyacımız var”

Gaziantep Valisi Davut Gül, kent turizmin canlandırılması, geliştirilmesi ve elde edilen katma değerin arttırılması hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Vali Gül, burada turizmin sürdürülebilir olması gerektiğinin altını çizerek özellikle ‘Mutfak, Musiki ve Mimari’nin muhafaza edilmesi gerektiğini kaydetti.

bu-ulkenin-chpye-ihtiyaci-var

“Bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var”

CHP il başkanı Sait Köse, göreve geldiğinden bu yana her hafta yaptığı gibi bu hafta da gündemi değerlendirmek için basınla bir araya geldi.