AKP
AKP
keskin-tesekkur-ediyoruz-esnafin-beklentileri-kismiolarak-karsilandi

Keskin, “Teşekkür ediyoruz, esnafın beklentileri kısmiolarak karşılandı”

Keskin, “Teşekkür ediyoruz, esnafın beklentileri kısmi olarak karşılandı” TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkara verdikleri destek ve katkılar için teşekkür ederek, “Beklentilerimiz kısmen karşılanmıştır. İnanıyoruz ki, diğer beklentilerimiz de karşılık bulacaktır” dedi.

sire-pazari-yonetiminden-baskan-gurkana-tesekkur-ziyareti

ŞİRE PAZARI YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın önemli alışveriş yerlerinden biri olan Şire Pazarı’nın yönetimini ağırladı. Şire Pazarı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için teşekkür ziyaretine gelen Şire Pazarı Yönetiminde bulunan esnaflar, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, Başkan Gürkan ile istişarelerde bulundular.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

baskan-cinar-cumhurbaskani-erdogani-bagrina-basan-malatyalilara-tesekkur-etti

BAŞKAN ÇINAR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BAĞRINA BASAN MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

“Cumhurbaşkanımızı En Güzel Şekilde Ağırlamanın Onurunu Yaşadık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye'nin geleceğine ömrünü vakfeden, İslam coğrafyasının yegâne umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde ağırlamanın onurunu yaşadık. Tarihi buluşmada Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösterip her zaman olduğu gibi yine bağrına basan Malatya’lı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

yesilyurt-belediyesinden-emanet-ekmek-projesine-destek-veren-93-firina-tesekkur-belgesi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘EMANET EKMEK’ PROJESİNE DESTEK VEREN 93 FIRINA TEŞEKKÜR BELGESİ

“Emanet Ekmek Projemizi Hep Birlikte Büyütüyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetlerine farklı bir güzellik ve zenginlik kazandıran ‘Emanet Ekmek’ projesine destek veren Yeşilyurt’ta ki 93 fırın sahibine toplumdaki paylaşma kültürüne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi veriyor.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

sadikoglundan-cumhurbaskanina-tesekkur

SADIKOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR

MTSO BAŞKANI Sadıkoğlu’ndan Cumhurbaşkanına 6. Bölge Teşekkürü Başkan Sadıkoğlu: “6. Bölge Teşvikleri devam edecek, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunarım”

keskinden-anayurt-caddesi-icin-gurkana-tesekkur

Keskin’den Anayurt Caddesi için Gürkan’a teşekkür

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ergenekon Köprüsü ile Sivas Yolu arasında demiryolu güzergahı üzerinde yeni açılan Anayurt Caddesi’nin Malatya’ya yakışan ve çevreyolu içinde alternatif bir proje olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Keskin, şehrin Güney bölgesindeki ulaşım alt yapısı içinde eleştiride bulundu.

sehit-ailesinden-jandarma-karakoluna-tesekkur-ziyareti

Şehit Ailesinden Jandarma Karakoluna Teşekkür Ziyareti

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı, Cumhuriyet Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından bir süre önce İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce'nin talimatıyla aziz şehitlerin anısına karakolda "Şehit Köşesi" oluşturulmuştu.