canlı yayın
baskan-sadikoglundan-yeni-yil-mesaji-2021de-tum-olumsuzluklari-birlikte-asacagiz

Başkan Sadıkoğlu’ndan yeni yıl mesajı: “2021’de tüm olumsuzlukları birlikte aşacağız”

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2020 pandemiyle, depremle ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl oldu. 2021’in tüm olumsuzlukları birlik ve beraberlik duygusuyla hep birlikte aşacağımız bir yıl olacağını umut ediyoruz” dedi.

cirmihtimizin-koklu-tarihi-tum-ihtisamiyla-yeniden-ayaga-kalkiyor

“Çırmıhtı’mızın Köklü Tarihi, Tüm İhtişamıyla Yeniden Ayağa Kalkıyor”

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Kadim Çırmıhtı’da gerçekleştirilen restorasyon ve dönüşüm projeleriyle tarihsel kimliğine yeniden kavuşan Tarihi Yeşilyurt Konakları başta olmak üzere hizmete giren müzeleri ve dönüşüm projesine tabi tutulan güreş sahasını inceledi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

buyuksehir-belediyesi-istiraklerinden-belsos-covid-19-salginina-karsi-tum-tedbirleri-aldi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELSOS Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirleri aldı

VATANDAŞLARIMIZ TESİSLERİMİZDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDALANABİLİR Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınının görüldüğü günden itibaren almış olduğu tedbirler ve yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

yesiltepe-sosyal-tesisleri-ve-hali-sahanin-insaat-calismalari-tum-hiziyla-suruyor

YEŞİLTEPE SOSYAL TESİSLERİ VE HALI SAHANIN İNŞAAT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

“Sosyal Tesis, Halı Saha ve Parkımız Bölgemize Canlılık Getirecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, inşaatı devam eden Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Sahanın modern ve kaliteli hizmet alanlarıyla Yeşiltepe’ye olan ilgiyi artıracak kıymetli bir yatırım olduğunu ifade ederken, Adliye Binası ve yeni yatırımlarla Yeşiltepe’nin daha fazla tercih edileceğini söyledi.

tumgeneral-halis-zafer-koc-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

gaziantepte-zimem-defteri-gelenegi-ile-bakkallardaki-tum-borclar-silindi

Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile bakkallardaki tüm borçlar silindi.

Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile 22 mahalledeki 200 bakkalın veresiye defteri satın alınarak borçlar ödendi.

aliaga-belediyesinden-tum-belediyelere-ornek-hizmet

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK HİZMET

İZMİR-ALİAĞA Türkiye topyekûn koronavirüs ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürürken, Aliağa Belediyesi de vatandaşlarına çok farklı bir hizmetle destek oluyor.

chpli-durmazdan-tum-partilere-5-yillik-deprem-seferberligi-cagrisi

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TÜM PARTİLERE 5 YILLIK DEPREM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

Geçmiş Olsun Elazığ Konuşmasına ortak acıların birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğine, dayanışma ruhuyla tüm yararları sarabileceğimize vurgu yaparak başlayan Durmaz, depremde kaybettiğimiz canlar için rahmet diledi. “ Çok şükür zorlukları beraberce göğüsleyen büyük bir milletimiz var. Depremin ardından, aziz milletimiz güçlü bir dayanışmayla, tasada daima omuz omuza olacağını bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.” Dedi.

tek-adamin-yanlislarini-tum-turkiye-oduyor

Tek Adamın Yanlışlarını Tüm Türkiye Ödüyor

Konuşmasına tek adam rejimini eleştirerek başlayan Ağbaba, Erdoğan’a sert ifadelerle yüklendi. Ağbaba, “AKP Genel Başkanı herşeyi en iyi bilen bir kişi. O dünyanın en büyük mimarı; nereye kaç katlı bina yapılacağına o karar veriyor. Dünyanın en büyük emlakçısı; hangi arsayı kime peşkeş çekeceğini en iyi o biliyor. O dünyanın en büyük Genel Yayın Yönetmeni; 10 gazeteye aynı manşeti attırabiliyor. O dünyanın en büyük kadın doğum uzmanı; kimin kaç çocuk yapacağına, nasıl yapacağına o karar veriyor. O her şeyi bilen birisi ama her şeyi yanlış biliyor, sürekli hata yapıyor. Tek adamlığın sonuçlarını hep beraber görüyoruz. Dış politikada da iç politikada da ekonomide de yargıda da tek adamlığın sonuçlarını görüyoruz. Tek adamın yanlışlarını Türkiye olarak biz ödüyoruz; on yıllar boyunca da maalesef ödemeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

agbaba-bakanliklari-tarikatlara-pay-ederseniz-tum-turkiyeye-yazik-olur

Ağbaba: Bakanlıkları Tarikatlara Pay Ederseniz Tüm Türkiye’ye Yazık Olur!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Darende CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen olağanüstü kongreye katıldı. Kongre’de gerçekleştirdiği konuşmada Malatya’nın sorunlarından bahseden Ağbaba, AKP’ye sert sözlerle yüklendi. Tohma Çayı’ndaki kirliliğin AKP’nin HES politikalarının bir sonucu olduğunu kaydeden Ağbaba, bu politikaların bölgeye katkı sunmak bir yana sadece zarar verdiğini ve bölgenin tüm değerlerini yok ederek tarım ve hayvancılığı bitirdiğini belirtti. Kürecik Füze Kalkanı meselesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ağbaba, “Biz söyleyince sessiz kalanlar, Erdoğan söyleyince ‘Kalkan kapatılsın.’ Demeye başladılar. Aynı sözü biri söyleyince yanlış kabul ediyorsun bir başkası söyleyince doğru kabul ediyorsun. Böyle olur mu?” diyerek sitem etti.