AKP
AKP
30-nisan-tarihte-bugun

30 NİSAN TARİHTE BUGÜN

TÜRKİYE'DE VE DÜNYADA GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE YAŞANMIŞ ÖNEMLİ OLAYLAR

tarihte-bugun

TARİHTE BUGÜN

26.NİSAN TARİHİNDE TÜRKİYE'DE OLAN ÖNEMLİ OLAYLAR

--tarihte-bugun-turkiyede-yasanan-onemli-olaylar-

TARİHTE BUGÜN TÜRKİYE'DE YAŞANAN ÖNEMLİ OLAYLAR

Bundan böyle her gün tarihte bugün başlığı ile geçmiş dönemde yaşanan önemli olayları siz değerli okuyucularımıza tarihi ve günü ile sunacağız.

siro-cayi-puturgeyi-kalkindirir-turkiyeyi-besler

“Şiro Çayı Pütürge’yi Kalkındırır, Türkiye’yi Besler”

Şiro Çayı Havzasının ıslah edilmesi projesi ile Seracılık, Sebze yetiştiriciliği ve Besicilik faaliyetlerinin önünün açılacağını belirten AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, Proje tamamlandığında 1000 kişiye istihdam kapısı sağlanacağını ifade etti. Başkan Adayı Mikail Sülük, “Biz birlik olursak bu bereketli topraklar hem Pütürge’yi kalkındırır hem Türkiyeyi besler. Birlik olursak önümüzde kimse duramaz” dedi

puturge-turkiye-rekoruna-kosuyor

PÜTÜRGE, TÜRKİYE REKORUNA KOŞUYOR

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine sayılı günler kalırken Malatya’nın Pütürge İlçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük’e verilen destek her geçen gün giderek artıyor. Cumhur İttifakı kapsamında MHP’nin de destek verdiği Mikail Sülük’ün, yapılan son araştırmalarda yüzde 85 oranında seçmenin güven ve desteğine ulaştığı bildirildi.

malatyaya-turkiye-kupasi-cok-yakisir

“Malatya’ya Türkiye Kupası Çok Yakışır”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselme hakkı kazanan kentimizin göz bebeği, ortak değerimiz Evkur Yeni Malatyaspor’u elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ederim. Yarı finale yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun finale yükseleceğine ve sonunda kupayla Malatya’ya geleceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.

secim-burosunun-acilisina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi--baskan-gurkan-turkiye-rekoru-malatyada-kirilacak

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ BAŞKAN GÜRKAN, “TÜRKİYE REKORU MALATYA’DA KIRILACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, kendisinin ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar’ın Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Başkan Gürkan, “Pusulamız, amaç için her yolu mubah gören, nefsin egemenliğine dayalı hırs duygusu olmayacak. Çalışmanın, gayret etmenin, adil ve adaletli olmanın, garibin, gurabanın hakkının, hukukunun korunduğu azim duygusu olacak” dedi.

suudi-isimden-kustah-sozlerbizim-dusmanimiz-turkiyedir

SUUDİ İSİMDEN KÜSTAH SÖZLER'BİZİM DÜŞMANIMIZ TÜRKİYE'DİR

Suudi Arabistan’da Prens Selman’a yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham el-Ineyzi, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, “İsrail Arapların düşmanı değil, asıl düşmanımız Farslar ve Türkler” dedi.

turkiye-yerel-gazeteciler-derneginden-kinama

TÜRKİYE YEREL GAZETECİLER DERNEĞİNDEN KINAMA

Türkiye yerel Gazeteciler derneği genel başkan yardımcısı Erdal Öztürk Gazeteciler Cemiyetininin 30. yıl kutlama gecesinde Millet vekili Fendoğlu'na yapılan saygısızlığı kınadığını Açıkladı.

-turkiye-buyumeli-guclenmelidir

TÜRKİYE BÜYÜMELİ GÜÇLENMELİDİR

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, 2015 ülkemizde ve dünyada birçok olumsuzluklarla başladıüını belirtti.

huseyin-akbas-gures-turnuvasinda-sampiyon-turkiye

HÜSEYİN AKBAŞ GÜREŞ TURNUVASINDA ŞAMPİYON TÜRKİYE

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu’ nun ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Hüseyin Akbaş Büyükler Serbest Güreş Turnuvası’nda 78 puan toplayan Türkiye, şampiyonluk ipini göğüsledi.

oyumu-akp-ye-verecegim

OYUMU AKP YE VERECEĞİM

Tokat CHP il Başkanı Duran Kum "Sayın Tayyip Erdoğan Tokat'tan belediye Başkan adayı olsun CHP li olarak oyumu AKP ye vereceğim"

akp-nin-maskesi-ortaya-cikti

AKP' nin maskesi ortaya çıktı

Dış politikada tam bir başarısızlık olup, baştan aşağı çürümüştür. AKP’nin de ne yapmak istediği maske de ortaya çıkmıştır.

aygoren-milli-takimda

AYGÖREN MİLLİ TAKIMDA

Karate İl Temsilcisi Resul Uluca, Caner Aygören’in Türk Milli takımı kampına çağrılmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

yillar-sonra-gelen-basari

YILLAR SONRA GELEN BAŞARI

Karate İl Temsilcisi Resul Uluca, yıllardır şampiyonalarda derece çıkartamayan Malatya geçtiğimiz gün yapılan Türkiye şampiyonasında Aygören'in başarısının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

patriotlar-turkiyeyi-korumak-icin-degil-islam-ulkelerini-birbiriyle-savastirmak-icin-getiriliyor

“PATRİOTLAR TÜRKİYE’Yİ KORUMAK İÇİN DEĞİL, İSLAM ÜLKELERİNİ BİRBİRİYLE SAVAŞTIRMAK İÇİN GETİRİLİYOR

Tokat Saadet Partisi İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, , “Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür” dedi.

patriotlar-gelmesin-biz-geliyoruz-

“Patriotlar gelmesin, biz geliyoruz”

Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin hedefi İran’dan sonra Türkiye olacaktır.