canlı yayın
turkiye-kazandi

Türkiye Kazandı

Ceylan' Kurulduğumuz günden itibaren millet iradesinin yanında olan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak bizler, ilk günden itibaren ilkelerimizden ve özgün duruşumuzdan zerre taviz vermeden fakat istiklal ve istikbalimize tasallut edilmek istenen kurguyu görerek tavrımızı belirledik, süreci yönettik'.

turkiye-yuzyilinda-kaybeden-olmayacak

Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

Ceylan; Eğitim Bir Sen Teşkilatlarımız İradesine sahip çıkacak. Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

-turkiye-toplumunu-bekleyen-tehlike

TÜRKİYE TOPLUMUNU BEKLEYEN TEHLİKE!

Daha benzer pek çok şey ifade edilebilir. Ancak sadece bunların tahakkuk etmesi bile bir toplum için büyük bir musibettir.

vekil-beyazit-yagcimusa-goleti-sadece-tokatimiza-degil-turkiyeye-kazandiracak

Vekil Beyazıt; 'Yağcımusa Göleti sadece Tokat’ımıza değil Türkiye’ye kazandıracak'

Tokat AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, Musluklara sağlıklı ve içilebilir su ulaştırmak için, talvegden yüksekliği 56 m olan kilçekirdekli kaya dolgu tipinde içme suyu ve enerji amaçlı inşaa edilecek olan Tokat Dartaş Mehmet Karaca Göleti’nin 2020 yılı Kasım ayı içerisinde ihalesi tamamlanmıştır.

sadikoglunun-baslattigi-kampanya-turkiyenin-gundemi-oldu

Sadıkoğlu’nun başlattığı kampanya Türkiye’nin gündemi oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine gelen “Gün Birlik Günü, Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası kapsamında esnafları ziyaret eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Böylesine önemli bir farkındalığın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

karaca-engelsiz-dunya-engelsiz-turkiye

KARACA, Engelsiz Dünya, Engelsiz Türkiye

Tokat Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Engelliler Komisyonu Başkanı Mehmet Karaca; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.