canlı yayın
pandemi-salginiyla-mucadelede-tedbirlerimizi-artirdik

Pandemi Salgınıyla Mücadelede Tedbirlerimizi Artırdık”

Tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) ile mücadeleyi etkin ve kararlı hizmetleriyle sürdüren Yeşilyurt Belediyesi ekipleri, salgın sürecinde hassas bir öneme sahip olan ilçe genelindeki 91 eczaneye yönelik dezenfektan işlemlerine hız verdi. Eczanelere yönelik başlatılan hijyen ve dezenfekten uygulamalarını yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, pandemi salgınıyla mücadele anlamında çalışmaları artırdıklarını söyledi.

kis-tedbirleri-toplantisi-vali-barus-baskanliginda-yapildi

Kış Tedbirleri Toplantısı Vali Baruş Başkanlığında Yapıldı

Malatya merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak olan çalışmalarda alınacak tedbirleri görüşmek, değerlendirmelerde bulunmak ve ilgili birimler arasında koordinasyonu sağlamak üzere Vali Aydın Baruş başkanlığında, Kış Tedbirleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

yesilyurt-ilcesi-muhtarlarina-covid-19-tedbirleri-anlatildi-takdir-belgesi-verildi

YEŞİLYURT İLÇESİ MUHTARLARINA ‘COVİD-19’ TEDBİRLERİ ANLATILDI, TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

“Pandemi İle Etkin Mücadelede Muhtarlarımızın Desteği Büyüktür” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verd

buyuksehir-belediyesi-istiraklerinden-belsos-covid-19-salginina-karsi-tum-tedbirleri-aldi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELSOS Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirleri aldı

VATANDAŞLARIMIZ TESİSLERİMİZDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDALANABİLİR Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınının görüldüğü günden itibaren almış olduğu tedbirler ve yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

buyuksehir-belediyesi-covid-19-salginina-karsi-hal-binasinda-da-tedbirleri-artirdi

Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınına karşı Hal Binasında da tedbirleri artırdı

HAL BİNASINDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının yanında Covid 19 salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

keskin-bayram-yolculugunda-hem-trafik-kurallarina-uyalim-hem-de-koronavirus-tedbirlerine-uyalim

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım"

Keskin: “Bayram yolculuğunda hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım" TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkacak olan vatandaşlarla sürücüleri uyararak, "Kurban Bayramı'nda kurban olmak istemiyorsanız, trafik kurallarına uyun." uyarısında bulundu.

vali-barus-isletmelerimizin-pandemi-tedbirlerini-inceledi

Vali Baruş İşletmelerimizin Pandemi Tedbirlerini İnceledi

Vali Aydın Baruş, 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kübra Tekstil ve Baykanlar Tekstil işletmelerini ziyaret ederek pandemi sürecinde alınan tedbirleri inceledi.

gaziantepte-uretim-covid-19-tedbirleri-ile-hiz-kesmeden-devam-ediyor

Gaziantep’te üretim Covid-19 tedbirleri ile hız kesmeden devam ediyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, cerrahi maske ve önlük üretimi yapan işletmeleri ziyaret etti. Covid-19 Pandemisi ile mücadele tedbirleri kapsamında takılması zorunlu tek kullanımlık maske üretiminde Gaziantep önemli bir yer teşkil ediyor. Sanayisi ile sektörde örnek gösterilen iller arasında ilk sıralarda yer alan Gaziantep, bu alanda da adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

santiyelerde-alinacak-yeni-koronavirus-tedbirleri

Şantiyelerde Alınacak Yeni Koronavirüs Tedbirleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında şantiyelerde alınması gereken tedbirlere ilişkin kılavuz yayımladı.

maskiden-covid-19-tedbirleri

MASKİ’DEN COVİD-19 TEDBİRLERİ

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsten korunma tedbirleri kapsamında sayaç okuma işlemlerini geçici olarak durdurdu.

cumhurbaskani-erdogan-yeni-tedbirleri-acikladi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahatler valilik iznine bağlandı, yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdi.

battalgazi-belediyesinde-nikahlar-korona-tedbirleri-ile-kiyiliyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE NİKAHLAR KORONA TEDBİRLERİ İLE KIYILIYOR

Battalgazi Belediyesi, daha önce aldıkları nikah tarihleri koronavirüs genelgesine denk gelen Meliha Elif ve Ali çiftinin nikâh merasimini, iki şahit eşliğinde maskeli olarak gerçekleştird

fiyat-artisina-yonelik-tedbirlerimizi-artirdik

Fiyat Artışına Yönelik Tedbirlerimizi Artırdık

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, korona virüs nedeniyle vatandaşların yoğun talep gösterdiği kolonya, dezenfektan ve gıda ürünleri satan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı. Başkan Çınar, hijyen, temizlik ve gıda ürünlerinde yaşanabilecek yüksek fiyatlandırmanın önüne geçmek için denetim ve kontrolleri artırdıklarını söyledi.