AKP
AKP
150-bin-fidan-toprakla-bulustu

150 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan ve Türkiye’nin 81 il ve 922 ilçesinde ‘Geleceğe Nefes’ sloganıyla gerçekleştirilen fidan dikim töreni kapsamında Malatya’da 13 ilçede birçok ayrı lokasyonda 150 bin fidan toprakla buluştu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da gerçekleştirilen fidan dikimi programında, Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’da ki ağaçlandırılmış alanı en az 10 katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

cumhuriyetimizn-97yili-kutlu-olsun-81-ilde-5-adet-cumhuriyet-cinari-fidesi-toprakla-bulusacak

CUMHURİYETİMİZN 97.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLDE 5 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Cumhuriyet'imizin 97. inci yılında ülke geneli 81 ilde gönüllülerimizce, ilkini, 10 yıl önce yaptığımız farklı bir kutlama yapacağız.

malatya-topraklarindan-bereketli-sofralara

Malatya topraklarından bereketli sofralara

Malatya’nın tahıl ürünleri kadın elinde işlenerek ekonomiye dönüşüyor Fahri Başkanlığını Hafize Gürkan’ın yaptığı , 2020 Ocak ayında kurulmuş olan ve ortaklarının tamamına yakını kadın girişimci ve çiftçi kadınlardan oluşan Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi , çiftçilerden aldıkları mahsullerle reçel çeşitlerinden, sirkeye, pekmezden, tahine 37 çeşit tamamen doğal gıda ürününü teşhir amaçlı raflarda satışa hazırlamış olmakla beraber,170 m. Alanda mevcut olan tesiste de paketleme, depolama çalışmalarına da devam ediyor.

keskin-bu-topraklar-fetoden-daha-alcak-haini-gormedi

Keskin: Bu topraklar FETÖ’den daha alçak haini görmedi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için yayınladığı mesajında “Bu topraklar FETÖ ve FETÖ kırıntılarından daha alçak haini görmedi. Dün olduğu gibi bugün ve yarında devletimizin ve devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

gurer-anadoluda-yabanci-firmalar-verimli-topraklari-kapatiyor

Gürer: “Anadolu’da yabancı firmalar verimli toprakları kapatıyor”

Gürer: “Çiftçileri, kendi topraklarında amele yapacaklar” Gürer: “İktidar, üreticiye haksızlık yapmaktan vazgeçmeli” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Konaklı beldesinde hazineye ait tarım arazilerinin kiralanmasıyla ilgili ihaleye, yıllardır ekip biçen çiftçilerin yerine il dışından gelen büyük firmaların katılmasıyla baş gösteren sorunu, Meclis gündemine taşındı.

arapgirde-bin-500-dut-fidani-toprakla-bulustu

Arapgir'de Bin 500 Dut Fidanı Toprakla Buluştu

Arapgir Belediyesi, “Yeşil Arapgir” hedefine emin adımlarla ilerliyor. Daha yeşil bir ilçe ve daha yaşanabilir bir gelecek için sürdürülen ağaçlandırma seferberliği kapsamında ilçe genelinde bin 500 adet dut fidanı dikildi.

battalgazide-750-fidan-toprakla-bulustu

BATTALGAZİ’DE 750 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Battalgazi Belediyesi ile Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) işbirliği ile fidan dikimi yapıldı. Eskimalatya’da ki Hasan Basri Türbesi yanında bulunan alana toplam 750 fidan dikimi gerçekleştirildi.

100-adet-fidani-toprak-dedeyle-ayni-gun-toprakla-bulusturduk

100 Adet Fidanı Toprak Dede’yle Aynı Gün Toprakla Buluşturduk

TEMA Vakfı kurucularından merhum Hayrettin Karaca’nın hatırasına ithafen 22 Ocak 2019 tarihinde Bakanlığımızca 81 ilde yüzer fidan dikme etkinliği başlatılmış olup, etkinlik kapsamında 81 ilde yüzer fidan toprakla buluşturulacak.

vali-gul-islahiye-ilcesi-bereketli-topraklara-sahip

Vali Gül, “İslahiye ilçesi bereketli topraklara sahip”

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile İslahiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Vali Gül, burada yaptığı açıklamada Gaziantep’in tüm ilçeleri ile birlikte çok önemli bir şehir olduğunu belirterek İslahiye ilçesi ve çevresinin ise bereketli topraklara sahip olduğunu kaydetti.

battalgazi-belediyesi-bin-fidani-toprakla-bulusturarak-gelecege-nefes-oldu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ BİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURARAK ‘GELECEĞE NEFES OL’DU

Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı daha yeşil bir Türkiye için ‘Geleceğe nefes ol’’ kampanyası kapsamında Battalgazi ilçesinde fidan dikimi yapıldı. Hasan Basri Korucuk mevkiinde bulunan alanda fidan dikimi yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Amacımız yeşil bir dünya, temiz bir çevre” dedi.

topraklarimiz-elimizden-gidiyor

TOPRAKLARIMIZ ELİMİZDEN GİDİYOR

Saadet Partisi AKP hükümetinin Tapu ve Kadastro Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören 6302 sayılı yasa ile yabancıya toprak satışının artırılmasını gündemde tutmaya devam ediyor